Rychlé dárky do obálky Home Office

Recenze Beats Solo3 Wireless - Beats Club Collection - Club žlutá

Zobrazit katalog
Beats Solo3 Wireless - Beats Club Collection - Club žlutá - Bezdrátová sluchátka

Recenze Beats Solo3 Wireless - Beats Club Collection - Club žlutá

Zajímají Vás názory a recenze na Beats Solo3 Wireless - Beats Club Collection - Club žlutá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 290 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Beats Solo3 Wireless - Beats Club Collection - Club žlutá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Beats Solo3 Wireless - Beats Club Collection - Club žlutá i vy.
4 990,- 4 690,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Jan, Dobrá 15.12.2016
Sluchátka jsem zakoupil v iStyle, kde jsem si je mohl i vyzkoušet a můžu potvrdit, že jsem naprosto překvapen kvalitou zpracování i ovládáním, tyto sluchátka jsou opravdu SPECIAL EDITION. Vlastnil jsem Beats studia 2013 a potvrzuji, že byly podprůměrné. Nové Beats Solo3 Wireless, pod taktovkou Applu, stojí opravdu za to!
Prošívané náušníky, nikoli už lepené Celkově kvalitní zpracování, oproti předchozím modelům Úžasně dlouhá výdrž baterie Vynikající dosah Bluetooth (vyzkoušeno na 20 metrů od iPhonu) Celkově výborné ovládání sluchátek i Siri Díky čipu W1 jsou jedinečné Konečně mají vyvážené basy, oproti předchozím modelům Čekali jste, že napíšu cena? I za 10 000 bych je koupil Člověk má totiž, jedinou povinnost v životě, být šťastný !!!
Martin 02.10.2017
kvalita zvuku je perfektní synchronizace proběhne téměř okamžitě výdrž baterie - mám je 14 dní, nabíjel jsem je jen jednou a to je cca 2-3h denně poslouchám nevím, jestli ostatní mají stejný problém, ale bolí mě z nich uši takovým způsobem, že je plánuji prodat a chci koupit klasický špunty, déle jak 2h je nemůžu mít na hlavě - je to škoda, jinak nemají chybu
Václav, Praha 17 02.05.2018
bezdratové sluchátka, žádné kabely volnost pohybu dlouhá výdrž Horní guma se začala cca po 2 měsících odlepovat Logo Beats na boku se drolí Tlačí na uši, více než 2 hodiny nedám Zvuk v dané cenové kategorii není tak dobrý jako u konkurence V mrazu se vypínají pak se daji použivat jen jako drahé klapky na uši
Josef, Dašice 23.09.2018
Potreboval jsem bezdratova kvalitni sluchatka k Apple produktum, predevsim proto abych nemusel resit kabely kdyz se potrebuju vzdalit od monitoru, chtel jsem neco designove hezkeho a snadneho s dlouhou vydrzi. Musim rict ze vsechno splnuji, sparovani je extra jednoduche, prepinani mezi iPhonem a Macem je nadhera, vydrz absolutne paradni, pokud se vybiji jdou pouzivat normalne s kabelem, design je moc pekny, nicmene je tu jedno velke ale. Sluchatka tlaci a to fakt hodne, po chvili poslouchani vas zacnou bolet usi - rikal jsem si ze to treba prestane a zvyknete si na to, ale nezvyknete, pouzivam je denne uz skoro mesic, a vzdy je scenar stejny, chvili boli usi a pak vas z toho rozboli i hlava. Dalsi vec je ze uz po tydnu se mi zacla loupat predni strana jak je pokladam na stul, a to se k nim chovam opravdu setrne, takze jeste abych poridil nejakou podlozku nebo stojanek. Kdyby by to byl produkt v levnejsi kategorii, tak se vsechny zapory daji odpustit, ale u sluchatek od Applu za cenu 6k, se takhle zasadni problemy nedaji tolerovat, proto doporucuju se opravdu rozmyslet nez si je poridite.
cip W1 dokonale rychle a snadne parovani prepinani mezi apple produkty daji se pouzivat vybite s kabelem skvela vydrz hezky design nemaji lighting wtf tlaci a to fakt hodne, po chvili poslouchani vas boli usi a po dalsi chvili vas z toho zacne bolet hlava loupou se
Leona, Mělník 19.08.2019
uzasny zvuk vydrz baterie krasna barva hezky padnou na hlavu po nejake dobe zacnou bolet usi
David, Praha 7 22.01.2018
Vypadají naprosto neskutečně. Je to vlastně šperk. Zvuk naprosto fantastický. Propojení bleskové, bezproblémové. Izolace od okolního zvuku dokonalá. Velmi pohodlné. Telefonování s nimi je úplně jiný level, také skvělé. Baterie? Mám je od prvního nabití (24.12.) denně na uších a po měsíci stále z poloviny nabité. Nechápu! Nechtěla jsem tak drahá sluchátka, dostala jsem je jako dárek - ale za tu cenu fakt stojí. Leda že by je někdo chtěl ukrást i s hlavou!
Josef, Praha 2 - Vinohrady 05.01.2017
W1 čip je boží, přepínání mezi iPadem, Macem a iPhonem je plynulé a bez problémů Dorazily nabité na 100% Spárování je bezproblémové, za 1 minutu po rozbalení jsem již poslouchal Neskutečná výdrž baterie Plasty v matné barvě nevypadají tak levně Dosah BT 20m v bytě není problém Jsou dost těsná a tlačí na uši, více než 2 hodiny bez přestávky nedám Zvuk v dané cenové kategorii není tak dobrý jako u konkurence V mrazu se vypínají (obecně platí pro všechny bezdráty)
Martin, Praha 7 - Holešovice 02.01.2017
Skvělé balení Zpracování, design Kompaktní rozměry Příjemné na uších Skvěle hrají Perfektní, rychlé a snadné nastavení díky Apple W1 čipu Výborný dosah a výdrž na baterii, jak je slibována
Jiří, Hovorcovice 04.01.2018
zvuk nelze vydrzet dele nez 1 hodinu. Brutalne tlaci na usi.
Firma, Praha 4 22.08.2019
Zdánlivě dobrá konstrukce Mám již dva roky a rozhodně jsem neprohloupil Velmi kvalitní zvuk a basy Design Samovolně se při vypnutém stavu vybijí jinak nic - možná vadný kus
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi