Recenze AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm

Zobrazit katalog
AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm - Redukce

Recenze AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 57 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm i vy.
199,-
Skladem 3 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
Prostě prodloužení ke zdroji. Hezké opletení.
0 ×Nahlásit
Miloslav, Neratoviceflag
Hodnoceno 28.09.2016, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
Podlužovací ATX kabel, vhodný pokud je zdroj ve skříni namontován naspod a kabel nedosáhne na konektor desky.
Zároveň řeší problém, pokud máte na desce jen 20pin konektor a slouží tedy jako redukce z 24 pin ATX zdroje na 20pin konektor ATX na základní desce.
Oflexování kabelů.
Cena za "kus drátu" by mohla být nižší.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 07.06.2016, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
20 i 24pin - redukce i prodlužka
funguje
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 24.01.2016, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
Keď je kábel krátky , potom je každá pomoc dobrá !
nie
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Trenčínflag
Hodnoceno 28.12.2015, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
Bez tejto redukcie by som sa nepohol keďže mám starý zdroj z krátkymi káblami a novú skrinku
Nič
0 ×Nahlásit
Miroslav, Prahaflag
Hodnoceno 20.10.2015, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
Jedinečné řešení na redukce propojení zdrojů pro starší PC
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 23.07.2015, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
Kupoval som si novú PC skrinku a hlavný napájací kábel do matičnej dosky nebol dostatočne dlhý a ohýbny. Toto to vyriešilo.
Nič
0 ×Nahlásit
Miloš, Praha 8flag
Hodnoceno 30.01.2014, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
Kvalitní provedení.
Funguje :-)
0 ×Nahlásit
Jan, Benešov nad Ploučnicíflag
Hodnoceno 29.11.2013, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
Na tom není snad co zkazit :-)
0 ×Nahlásit
Roman, Pohořeliceflag
Hodnoceno 25.09.2013, varianta AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm
Ověřený nákup
perfektní kabel, opletený, potřeboval jsem prodloužit kabel k základní desce a tento je velmi kvalitní. doporučuji
nevím o ničem
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 15
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací