Garance výhodné ceny Garance výhodné ceny

Recenze AlzaEco prací gel na dětské prádlo 3 l (60 praní)

Zobrazit katalog
AlzaEco prací gel na dětské prádlo 3 l (60 praní) - Eko prací gel

Recenze AlzaEco prací gel na dětské prádlo 3 l (60 praní)

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaEco prací gel na dětské prádlo 3 l (60 praní)? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaEco prací gel na dětské prádlo 3 l (60 praní). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaEco prací gel na dětské prádlo 3 l (60 praní) i vy.
259,- 223,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Stanislav, Praha 3 - Vinohrady 25.07.2019
Skvela vune Nad kohoutkem na krabici neni zadne oznaceni, bylo by super, kdyby se tam nalepila etiketa z “predni” strany, kdyz mam vedle sebe praci gely i avivaze, nevim co je co. Ale jinak je to super
Tomáš, Ostrov 14.07.2019
Na straně kde je ventil by mohl být popisek, mám vedle sebe na polici prášek a aviváž a musel jsem si je popsat abych věděl co je co.
prostě prášek není potvrzeno ale ani vyvráceno že obsahuje Altákovo sémě
Lucie, Mikulčice 04.01.2020
ekologický gel a balení, dobře pere i ve tvrdé vodě konzervant (pravděpodobně škodlivý MIT)
David, Praha 10 - Strašnice 22.01.2022
Tak takhle bílé a čisté prádlo už jsem dlouho neměl. stačí daleko méně gelu, než u jiných značek chybí popisek na přední straně
Stanislav, Šternberk 15.11.2021
vhodné i pro citlivou kůži ekologické balení 3l 92 % přírodních složek
Markéta, Opařany 20.09.2021
Dobře pere, ekologické, cena Pumpička občas kápne
Irena, Praha 8 16.09.2021
Spokojenost s účinkem praní, podráždění citlivé pokožky neni.
Filip, Praha 3 24.08.2021
Pere a voní šikovné balení
Zakaznik 26.04.2020
Dobře se dávkuje Ekologický Dobrá cena Vůně
Radek, Háj ve Slezsku 21.03.2020
Doporučuji, kupuji i s aviváží pravidelně, prádlo krásně voní. Jsem ráda za český výrobek 👍
12
 
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací