Nakupování budoucnosti Týden kojení

Recenze ABB Tango, CAT5E, STP, 2x Keystone RJ45, pod omítku

Zobrazit katalog
ABB Tango, CAT5E, STP, 2x Keystone RJ45, pod omítku - Zásuvka

Recenze ABB Tango, CAT5E, STP, 2x Keystone RJ45, pod omítku

Zajímají Vás názory a recenze na ABB Tango, CAT5E, STP, 2x Keystone RJ45, pod omítku? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 25 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ABB Tango, CAT5E, STP, 2x Keystone RJ45, pod omítku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ABB Tango, CAT5E, STP, 2x Keystone RJ45, pod omítku i vy.
349,-
Skladem > 10 ks
4,2
Hodnotilo 25 zákazníků
Napsat recenzi
5 11 ×
4 9 ×
3 3 ×
2 1 ×
1 1 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
80 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 1 29.11.2013
Supr
Firma, Praha 5 10.02.2012
Hezká na pohled podle mě jednoduchá instalace (jen se secvaká) Technik co nam instaloval internet si s ni nevědel rady (chyběl navod) ale ja na to přišel asi za 3s tak bych to ani nebral jako zapor.
Firma, Pardubice 18.02.2020
Všechno pasovalo jak mělo, vyžaduje to jen trochu víc zručnosti 🙂
Zakaznik 13.11.2015
Spokojnost
Zákazník 18.03.2014
Splnilo očekávání
 
Martin, Neratovice 25.12.2019
Venkovni provedeni zasuvky dobre Konektory by mohli dodavat v lepsi kategorii (6 nebo 6a) malo mista na vetsi keystone
Jiří, Jablonné nad Orlicí 24.09.2016
Kompletní balení. Vzhled. Poměrně složitá instalace té skládačky :-)
Firma, Kamenice 22.05.2015
Nízká cena a kvalita nic
Petr, Mladá Boleslav 05.05.2015
Krabička na pohled pěkná v designu Tango do ABB, ale zástrčky RJ45 (Datacom), které jsou součástí dodávky se do krabičky moc nevejdou, což vyžaduje jejich přepružení a jinak jednoduchá montáž se tím ztíží.
Pěkný celek v designu Tango od ABB. Samořezné zásuvky včetně barevného značení. Pro použití v dané krabičce jsou zásuvky příliš rozměrné.
Petr, Praha 9 - Hloubětín 09.11.2015
ABB Tango je vždy kladem, když je vše od ABB Tango jednoho druhu. Zboží, které mi bylo prodáno v třech pytlíkách nešlo složit dohromady a přišlo mi to jako DODO. Abych mohl složit výsledný produkt, musel jsem upravit svorkovnici (odstříhnout stínění, které se nevešlo do obalu) a upravit černý plast (drážkování nesouhlasilo s výstupkem na plastu). Jsou nejméně dva druhy ABB Tango LAN zásuvky a přišlo mi to, že byly jednotlivé díly pomotané. Neřešim to, nevrátim to. Příště si dám zase víc pozor.
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi