Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Doručení zdarma Pošli vedro k ledu

Recenze AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Red

Zobrazit katalog
AlzaPower AluCore Lightning MFi 1m Red

Datový kabel USB Hi-Speed 480 Mb/s, Sync & Charge až 2,4 A, odolné kovové tělo a nylonový oplet, délka 1 m

Skladem > 10 ks
a na 33 prodejnách
Cena s DPH 199,-
Původní cena 219,-
4,9
Hodnotilo 522 uživatelů
5 473x
4 30x
3 9x
2 3x
1 6x
500+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje
99% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Oldřich, Koleč 04.07.2018
Precizně zpracovaný Designově velmi povedený Vypadá robustně až nezničitelně Apple certifikace, nabíjí rychle Praktické poutko na sucháč pro smotání kabelu, které ale nepřekáží Vymakané a pkratické eko balení (žádný debilní plastový blistr, do kterého se dostáváte půl hodiny a málem si u toho užíznete hlavu) 2m délka pro mě ideál, originál od Applu byl příliš krátký Tímhle produktem mě Alza fakt dostala, koupil jsem jen ze zvědavosti, ale je tak super, že přemýšlím komu bych ho koupil jako dárek Trochu tužší, ale to je daň za robustnost, možná časem změkne Za ty peníze se té kvalitě nechce ani věřit
Zákazník 28.06.2018
Asi nejlepší kabel co jsem kdy viděl. Pro mě velké překvapení i spokojenost.
Kvalita zpracování je naprosto luxusní Použité materiály Originál certifikace Apple Eko balení je údajně potisknuté sojovým inkoustem :D
Jan, Praha 7 27.06.2018
Velmi kvalitní pevné koncovky Kabel je nilonový = velmi odolný Průměr vodícího jádra bude velký = kabel dodává hodně proudu a má malý odpor = rychle nabíjí Velmi šikovné a domyšlené poutko s logem Alza, které udrží kabel smotaný
Milan, Praha 8 - Troja 28.08.2018
odolnost, delka kabelu
Zakaznik, Příbram 1 27.08.2018
Pevná konstrukce kabelu
Jiří, České Budějovice 8 25.08.2018
Funkcni a spolehlivy.
Iveta, Liberec 30 25.08.2018
Mohutnost Nic
Tomáš, Praha 6 - Střešovice 24.08.2018
Kompatibilita Rychlost nabijeni Eco provedeni Opleteny pevny kabel
Jiří, Žatec 22.08.2018
kvalitní a funkční
Ondřej, Praha 4 - Záběhlice 21.08.2018
Cena Suchý zip pro smotávání
Tomáš, Praha 10 - Pitkovice 16.08.2018
Kvalitní kabel Certifikace MFI Rychlost nabíjení Cena Vypadá, že se jen tak nerozbije
Martin, Praha 8 11.08.2018
Cena Kvalitni zpracovaní Bezproblemová funkčnost
Firma, Praha 07.08.2018
Kvalitní zpracování, tvárný kabel.
Radim, Ostrava - Slezská Ostrava 04.08.2018
Zdá se být trošku odolnější Nic, prostě to šlape
Bronislav, Praha 5 - Stodůlky 03.08.2018
Cena Délka kabelu Kvalitní provedení Rychlost nabíjení Na žádné jsem nepřišel.
Firma, Brno 02.08.2018
Funguje bezvadně !
Hana, Plzeň 1 02.08.2018
Cena Kabel neni moc tlusty Textilni opredeni Dobra ohebnost Plast okolo konektoru je trochu sirsi nez original, mne proleze otvorem v pouzdre jen tak tak.
Jakub, Praha 9 - Kyje 01.08.2018
barva textilní potah kabelu MFI certifikace = funguje kvalitní kovové koncovky kvalitní suchý zip na smotání logo Alza mohlo být decentnější ;)
Petr, Praha 10 21.07.2018
Funguje na 100% Ideálně bych volil 2m. 1 m mi připadá krátký. Ale k nočnímu stolku stačí.
Martin, Hradec Králové 6 20.07.2018
oplétaný kabel kvalitně zpracovaný přechod kabelu na konektor černá barva
Josef, České Budějovice 18.07.2018
Funkční
Firma, Praha 4 10.07.2018
Kabel se zdá hodně pevný, vydrží hrubší zacházení a dvoumetrová délka je více než ideální. Oceňuji i stahování kabelu na suchý zip - nemusíte mít rozložený celý kabel na stole.
Délka Funkčnost Kvalita zpracování za tu cenu nejlepší logo alzy na koncovce
Radek, Mníšek pod Brdy 04.08.2018
vypadá robustně nevidím, ale až čas to prověří :-)
Zákazník 21.06.2019
  Z nějakého důvodu mi to píše, ze toto příslušenství není podporováno. Takže absolutně nemohu nabít svůj iPhone.. Pokud by se tu někdo našel kdo by mi mohl pomoci byl bych vděčni.
Filip, Poděbrady 06.05.2019
Skvělý a výdržný kabel.
rychlá přenosová rychlost super pro Qualcomm quickcharge 3.0 zatím žádný
Alžběta, Říčany 21.07.2019
pevný rychle nabíjí dobrá cena
Michal, Český Krumlov 21.07.2019
Valí to lepší jak origo
David, Kralupy nad Vltavou 1 17.07.2019
Opravdu pevný kabel co vydrží Více barev Délka 1m a 2m Cena
Milan, Zlín 1 15.07.2019
Kvalitní kabel, který je perfektně zpracovaný. Barevné provedení je moc povedené.
Milan, Zlín 1 15.07.2019
Kvalitní kabel, který je perfektně zpracovaný. Barevné provedení je moc povedené.
Milan, Zlín 1 15.07.2019
Kvalitně zpracovaný. Konektor je hliníkový, tak nehrozí vytržení kabelu. Lepší zpracování a levnější než originál. Všechny barevné varianty kabelu jsou hodně povedené.
Zakaznik 15.07.2019
Cena Kvalita Jak vypadá
Hana, Praha 7 01.07.2019
pevnost materiálu suchý zip na zabalení kabelu cena/výkon
Ondřej, Kly 29.06.2019
funguje :-D
Tereza, Přelouč 27.06.2019
opletení kabelu
Firma, Praha 10 - Vršovice 19.06.2019
kvalitní opletení přiměřeně tuhý působí kvalitně hezké balení v krabičce
Petr, Krmelín 16.06.2019
funguje bez problémů kompatibilní s iPhone vzhledově OK
Jolana 03.06.2019
Úžasné za tu směšnou cenu skvěle nabíjí Nic
Firma, Praha 4 - Modřany 03.06.2019
Funguje 100% na iPhone 5S / iOS 12.3 Zvýšená odolnost Asi si koupim ještě jeden rezervní do práce :) stejně to je drahý sorry :)
Zakaznik 27.05.2019
vše funguje jak má nabíjí rychle pekné tělo
Andrea, Zruč-Senec 26.05.2019
V pohodě Silnej kabel Nic
Firma, Praha 9 - Koloděje 19.05.2019
Perfektní zpracování, zatím naprosto bez problémů
zpracování design spolehlivý kontakt neuvěřitelná cena
Petr, Ostrava - Poruba 19.05.2019
funguje spolehlivě
Firma, Praha 10 - Strašnice 13.05.2019
Super zpracovaní Jen v nabídce alza power zatím chybí kabel USB-C — lighting :)
Jakub, Ostrava 11.05.2019
Kvalitní konstrukce Cena Konečně kvalitní kabel Zatím nic
Firma, Praha 5 10.05.2019
Kvalitní provedení Dobrá cena
Jana, Praha 8 - Libeň 09.05.2019
funguje
Jan, Ústí nad Labem 1 09.05.2019
Robustni
Tomáš, Dobříš 05.05.2019
příjemný kabel, zajímavá barva výborná kvalita
Martin, Jezeřany-Maršovice 28.04.2019
Délka supr, cena supr, nabijí zatím bez problemů a rychle, rozhodne se mi neroztrhá jako originál
Firma, Hovorčovice 17.04.2019
delka bezproblemove funguje
Firma, Praha 04.04.2019
dobra cena a funguje dobre
Mojmír, Studénka 29.03.2019
pevný rychle nabíjí (žádný problém vzhledem k délce) méně ohebný
Zakaznik 28.03.2019
Licence od Apple
Miroslav, Chomutov 28.03.2019
Dlouhy a pevny
Martin, Praha 8 - Karlín 25.03.2019
Rychlý Kvalitní provedení Opletený Černá barva
Josef, Kounice 12.03.2019
MFI nic
Firma, Plzeň 1 11.03.2019
Kvalita zpracování
Richard, Zdice 10.03.2019
cena
Tomáš, Kobylí 07.03.2019
Zpracovani kabelu MFi certifikace
Miloslav, Březina 05.03.2019
lepší kvalita i nižší cena než originál od Applu
Firma, Praha 10 - Hostivař 05.03.2019
Kvalitka.
Miroslav, Český Krumlov 02.03.2019
Pevnost Apple certifikát
Libuše, Petřvald 26.02.2019
vyhovující délka kabelu odolnější povrchový materiál prozatím žádné, krátká doba využívání
Jaroslav, Palkovice 25.02.2019
Velmi pevný Provedení Cena
Daniela, Bradlec 23.02.2019
Design Pletený kabel
Matěj, Brno 23.02.2019
Kvalitní zpracování Super cena Dostatečná délka
Václav, Měšice 19.02.2019
délka provedení - nehrozí popráskání gumy u koncovky, protože je z tkaniny nabíjí/přenáší data iPhone, iPad
Václav, Plzeň 26 18.02.2019
kvalitní kabel nejlepší poměr cena/výkon
Luboš 16.02.2019
konecne kabel od ktereho si slibuji ze neco vydrzi
Radim, Rumburk 12.02.2019
Funguje jak má 😊 Žádný
Firma, Praha 11.02.2019
Funkční kabel Dobrá cena Kvalitní zpracování Nic je to kabel :)
Jakub, Praha 4 07.02.2019
jsem spokojen s kvalitou je poměrně rigidní drží tvar když třeba vytvarujete ostřejší záhyb
Eliška, Praha 5 - Hlubočepy 04.02.2019
pevný materiál možnost dlouhého kabelu skladný
Patrik, Kosmonosy 02.02.2019
Super kvalita (mnohem kvalitnější než origo - neodpadává těsnění po častém rozmotávání a zamotávání na cestách,...) Certifikovaný Cena
Daniel, Milovice 31.01.2019
Pevný plášť kabelu,suchý zip Zatím nic
Lukáš, Ústí nad Labem 17 24.01.2019
Vydrží Dlouhý Oceňuji zabalení
Adam, Lovosice 24.01.2019
dlouhý a dobře zpracovaný kabel
Martin, Liberec 31 23.01.2019
Vypadá robustně, tak uvidíme jak vydrzi Cena nic
Lily 18.01.2019
Rychlá lhůta dodání domů. Rozměr 2m ideální. Kvalitní cena. Žádné!
Radim, Ostrava 18.01.2019
Kvalitně zpracovaná náhrada originálu od
kvalitní zpracování, spolehlivost, vzhled nic
Karel, Praha-8 17.01.2019
Funguje, nabíjí, neláme se jak originál. NIC
Zakaznik, Skotnice 15.01.2019
Zatím vypadá super Cena Odolný Funkční Zatím nic
Firma, Praha 5 - Jinonice 15.01.2019
Funguje spolehlivě Docela neohebný kabel
Libor, Kladno 13.01.2019
Kvalitní provedení, akorát plast okolo konektoru lighting je trošku větší, než originál. Na volné nabíjení nevadí.
Milan, Liberec 1 13.01.2019
Koupili jsme 1m, 2m ve stříbrném provedení. Kabel funguje skvěle. Bílý nápis alza není na stříbrné koncovce ani vidět.
Vzhled Bytelnost Cena oproti Apple originálu Působí na mě kvalitněji než originál kabel
Petr, Krmelín 07.01.2019
cena MFi certifikace vzhled
Štěpán, Opařany 03.01.2019
Spravování Zatím nic
Michal, Praha 02.01.2019
Funguje i po aktualizaci Odolnost Cena
Miloš, Praha 9 30.12.2018
kabel splnil mé očekávání kvalitou, balením i rychlostí dodání
Firma, Jinočany 24.12.2018
Prostě funguje. A zatím se zdá, že by mohl i vydržet.
Ladislav, Praha 8 19.12.2018
Funguje jak má
Josef, Most 1 13.12.2018
bytelný funkční
Vít, Opava 12.12.2018
Je hezký Apple Certifikace Přijde rychleji z Alzy než podobný z Alíku Tuším, že bílý oplet bude brzy umouněný.
Michal, Praha 11.12.2018
Cena Provedeni Odolnost Absolutni kompatibilita Bez zaporu, je za ctvrtinu ceny originalu a odolnejsi
Magdaléna Kopecká 08.12.2018
Kvalita zpracování Cena Odolný a pevný Délka 2m
Pavel, Ostrava-Bělský les 08.12.2018
splňuje vše
Daniela, Praha 5 30.11.2018
Nabijí rychle Pevná konstrukce, hned se nezničí Délka
Jakub, Most 21.11.2018
Za tu cenu nema konkurenci Nic
Michal, Frýdek-Místek 21.11.2018
Kabel působí kvalitně Žádné
Zakaznik 17.11.2018
Dobrý pevný kabel
Karel 10.11.2018
Používám den, vše funguje jak má a zdá se, že žiotnost ve srovnání s originálem bude lepší.
Milan, Praha 10.11.2018
Za danou cenu bezkonkurenční kvalita. Toto se alze povedlo 👍
Miroslav, Český Krumlov 07.11.2018
kvalita cena
Filip, Sázava 06.11.2018
Mám ji už asi půl roku a zatím bez problému
Délka Relativní pevnost oproti klasické od Applu Je otrava ji smotavat vzhledem k její délce
Petr, Praha 01.11.2018
kvalita zpracování funguje dobré balení zatím žádné
Jakub, Benešov 01.11.2018
Super. Iphone 5S zatím bez problému.
Miloš, Poděbrady 1 31.10.2018
pevný občas se kroutí
Miloš, Poděbrady 1 31.10.2018
pevný občas se kroutí
Michal, Praha 5 - Smíchov 30.10.2018
Délka a kvalita zpracování kabelu Funguje perfektně s iPhone XS Integrovaný suchý zip pro udržení tvaru smotaného kabelu
Karolína, Ostrava - Výškovice 24.10.2018
Splnilo ocekavani
Firma, Praha 4 - Nusle 24.10.2018
pevny, vypada ze dlouho vydrzi u kabelu zvlastni, ale je hezky :)
Lukáš, Sulice-Nechánice 23.10.2018
Rychlost nabijeni Nema...
Martin, Podbořany 15.10.2018
lepší než originál
Adam, Ostrov nad Ohří 09.10.2018
zatím drží zdá se být robustní, časem uvidím
Aleš, Praha 02.10.2018
výborný kabel za poloviční cenu než originál mám krátce, zatím jsem žádný nezjistil
Dominik, Most 1 01.10.2018
délka/levnější náhrada za originální kabel vše funkční.
Kateřina, Liberec 01.10.2018
Nabíjí rychle Dlouhá varianta kabelu Vzhled
Firma, Praha 5 - Radotín 30.09.2018
Pevnost Cena Design Napis Alza
Dawe Fox 25.09.2018
Z mého pohledu poměr cena výkon absolutně bezkonkurenční. Kvalita zpracování, certifikace, není lepší volba. A to že jsem kabelů zkusil již pěknou řádku - maximální spokojenost a doporučení
opletení, délka, certifikace, poutko na sucháč logo Alza by mohlo být decentnější ;)
Lukáš, Doksy u Kladna 21.09.2018
Rychlost nabíjení Vydrží mnohem víc než originál Apple nic
Jiří, Praha 21.09.2018
Vynikající zpracování Vypadá velmi bytelně Skvělá cena Nic
Tomáš, Praha 4 - Krč 19.09.2018
Funguje naprosto bez problému Cena
Firma, Pečky 17.09.2018
Kabel mě nadchnul svým provedením! Vypadá opravdu bytelně. A za tu cenu...paráda.
> Funguje :-) > Vypadá odolně nic.
Firma, Praha 17.09.2018
Funguje skvěle.
Michaela, Praha 5 17.09.2018
dlouhý, rychlý kabel k iPhone
Zákazník 14.09.2018
5
Super quality
Jan, Neratovice 13.09.2018
Velmi mě překvapila kvalita zpracování Suchý zip u kabelu, takže je možné smotat a zapnout
Josef, Praha 9 - Hloubětín 12.09.2018
kvalitně zpracovaný kabel i konektory malinko tužší moc velké logo Alza
Zuzana, Praha 8 22.08.2018
Jsem velmi pozitivne prekvapena. Vetsina neoriginalnich kabelu je pro apple nepouzitelna, ale tenhle zatim funguje skvele Kvalitni potah Delka 2 m Doporucuju! Napisy na kabelu (alza)
Jiří 16.08.2018
Obrovské překvapení. Alza si nechala vyrobit opravdu povedený kousek. Rozhodně zakoupím další kusy. Rád bych i bílý kabel. Údajně se na nich pracuje. Zakoupil jsem délku 2m k PC, 1m dokoupím ještě do auta. Nylon perfektní, takhle by měly vypadat všechny kabely. Rád doporučím dalším lidem v mém okolí.
Apple certifikace Nylon moc dobrý nápad, působí velice kvalitně a pevně oproti originál kabelu od Apple. A to i konektory Dvě různé délky (pro mě 2m ideální k PC) Rychlé nabíjení i přenos dat Kabel není tak tlustý, jak vypadá na obrázku a je pěkně ohebný Stahování kabelu moderním suchým zipem (možno i snadno oddělat) A nakonec samozřejmě cena, 100x milejší než zbytečný originál Apple za 579,-/1m až 799,-/2m Logo na konektoru u telefonu, raději bych byl za umístění loga k USB portu, když už tam musí být. Konektor u telefonu mohl zůstat jen černý, případně s menším bleskem.
Daniel, Chabařovice 18.06.2019
funguje design délka žádné
Zakaznik, Praha 5 - Stodůlky 19.05.2019
  V jisté kombinaci nabíječek vůbec nenabíjí (zjištěno pro iPhone 5 a 8, přičemž standardní Apple bílý kabel s danou nabíječkou telefon nabíjí; nedokážu si to vysvětlit)
Firma, Lysovice 04.05.2019
Noc hezky design Občas hlásí nekonpaktibilitu
Radek, Vejprnice 27.01.2019
Cena a odolnost Omotávkou tuhá konstrukce
Martin, Pardubice 3 22.01.2019
kvalitní zpracování odolný kabel který snese hrubší zacházení MFI specifikace Na iPhone XS Max se připojí, odpojí a znovu připojí a není schopný nabíjet víc jak 2A a nabíjení trvá dost dlouho.
Milan, České Budějovice 10.12.2018
Pevný 2 metry jsou super Dobře sedí do telefonu Suchý zip se taky hodí Logo alzy může být pro apple maniaky estetický problém, kabel ale funguje přesně jako armored originál od applu za 700.
Pavel, Praha 4 23.10.2018
cena, délka poměrně tuhý kabel
Pavel, Opava 13.10.2018
Cena Kvalita Alza logo na lightning konektoru
Zakaznik, Praha 6 - Dejvice 10.02.2019
solidní provedení vydržel jen pár měsíců, možná jen špatný kus
Zakaznik, Praha 5 - Smíchov 23.04.2019
  Prestal fungovat po 5 dnech. Nevim, co se muze rozbit v kabelu.
Jan, Ústí nad Labem 1 13.01.2019
bytelné provední podle popisu má být stříbrný, ve skutečnosti je bílý a bude brzo špinavý
Jakub, Praha 2 03.12.2018
Kvalitní materiál Při nabíjení tímto kabelem se po chvíli iPhone odpojí a s chybovým hlášením: “Je možné, že toto příslušenství není podporováno” nenabíjí a ani nepřenáší data...:-:
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi