Během svátku 28.9. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Nakupování budoucnosti Windows 11 přichází

Recenze Belkin MIXIT propojovací 3.5mm/3.5mm M / M černý

Zobrazit katalog
Belkin MIXIT propojovací 3.5mm/3.5mm M / M černý - Audio kabel

Recenze Belkin MIXIT propojovací 3.5mm/3.5mm M / M černý

Zajímají Vás názory a recenze na Belkin MIXIT propojovací 3.5mm/3.5mm M / M černý? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 361 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Belkin MIXIT propojovací 3.5mm/3.5mm M / M černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Belkin MIXIT propojovací 3.5mm/3.5mm M / M černý i vy.
259,-
Skladem > 10 ks u partnera
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 361 zákazníků
Napsat recenzi
5 239 ×
4 70 ×
3 31 ×
2 11 ×
1 10 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
85 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Jan, Prague 11.01.2015
Supr Bohužel jsem ho ztratil i se sluchátkam za 6 litrů :(
Matěj, Pardubice 14.03.2014
Super! Vše vpořádku! :)
Firma, Praha 1 14.05.2013
hezký + funkční nula
Zákazník, Praha 7 05.01.2014
hezký cena rozbil se po 3 použitích
Vlastimil, Praha 1 12.10.2015
Vynikající kabel, kvalitní zpracování. Na rozdíl od levných kabelů má vynikající stínění, což se projevuje např. při propojení PC a B&W Zeppelina, kdy po vypnutí PC je úplné ticho, takže se Zeppelin automaticky vypne. Při použití levných kabelů se přes ně do Zeppelina indukovaly takové parazitní brumy a šumy, že k jeho vypnutí nikdy nedošlo a navíc to bylo tak hlasité, že to bylo opravdu otravné. Nic.
Daniel, Brandýsek 02.03.2014
Funguje výborně, tak jak jsem čekal Hezký design Délka kabelu, je alespoň pro mě, akorát
Zákazník 27.12.2013
Používám ho v autě, je lepší, než normalní kabely, které jsou zbytečně dlouhé, překáží a kazí interier vozu. Bílá barva a stříbrný lesklý konektor 3.5mm vypadá luxusně :-)
Spokojenost, mám ho přpojení na Ipod Touch, nemusím po autě tahat 20 metru kabelu :-)
Petr, Plzeň 14.11.2013
Velká výhoda ve skladnosti Lze dostatečně natáhnout Provedení Chce to chvíli čas, než si kabel zvykne na +- preferovanou délku, jinak trochu tahá sluchátka z uší.
Otakar, Praha 9 27.02.2013
vzhled a tvar konektorů nic
Firma, Lobeč 26.01.2016
Funkční jeden se zahnutých jacků. Ve skutečnosti nejní moc precizně provedený.
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi