Léto s Alzou Opři se do fandění

Recenze A4tech Bloody V8 V-Track Core 2

Zobrazit katalog
A4tech Bloody V8 V-Track Core 2  - Herní myš

Recenze A4tech Bloody V8 V-Track Core 2

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech Bloody V8 V-Track Core 2 ? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 408 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech Bloody V8 V-Track Core 2 . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech Bloody V8 V-Track Core 2 i vy.
549,- 469,-
Skladem 1 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 408 zákazníků
Napsat recenzi
5 297 ×
4 73 ×
3 18 ×
2 9 ×
1 11 ×
5 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin Horák 20.06.2014
super myš!
design přesnost míření možnost dávkovat střelbu (přesnost) výhodné cena/kvalita vyhovující velikost (pro mě) podsvícené logo :D všichni mi nadávají že mám aimbot :(
Zákazník 24.11.2013
Velmi dobrá myš, chybí mi na ní ještě jedno boční tlačítko
Super myš poměr cena/výkon Žádné
Zákazník 29.11.2013
Spokojenost
Super cena Super myš. Jsem spokojen
Zákazník 27.11.2013
Jsem s mysi velmi spokojeny. Tvarove dobre padne do ruky, jeji ergonomie je dobra (tvary nejsou prilis odlisne od bezne mysi). SW Core 2 je zdarma, Core 3 za poplatek, ale ten neni pro bezneho uzivatele vubec dulezity. Jsem s ni spokojeny a priste bych si ji koupil znovu.
Kvalitni mys Presnost Provedeni Je trochu vetsi, takze vyzaduje i vetsi podlozku a musel jsem si nejaky cas zvykat. Spatna dostupnost informaci na webu A4Tech
Jakub 04.09.2015
cena kvalita spracovanie zatial ziadne
BALACOM, s.r.o. 09.09.2015
Pre syna, super Nic
Tomáš 29.09.2015
kvalita nic
Miroslav 08.08.2015
Rychlost Držení v ruce Cena Nic
Michal 31.07.2015
kabel podsvietenie nastavenie citlivosti kovove pojazdy obcas mi vypadava, neviem, ci je to chyba mysi alebo starsieho notebooku, predtym som mal inu mys od a4 a robilo to to iste
Zákazník 07.07.2014
jsem z ní nadšen,lepší jsem zatím neměl :)
rychlá,citlivá a přesná nic
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi