Samsung Galaxy S23 Valentýnské TOPky

Recenze AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm

Zobrazit katalog
AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm - Redukce

Recenze AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm

Zajímají Vás názory a recenze na AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 54 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AKASA z 24Pin na 20+4Pin, délka 30cm i vy.

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Jakub, Praha 2 - Nové Město 16.04.2013
Slouží jak má :-) Žádné
Zakaznik 07.06.2016
20 i 24pin - redukce i prodlužka funguje
Firma, Praha 5 - Nové Butovice 20.10.2015
Jedinečné řešení na redukce propojení zdrojů pro starší PC
Zakaznik 23.07.2015
Kupoval som si novú PC skrinku a hlavný napájací kábel do matičnej dosky nebol dostatočne dlhý a ohýbny. Toto to vyriešilo. Nič
Miloš, Praha 8 30.01.2014
Kvalitní provedení. Funguje :-)
Jan, Česká Lípa 6 29.11.2013
Na tom není snad co zkazit :-)
Jana, Brno 25.09.2013
perfektní kabel, opletený, potřeboval jsem prodloužit kabel k základní desce a tento je velmi kvalitní. doporučuji nevím o ničem
Tomáš, Žebrák 27.02.2013
v pohodě..
Marek, Brno 10.01.2013
Super věc
Miloslav, Neratovice 28.09.2016
Podlužovací ATX kabel, vhodný pokud je zdroj ve skříni namontován naspod a kabel nedosáhne na konektor desky. Zároveň řeší problém, pokud máte na desce jen 20pin konektor a slouží tedy jako redukce z 24 pin ATX zdroje na 20pin konektor ATX na základní desce. Oflexování kabelů. Cena za "kus drátu" by mohla být nižší.
12
 
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací