Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód DOPRAVACZ při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Kafe na Alzáka!

Recenze Apple AirPods 2019

Zobrazit katalog
Apple AirPods 2019

Sluchátka s mikrofonem bezdrátová, s novým sluchátkovým čipem Apple H1, automaticky aktivovaná vložením do uší, rychlé nabíjení v pouzdře

Skladem > 5 ks
a na 30 prodejnách
Cena s DPH 4 790,-
4,8
Hodnotilo 155 uživatelů
5 133x
4 16x
3 3x
2 0x
1 3x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jan, Teplice 10.04.2019
Dobrý sluchátka. Doporučuji. Jiný bych už nechtěl.
Hraje to, takže OK. Všiml jsem si, že nemají dráty, to je super. Cena na pána
Jiří, Praha 414 10.05.2019
Výborný doplněk k iPhone.
Jan, Mělník 1 10.05.2019
první dojem byl spíš negativní, ale po dvou týdnech bych za ně dal klidně 6k
Zdeněk, České Budějovice 4 26.04.2019
Nemá konkurenci Je to Apple Super zvuk Zadne
Eliška, Most 1 17.07.2019
Dobře hrají Rychle reagují Je možné nastavit různé akce na každé sluchátko dvojím klempnutím Jsou stylové Dobře drží v uších Při prvním nastavení se nechtěly připojit ani resetovat, ale problém se vyřešil úplným nabitím
Jan 10.07.2019
Lepší kvalita zvuku jak kabelové, překvapivé basy Nejde měnit hlasitost na sluchátkách Drahé
Karolína, Volenice 08.07.2019
Perfektně drží v uších Kvalitní zvuk Dostačující vydrž baterie Cena Pouzdro se rychle znečištuje a hůře se čistí
Veronika, Praha 8 - Karlín 07.07.2019
nevypadavaji, v pouzdre taky skvle drzi. skvely zvuk
Jiří, Most 1 29.06.2019
Okamžité nastavení Rychlé spojení při vložení do uší Ovládání Siri Na bezdrátové nabíječce je nutné najít správnou polohu pro nabíjení
Zakaznik, Praha 5 - Zličín 25.06.2019
Spolehlivost Rychlost připojení Pohodlnost Zvuk Vydrž baterie Malý rozměr Asi nic
Ladislav, Praha 5 - Smíchov 23.06.2019
Hrají skvěle + dlouho vydrží :)! Cena
Josef, Hostivice 23.06.2019
zvuk jednoduché pripojeni apple made funkčnost cena
Zakaznik, Brno 28 22.06.2019
Super při sportovních aktivitách Rychle se nabíjí Rychle se nápoji na váš iPhone
Ladislav, Jezdovice 21.06.2019
Úžasná věc
Baterie absolutně super Zvuk je krásný a čistý Celkem slušně basy (čekal jsem méně) mile překvapeni Disent Apple eko systém V jednom uchu mi pasuje hůře ale to jo je mým tvarem uši Ne každému pasuji do uši Špatně se čistí od nečistot a lehce se zašpimí i pouzdro. Lze vyřešit pouzdrem
Pavel, Trinec 21.06.2019
Kvalitní zvuk, basy Design Rychlé párování Drží v uších Výdrž baterie Do kapsy, vždy u sebe Nic
Jáchym, Praha 4 17.06.2019
Skvělý zvuk Dobře odhlučněné Dobře snímají a reagují na hlas
Jan, Hlučín 16.06.2019
zvuk dosah párování výdrž kvalita nic
Zakaznik, Liberec 6 10.06.2019
Bass Rychlost nabíjení Dizajn Cena
Zakaznik, Praha 3 - Žižkov 06.06.2019
Velmi praktické Bezdrátový🥰 Nejlepší Vydrží to dlouho Žádné
Jan, Libice n/C 06.06.2019
Dobre padnou do ucha Jsou lehka, ale nemam strach ze vypadnou automaticka pauza pri vyndani z ucha snadne pripojeni k telefonu / notebooku dobijeci pouzdro, zatim se mi nestalo ze bych nemohl poslouchat velmi rychle dobijeni perfektni handsfree sada treba na delsi hovor nebo i v aute mam zpetnou vazbu ze jsem velmi dobre slyset bez zbytecneho ruchu Cena je dost vysoka Manzelka chtela dostat svoje vlastni kdyz si je vyzkousela ;)
Jaromír, Praha 4 05.06.2019
Oproti ostatním bezdrátovým sluchátkám super zvuk a silné basy Dají se rychle dobít přes pouzdro. cca za 10 minut se nabijí o 25% což dá přes hodinu poslechu rychlé a bezproblémové spojení s telefonem hned po vyndání z krabičky ( u konkurence to takto nefungovalo a často se muselo připojovat ručně v nastavení) Siri reaguje bez problémů a dá se tak použít při běhu jen zavoláním Pořizovací cena
Petr, Květnice 04.06.2019
Design, zvuk, citlive mikrofony Cena:-(
Viktor, Brandýs nad Labem 04.06.2019
Kompaktnost Snadné propojení s iPhone Pouzdro si musím v kapse hlídat, aby nevypadlo
Firma, Ondřejov 01.06.2019
vyborny zvuk dlouha výdrž cca 5hodin skvela cena
Jakub, Benátky nad Jizerou 1 31.05.2019
Skvělý zvuk Nabíjení v pouzdře Vydrž baterie Zcela bez kabelů Cena
Lucie, Praha 9 23.05.2019
Jedním slovem dokonalost Nemám co vytknout
Michal, Praha 10 - Strašnice 20.05.2019
Sluchátka jsou skvělá používám s androidem a po prvním párování stačí jen nasadit do uší a hned se připojí . Bohužel jsou neopravitelné takže 2 roky a je konec protože baterie nejdou vyměnit ani v servise
Moc dobrej zvuk + vysoká hlasitost , design prostě apple Cena , snadno se poškrábe obal, rychle se špíní a špatně se čistí
Adam, Brno 25 20.05.2019
Dlouhá výdrž Člověk je ani necítí v uších Relativně dobrý zvuk Skvělá kompatibilita mezi všemi Apple produkty Cena :) ale to se dá čekat
Robert, Praha 9 - Vinoř 17.05.2019
rychlost synchronizace malé, lehké, člověk o nich skoro neví cena
Pavel, Doubrava 12.05.2019
Apple, co dodat ... Rychlé párování s iphonem, dobrý zvuk, detekce toho, zda jsou v uších, praktické malé pouzdro Zatím nic
Jan, Liberec 1 10.05.2019
funkce, jednoduchost velikost ovládání výdrž bezdrátové nabíjení
Tom 28.04.2019
Dlouhá výdrž baterie Dobře sedí v uchu Nejsou
Zakaznik, Praha 9 - Vysočany 24.04.2019
Kompaktnost Výdrž Propojení s mobilem Iphone Bez zbytečných kabelů Cena
Miloslav 17.04.2019
bezdrátové nabíjení , okamžité spárování bez prodlevy nejsou
Jaroslav, Praha 4 - Michle 03.04.2019
Na bezdrátová sluchátka hrají pěkně (není to moc na vážnou hudbu, ale zbytek zvládnou hravě) Rychlost párování Indikace při vložení do ucha Bezdrátové pouzdro za příplatek (za tu cívku je to dost :) )
Zdeňka, Klatovy 4 17.07.2019
Krásně hrají, bezproblémové spárování s telefonem. Ukazatel kapacity jak každého sluchátka, tak pouzdra. Minimalistický design Při běhu nedrží v uších, vyřešeno čelenkou :)
Tomáš, Hostomice 15.06.2019
Jsou prima, že jsou bluetooth Párují se snadno i s jiným přístrojem Hrají celkem dobře Určitě cena! Bohužel po 14 dnech najednou přestalo hrát pravé sluchátko. Vyřešeno reklamací v aut. servisu, ale mrzí mne, že sluchátka za 5000kč musím po 14 dnech reklamovat, bez toho, abych s nimi někde bouchnul, natekla do nich voda, atd.. Za tu cenu seženu bluetooth sluchátka, které hrají milionkrát lépe
Zakaznik 04.06.2019
100% funčni dne parametrů vyrobce Nepasuje do všech uší, což je pochopitelné... :)
Richard, Kladno 09.05.2019
po několika dnech přestalo hrát jedno sluchátko
Matyáš Ševčík, Praha 6 - Bubeneč 25.04.2019
Recenzí bylo napsáno tisíc, proto shrnu jenom nejvýraznější subjektivní vlastnosti. Největším kladem je pro mě možnost používat sluchátka individuálně - pořád můžete vnímat v práci okolí a střídáním sluchátek eliminujete případnou bolest z dlouhého používání, navíc se druhé sluchátko zatím nabije (ne že by to z těch 90% bylo potřeba)
Výdrž baterie, rychlé nabíjení Velikost pouzdra (konečně vím, na co je ta malá kapsa u kalhot) Integrace v iOS, jednoduché přepínání mezi zařízeními (dokonce i PC) Pokud vám sedí klasická sluchátka k iPhonu, tahle jsou prostě stejná Podpora jen jednoho gesta (dvojklik), ovládání hlasitosti tedy jen před telefon nebo autistickou Siri V uších prostě vypadají divně Špatně se čistí Cena není nesmyslná, pořád ale může být příliš vysoká
Jakub, Plzeň 12 20.04.2019
Apple nikdy nezklame ...! Žádné
Josef, Olomouc 19.04.2019
už žádné rozmotávání drátů :-) jednoduché první párování "pauznutí" přehrávání při vyndání z ucha je šikovný detail hezký ukazatel stavu nabití subjektivně dobrý zvuk bez jakéhokoliv šumu, ale nejsem audiofil, takže kvalitu pro poslech hudby nedokážu posoudit bezproblémový mikrofon i v rušnějším prostředí - drátová sluchátka od apple s mikrofonem samostatně na drátu brala i dost hluku kolem, což poznáte podle toho, že vás na konferenčních hovorech neustále někdo žádá o "mute". s airpods se mi to už nestává :-) krabička! sluchátka se z ní špatně vyndávají, speciálně pokud jsou jen trochu mastná a/nebo máte mastnější/spocenější ruce, což při cestování není neobvyklé krabička podruhé: když vytahujete sluchátko, tak ho berete za tu část, která se strká do ucha, musíte si ho trochu přechytnout, pootočit o cca 120 stupňů a až následně strčit do ucha - tohle je skutečně nedomyšleno a vyžaduje vypěstovat si trochu "grif" krabička potřetí: stejný problém při strkání sluchátek zpátky do krabičky - je potřeba znovu pootočit do naprosto nesmyslné a nepřirozené polohy. krabička počtvrté - krabička je kulatá, takže je nemožné ji postavit, a zejména v otevřené poloze můžete krabičku položit jedině "na břicho", protože na zádech se vám zaklapne. všechny tyhle detaily prakticky znemožňují "obsluhovat" sluchátka jednou rukou. za tu krabičku by někdo opravdu zasloužil padáka, ta je absurdně špatná
Zákazník Alza 02.05.2019
Sluchátka za 5 litrů, u kterých nikde radši nejsou uvedeny zvukové technické parametry. Já bych rád věděl například jaký mají frekvenční rozsah nebo impedanci. Bohužel, Applu jsem věřil a myslel jsem že zvuk bude za něco stát. Nemůžu se ale ubránit pocitu, že skutečnost je taková, za hrají jako ty co dává Samsung zadarmo k novému telefonu. Steve Jobs se musí obracet v hrobě... Overall, když potom posloucháte hudbu že sluchátek Sennheiser Urbanite nebo audio-technica ath ar3bt, máte pocit že se vznášíte v ráji.
Můžu flexit značkou Applu Zvuk, zvuk, zvuk - máte pocit že vám někdo leje ušima do hlavy vařící olej Výdrž baterie 5h - to je vtip? Za tu cenu Sennheiser Momentum 1000x lepší
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB7
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi