Alzaboxy Stormred

Recenze ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB

Zobrazit katalog
ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB - Grafická karta

Recenze ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB

Zajímají Vás názory a recenze na ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 44 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ASUS ROG STRIX GAMING GeForce GTX 1070 OC DirectCU III 8GB i vy.

Uživatelské recenze

Zakaznik, velesin 12.07.2016
Ultra rychlá i na starším procesoru i5 4670K jen mohla být 1cm kratší :))
Zakaznik, Plzeň 23 05.01.2019
Ticho nízké teploty žádné
Tomáš, Česká Lípa 20.10.2018
Vykon Teploty Spotreba Pro nekoho velikost Pro nekoho cena
Tomáš, Česká Lípa 14.10.2018
Super graficka karta. Zvladne ji krmit i slabsi procesor (i5-6500) sice ma co delat ale zvladne to :) Vykon? bez problemu cokoliv xD jedu tedy jen 1080p ale to staci na hrani uplne paradne i do budoucna :) teploty? uplne paradni nepresahnu 50 stupnu pokud chci na plny vykon vetraky. Pokud chci tichost upravim si regulaci a mam tak 60 stupnu. proste vyborna karta. Jen je velka, ma 298mm a musel jsem menit case xD ale to je ma vina
Vykon Perfektni chladic Tichy chladic v pripade potreby nic, pro nekoho velikost, ma 298mm
Tomáš, Ústí nad Labem 04.04.2018
Skvělý chladič Cena
Adam, Praha 5 - Stodůlky 05.03.2018
Velký výkon Přetaktování Tichá při menší zátěži Podsvícení
Petr, Praha 10 - Vršovice 16.01.2018
Skvělý výkon Pěkné zpracování Jen by mohla být trochu menší. Musel jsem koupit novou skříň.
Josef, Dolní Zálezly 17.12.2017
Kartu jsem dostal jako předčasný dárek k vánocům a hned po prvním zapnutí a nainstalování driveru jsem se pustil do benchmarků. Když vám nevadí hluk tak karta nepřesáhne na 100% load 50c což je u takového děla opravdu skvělé. Overclock je stabilní. V tweak softwaru jsem to víš už nevytahl (možná s vodníkem by to šlo, ale to by bylo minimum). Že začátku jsem se bál že moje i5 4460 haswell bude bottleneckovat s v některých hrách to tak opravdu je :( takže když budu pořizovat nové cpu tak musím i desku a ramky (ddr3 už nejsou best in slot). Abych to celé shrnul tak jsem velmi rád že jsem vybral tento model 1070 a všem ho vřele doporučuji. Jinak bacha na délku!!
Výkon Teploty v zátěži Velky heatsink (v idlu se netočí větráky takže je tichá) Vhodná i pro mining Cena Nezbytné číslo vyrobku pro aktivaci softwaru
Jan, Starý Kolín 28.08.2017
Brutální výkon pro 1080p hraní i do budoucna Dostatečný počet konektorů 3x velice tichý chladič RGB podsvícení (které se dá vypnout) 8GB paměti Karta se mi zatím nezadýchala na žádné hře kterou jsem hrál. Všude jsem nastavoval vše na maximum. Včetně Hairworks a podobných hovadin. Vše hráno na 1080p. "Testováno" na Zaklínač 3, Division, Wildlands, Prey, Max Payne 3, Dying Light, ArmA 3 - tam sice hodně záleží na procesoru, ale oproti staré kartě (GTX780) nárust FPS na Tanoe z cca 35 (né vše bylo na max) na stabilních cca 50 (vše nastaveno na max - včetně dohledu a objektů)! Někdo píše délka. Já s tímto problém neměl, hlavně proto, že moje stará karta byla ještě o dva cm delší.
Markéta, Polička 05.07.2017
Výkon. Polo pasivní chlazení. (stálých 53 stupňů). Uvidíte ho ze strany myslete na to.
123
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací