Vylepšete si Home Office Stormred

Recenze AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, 0.5m bílý

Zobrazit katalog
AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, 0.5m bílý - Datový kabel

Recenze AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, 0.5m bílý

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, 0.5m bílý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 501 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, 0.5m bílý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, 0.5m bílý i vy.
189,- 99,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Petr, Praha 6 - Liboc 25.06.2020
funguje na N7plus QC3.0 Má trochu divně asi kontakty, aby v nabíječce mobilu fungoval, musí se konektor kabelu z nabíječky asi o1-2 mm povytáhnout. U jiných kabelů, to není nutné.
Ivo, Třebíč 1 03.06.2020
Robustní kabel Dostatečný průřez vodiče, bezproblémové rychlé nabíjení. Používám jeden již delší dobu v autě ( každý den i několikrát připojení a odpojení) a prozatím funguje bez problémů. Pokud něco zlepšit, tak by mohl být mírně měkčí
Tomáš, Plzeň 15.07.2019
výhodný kabel, 2m za 200,- působí velmi odolně (je tlustší než většina USB A - USB C kabelů), z osobní zkušenosti například králík už nebude moct tento kabel tak poškodit. menší flexibilita kabelu; nedá se tak pěkně srolovat na cestu (+je tlustší)
Ondřej, Kladno 26.08.2020
Snad kvalita Je ohebný, v recenzích tu bylo, že není, ale JE cena, ale co se dá dělat, nechápu co je na kusu drátu tak drahé, ale bohužel všechny kvalitnější kabely jsou drahé
David, Jihlava 04.09.2019
Bílá nabíječka - bílý kabel-pěkný komplet, jinak odolnost vypadá dobře-funkčně také-prostě pořádný kablik. V té krátkosti a tloušťce je trochu víc neohebny-jinak proudové dá 2A v pohodě aniž by kleslo napětí.
Jan, Cheb 2 11.10.2021
Kabel jako takový ničím nepřekvapí ani nezklame. Prostě standardní kabel. Problém je že Ačkový konektor nesmí být plně zasunutý v nabíječče, jinak prostě nenabíjí. Po povytažení o tři milimetry z nabíječky začne nabíjet normálně. Zkoušeno s několika nabíječkami různých výrobců včetně alzapower.
pásek suchého zipu pro smotání kabelu při úplném zasunutí do nabíječky nefunguje, musí se kousek povytáhnout
Rostislav, Ostrava - Zábřeh 21.03.2021
Musím potvrdit hodnotitelé Petra, mám ten samý problém. Má trochu divně asi kontakty, aby v nabíječce mobilu fungoval, musí se konektor kabelu z nabíječky asi o1-2 mm povytáhnout. U jiných kabelů, to není nutné.
  Musí se z nabíječky povytáhnout, jinak není kontakt
Sebastian Kilinger, Praha 9 - Vinoř 27.03.2021
Bohužel jak píšou ostatní lidé. Kabel musí být v kolenu mírně povytažený aby fungoval, a to hned při prvním připojení. Ostatní ALZAPOWER dráty jsou v pořádku, bohužel tento mě zklamal. Raději vyzkoušejte jiný nebo si připlaťte za lepší.
Design Musí se povytáhnout z kolene aby fungoval
Jan, Kladno 3 04.01.2022
Pevny a silny
Vladimír, Verměřovice 22.12.2021
Zatim funguje jak ma.
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací