LEGO boost duben AD kola

Recenze A4tech Bloody V8 V-Track Core 2

Zobrazit katalog
A4tech Bloody V8 V-Track Core 2  - Herní myš

Recenze A4tech Bloody V8 V-Track Core 2

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech Bloody V8 V-Track Core 2 ? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 288 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech Bloody V8 V-Track Core 2 . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech Bloody V8 V-Track Core 2 i vy.
599,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Eliška, Brnoflag
Hodnoceno 01.04.2024, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
skvělé funkce
aplikace k myši
cena dobrá
měla jsem už předtím vydržela dva roky než sama přestala fungovat. Myš když byla zapojená svítila, ale blikala žlutě. Na internetu jsem našla že tento problém má více lidí, ale bohužel k němu není řešení. Přitom jde prý jen o nějakou funkci která se zapnula a nejde vypnout.
0 ×Nahlásit
Daniela, Nejdekflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
Plní účel na hobby hraní
Design
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.11.2023, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
na hranie výborná
citlibosť , presnosť, ľahkosť pohybu
na prácu sa príliš kĺže
má naopak 4. a 5. tlačidlo
0 ×Nahlásit
Martin, Jankovflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
Za spoustu let drží skvěle
Skvělá myš
Dobře těžká
0 ×Nahlásit
Daniel, Košice - Lorinčíkflag
Hodnoceno 29.09.2023, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
Vydrzala mi bez par dni 6 rokov denno denneho uzivania cca 8-12 hodin denne myslim ze k tomu nie je co viac dodat idem objednat rovnaku mysku a pre istotu objednam rovno 2 lebo takto dobre spravenu mysku s takou zivotnostou uz dneska clovek len tak nenajde.
neskutocna vydrz
0 ×Nahlásit
Zákazník, Ostravaflag
Hodnoceno 28.09.2023, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
úspěšně vydržela 6 let brutálně aktivního používání
za mě funguje perfektně
Po 6 letech stále žije, ale ustoupila horní vrstva na levé klikačce
nesmrtelný kabel
software je otřesný, úplně k ničemu
0 ×Nahlásit
Jan, Praha - Horní Počerniceflag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
mizerná do ruky
0 ×Nahlásit
Jakub, Hlavní město Praha Slivenecflag
Hodnoceno 26.07.2023, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
Bezva myš, která mi poctivě slouží už několik let. Myším se nevěňuju nikterak dopodrobna, ale jsem s jejím tvarem i senzorem spokojen. Opletený kabel je odolný a velmi poddajný.
0 ×Nahlásit
Lukáš, Bytčaflag
Hodnoceno 18.07.2023, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pekná myš
Spĺňa svoju funkciu
0 ×Nahlásit
Daniel, Horní Sucháflag
Hodnoceno 15.07.2023, varianta A4tech Bloody V8 V-Track Core 2
Ověřený nákup
Vydržela dlouho
Mně se dobře drží
Po asi 2-3 letech přestala fungovat boční tlačítka
Ke konci se z ní sešoupala vrchní vrstva, tak nevypadala moc hezky
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 98
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací