Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

AlzaCafé Rozdíl? Cena! Nabíječka

Recenze A4tech Bloody V7 V-Track Core 3 kovové pojezdy

Zobrazit katalog
A4tech Bloody V7 V-Track Core 3 kovové pojezdy - Herní myš

Recenze A4tech Bloody V7 V-Track Core 3 kovové pojezdy

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech Bloody V7 V-Track Core 3 kovové pojezdy? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 439 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech Bloody V7 V-Track Core 3 kovové pojezdy. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech Bloody V7 V-Track Core 3 kovové pojezdy i vy.
599,-
Na cestě 1 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Zákazník 13.12.2013
3 urovně střílení, přepínání rychlosti, posvícená, padne do ruky :) NIC :)
Zákazník 23.11.2013
pro amatérského hráče výborná myš, dobře sedí v ruce, dobré rozmístění tlačítek, odolnost.
pro amatérského hráče výborná myš, dobře sedí v ruce, dobré rozmístění tlačítek, odolnost. zatím jsem nic nenašel
Zákazník 28.01.2014
Vynikající myš pro hrání počítačovích her. Doporučuji.
Dobře padne do ruky. Krásnej design. Dobře se sní hraje. Škoda že jsi nejde vybrat vlastní barvu.
Zákazník 05.05.2014
velmi dobrá a hezká myš
padne do ruky, pohodlná, dobrý design zatím nic
Zákazník 03.01.2014
Doporucuji vsem.
 
Zákazník 31.12.2013
bezproblemova,krasny desingn
 
Zákazník 23.02.2014
Skvělá myš
Design Jezdí na každém povrchu Dostatek tlačítek Velký rozsah DPI Přehledný software Pomalejší přepínání mezi DPI Core 3 - placené
Zákazník 14.01.2014
Perfektní myš na občasné hraní i na práci.
Všechno (nutno vidět ve skutečnost) NIC
Zákazník 07.04.2014
supr myška
supr myška
Zákazník 16.07.2014
vse ok
myska z nizsi cenove kategorie ktera staci i drazsim kouskum, s A4tech ziju uz 15let ;) a mam teprve 3ti mysku ;) trosku se mi poti pod malickem ;)
123 ...
 
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací