Vyneseme. Zapojíme. Garance výhodné ceny

Recenze ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB

Zobrazit katalog
ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB - Grafická karta

Recenze ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB

Zajímají Vás názory a recenze na ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 44 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB i vy.

Uživatelské recenze

Jakub 20.06.2017
Tichá Výkoná Nepískající Nemá integrovanou ledničku ani mrazák. Mohla by být o centimentr kradší
Pavel, PRAHA 4 18.05.2017
Doporučuji všem změřit, jestli mají dost místa v bedně. Karta není zrovna krátká. Zatím hraju pouze ve full HD (1080) a ničím co mám jsem kartu neudolal a to je vše na full detaily např. Mass Effect Andromeda, Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands apod. Vše se hýbe naprosto plynule. I když používím i7 an 4.5Ghz, tak si myslím, že i tak není CPU schopné dostatečně kartu nakrmit v 1080p. Vzhledem k tomu, že v dohledné době nehodlám přejít na gamesení ve více jak 1080p, tak nebylo třeba připlatit za GTX1080 a proto jsem koupil nabušený model GTX1070 za o něco vyší cenu než jsou běžné 1070-ky. Nelituju. A pokud bych na 4K hodlal přejít, tak si časem dokoupím další stejnou 1070-ku a budu to provozovat ve SLI.
rychlá tichá chladná celkové provedení působí velice kvalitně možná kraptet delší
Zuzana, Český Brod 12.07.2016
Ticha Rychla Do prosklenych vezi velka delka samozrejme cena
Robert, Bohunice 12.10.2016
Výkon a tichost cena
Lukáš, Opava 20.07.2016
Pro mě nekompromisní výkon. Na rozlišení 1080p dnes neexistuje hra, se kterou by měla karta problém, snad to tak nějakou dobu vydrží.
Neuvěřitelně tichá Úsporná Perfektní výkon
Lukáš, Varnsdorf 15.07.2016
Velmi dobré FPS při hraní DX 12 Svítí jak budete chtít Úsporná Naprostá spokojenost týkajícího se všeho, jsem nadmíru spokojený Rozhodně za tu cenu se vyplatí ! Větší než jsem si myslel.
Jakub, Praha 5 - Smíchov 14.07.2016
zatím ji mám sice jen týden, ale jede skvěle boost clock mi sviští 2064 MHz při max teplotě 66C a jen 45% využití větráčků a 100% zatížení GPU užitečné utility snad kdyby byla jen vyšší propustnost sběrnice VRAM, ta je na limitu dřív než čip, ale to by asi neprodali moc 1080...
Vaclav 14.07.2016
Rychla Ticha Chladna Dlouha a samozrejme draha
Zakaznik 17.08.2017
  Karta ma na sobe nekolik LED, ktere blikaji. K vypnuti blikani je potreba specialni software od Asusu (pouze pro windows).
Zakaznik 20.09.2016
Draha ale ktrasna a kvalitna graficka karta overena znacka graficke karty asus strix su premna je top tiche chladne nechyta sa skoro skoro ziadna znacka na asus akurat mozno msi je skoro podobna 1070 oc ale kazdemu vyhovuje nieco ine to je moj nazor krasne osvetlena ticha hram battlifield hardline 2k rozlisenie vsetko na ultra bez problemou to zvlada ani sa nezapoti parada odporucam cena je dost velka
123
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací