Alzaboxy Cashback až 500 Kč

Recenze AlzaPower Core USB-C / USB-C 2.0, 3A, 60W, 2m bílý

Zobrazit katalog
AlzaPower Core USB-C / USB-C 2.0, 3A, 60W, 2m bílý - Datový kabel

Recenze AlzaPower Core USB-C / USB-C 2.0, 3A, 60W, 2m bílý

Zajímají Vás názory a recenze na AlzaPower Core USB-C / USB-C 2.0, 3A, 60W, 2m bílý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 47 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s AlzaPower Core USB-C / USB-C 2.0, 3A, 60W, 2m bílý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na AlzaPower Core USB-C / USB-C 2.0, 3A, 60W, 2m bílý i vy.
169,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Tomáš, Měchenice 27.08.2021
Použít jako kabel do auta. Funguje dobře I na data. Možná kdyby byl tak o centimetr delší. Ale chtěl jsem krátký, takže to není úplně zápor.
Petr, Zlín 31.07.2021
Funguje Z mého pohledu hodně tvrdý kabel.
Firma, Domaželice 23.12.2021
nabíjí jedna radost
Václav, Hradec Králové 2 22.12.2021
Standardní zboží
Zákazník, Ostrava - Poruba 18.11.2021
Prostě kabel, funguje. Mohl by být levnější.
 
Bořek, Praha 10 31.10.2021
kvalitní konektor rychlá data rychlé nabíjení v nabídce není kabel 1m
Daniel, Frýdek-Místek 1 04.11.2021
bohužel v zásady nepoužitelný křáp
vypadá hezly bílá barva nabíjí je to jen nějaké převlečené USB, ne plnohodnotné USb-C, obraz do monitoru nepřenese
Firma, Praha 07.09.2021
Nefunguje při propojení mezi notebookem a dokovacím monitorem. Nepřenese ani obraz, ani data, ani nenabíjí. Takže k ničemu.
 
Petr, Šumperk 14.09.2021
POZOR nejedná se o standardní USB-C ale USB 2.0 s koncovkami USB-C! Maximální přenosová rychlost dat je tedy na úrovni USB 2.0. Pro připojení externího disku, monitoru atd. zcela nepoužitelný. Nechápu, proč takový paskvil vůbec vyrábějí.
Dobrá kvalita Možnost sepnutí kabelu Pro nabíjení zařízení dobrý NENÍ plnohodnotný USB-C! Pro běžného uživatele matoucí označení USB-C
Petr, Brno 02.09.2021
Nezvládne nabíjet deklarovaných 60 W. Nabíjení telefonu ze zdroje s tímto kabelem dokáže nabíjet jen proudem okolo 300 mA, zatím co jiný kabel ze stejného zdroje zvládne i 1200 mA (tj. jiný kabel nabije i čtyřikrát rychleji).
  nabíjí velmi pomalu
 
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací