Recenze Bino Kytara 23"

Zobrazit katalog
Bino Kytara 23" - Dětská kytara

Recenze Bino Kytara 23"

Zajímají Vás názory a recenze na Bino Kytara 23"? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Bino Kytara 23". Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Bino Kytara 23" i vy.
499,-
Skladem > 10 ks u dodavatele
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
Pro čtyřletého syna dostačující, jsou k dispozici i trsátka.
Bohužel nám nešla úplně naladit, pořád se povolují knoflíky.
0 ×Nahlásit
Petr, Zlínflag
Hodnoceno 26.07.2019, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
K zabavení dítěte dobrá.
Docela odolné provedení.
Přijatelná cena.
Chybí možnost zavěšení - popruh.
Pouze atrapa, nelze ji naladit a hrát.
0 ×Nahlásit
Martin, Nová Pakaflag
Hodnoceno 25.10.2018, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
Cena(?)
dobrý chytač prachu
v obraně bych se ji nebál použít jako zbraň
rozesměje
Člověk nemůže mít velká očekávání od tak levné kytary, ale:
kolíky jsou příšerně tuhé
nejde naladit
zvuk je děsnej a straší děti
fotka neodpovídá realitě (kobylka je plastová a přilepená, nikoli jako na fotce)
0 ×Nahlásit
Zákazník, Chomutov 1flag
Hodnoceno 22.08.2018, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
kvalitní provedení
skvělý dárek pro dítě
žádné
0 ×Nahlásit
Marta, Chtelnicaflag
Hodnoceno 28.12.2017, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
U dvojročného chlapčeka pozorujeme cit pre hudbu,záujem aj o iné hudobné hračky,preto dostal na Vianoce túto gitaru.Je ľahučká,klasického vzhľadu a chlapček má z nej radosť. Model naozaj doporučujem.
0 ×Nahlásit
Tibor, Pardubiceflag
Hodnoceno 30.11.2017, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
cena
Je to tedy opravdu jen hračka...ale předse jen čekal jsem trochu víc od provedení.Když se snažíte natáhnout struny, mám strach že to zlomí krk kytare...
0 ×Nahlásit
Zákazník, Patdubiceflag
Hodnoceno 19.12.2016, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
Vypadá dobre
Nedá se napnout struna tak, aby to trochu hrálo. ( na naladění nemluvím) Je to jen na koukani.
0 ×Nahlásit
Radim, Děčín 24flag
Hodnoceno 10.07.2016, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
za malý peníz pro prcky prima vyžití.
malá díky tomu sní o tom, že se stane kytaristkou :-)
Párkrát tím praštili i o roh zdi a zeď i kytara zatím vydržela.
Ladící kolíčky se musí hodně utáhnout, aby šla alespoň trochu naladit.
Chybí mí na boku kolík, na který by šlo zavěsit pás, aby se kytara dala nosit a hrát na ní za chůze.
0 ×Nahlásit
Roman, Žamberkflag
Hodnoceno 22.10.2013, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
cena
ladicí mechanika , nedrží napnutou strunu
0 ×Nahlásit
Kateřina, Liberecflag
Hodnoceno 25.09.2013, varianta Bino Kytara 23"
Ověřený nákup
Pro děti do 5let stačí.Ale hrát se na ní nenaučí.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací