Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny od pondělí do soboty jen pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 399 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny, od pondělí do soboty.

Milí zákazníci, velice nás těší váš velký zájem o nákupy ❤️. Prosíme vás o trpělivost při doručení objednávek, děláme vše pro to, abychom je doručili co nejdříve. Děkujeme, tým Alza.cz 👍🏻.

Doprava zdarma s Mastercard HP a média Mmm, tady voní Vánoce

Recenze Bluetouch BT800

Zobrazit katalog
Bluetouch BT800 - Elektrická koloběžka

Recenze Bluetouch BT800

Zajímají Vás názory a recenze na Bluetouch BT800? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Bluetouch BT800. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Bluetouch BT800 i vy.
31 990,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Petr 11.12.2018
Bomba, nic víc mě nenapadá. Důvodem, proč jsem si pořídil tuhle Koloběžku je, že už jsem si nechtěl půjčovat sdílené rádoby koloběžky. Proč říkám rádoby určitě potvrdí ten, kdo s nimi už jel v centru města. Na těch s tvrdými kolečky a ještě neodpérovanými je to po dlažbě fakt hrůza. Takže, co se mi na ní líbí a nelíbí. Je to fakt pohodlná jízda bez drncání, s výkonem, se kterým vyjedu svižně i prudké kopce. I když jsem se rozjel naplno, tak brzdy účinkují skvěle, takže se nebojím svižné jízdy. Složená se vejde do kufru osobního auta. I teď v zimě dosahuji téměř stejných jízdních hodnot, jak slibují. Teď ty zápory. Je drahá, ale na druhou stranu trabant a bavorák se také neprodávají za stejnou cenu. Je těžká na přenášení. Není to ta, kterou bych složil a vzal sebou do autobusu. Ale zkoušel jsem s ní jet metrem a v poho. Už se moc těším na jaro, že jí hodím do kufru auta a pak s ní budu vyrážet na výlety.
Pohodlná Bytelná – paní Koloběžka Rychlost Dojezd Vejde se do kufru automobilu Kotoučové brzdy vepředu i vzadu Drahá, ale odpovídá kvalitě Těžká
Jiří 27.09.2019
I 10leta dcera je nadšená. Najeto 150km.jak píše níže kolega, už má vůli ve skládacím mechanizmu.Jinak naprostá spokojenost.
Doporučuji
Pavel, Praha 21.07.2019
Mám ji první den, ale dojmy jsou skvělé. Má velké místo na stání, takže se tam pohodlně vejdou dvě nohy vedle sebe a klidně se dá jet ve dvou (je i dost dlouhá). Řidítka se dají nastavit v širokém pásmu, takže i můj 9 letý syn na ní drandí jedna radost. Vyjede i slušný kopec, hlavně je super odpružení + nafukovací kola + vysoký podvozek a tak se s ní dá jezdit krásně i v terénu (samozřejmě na plnou terénní koloběžku by to chtělo větší kola). Jediné co mne trochu zklamalo, že 50 km/h ani náhodou nejede, mám 75kg a na rovině z ní vytáhnu 40km/h a to je baterka nová. Na druhou stranu 40km/h je až dost na cyklostezce je to fakt dost velká rychlost. Předjíždět cyklisty je dobrý pocit. Dojezd přesně nedokážu ohodnotit, ujel jsem 30km, baterka ukazuje plno, ale to je blbost, pak to půjde rychle dolu. Dobíjení by mohlo být rychlejší, chce to celou noc, fajn je, že dobíječka je docela malá, takže není prblm vzít s sebou, až na ní člověk pojede do práce. Má to i klíč do zapalování (bez kterého motor nejede, ale odrážet se dá a i blinkr) Na tachometru mi chybí hodiny. Doporučuji
odpružení + nafukovací kola skvělý výkon i dojezd Můžou na ní jezdit i děti osvětlení dobíjení telefonu tempomat nastavení max rychlosti Cena 50 km/h mi teda fakt nejede těžká
Ondřej, Praha 8 20.09.2020
Mám 105kg. Dosáhl jsem na rovině 57km/h a vyjedu 15% stoupání a cca 5-10 km/h. Výdrž baterie je neskutečná. 55km ve středně kopcovitém terénu s mojí váhou. I když jsem musel reklamovat, protože přestala fungovat baterie, tak mě koloběžka konstrukčně a provozně nadchla a plný počet si zaslouží. Určitě se s Alzičkou dohodnu, že chci tu samou. Jsem moc spokojený a defekty se stávají i hold u dražších strojů.
Dojezd Rychlost Pěkná Levné náhradní díly Světla svítí krásně a jasně Malá nabíječka Na kapacitu baterie se nabíjí rychle Potřeba neustále kontrolovat a seřizovač, ale mě to třeba baví. Nakonec se ukázalo, že přední vidlice má odpružení a jen je kouslé. WDéčko spravili. Na plyn to chce mít opravdu cit mezi lidmi a nepatří na chodník. Není pro začátečníky Váha Musel jsem reklamovat, ptž baterie vypověděla po 170km službu.
Ondřej, Praha 8 12.09.2020
Mám 105kg. Dosáhl jsem na rovině 57km/h a vyjedu 15% stoupání a cca 5-10 km/h. Výdrž baterie je neskutečná. 55km ve středně kopcovitém terénu s mojí váhou. Chce to jen mít cit v ruce. Jediné, co je problém je chybný popisek prodejců, že jsou obě kola odpružená. Odpruženéje jen zadní. Na předek si musíte odpružení dokoupit.
Dojezd Rychlost Pěkná Levné náhradní díly Světla svítí krásně a jasně Malá nabíječka Na kapacitu baterie se nabíjí rychle Potřeba neustále kontrolovat a seřizovat Přední kolo nemá odpružení Na plyn to chce mít opravdu cit mezi lidmi Není pro začátečníky Váha
Tomáš 05.06.2020
Velice doporučuji tu to koloběžku je to velmi rychlé přepravní vozítko.Nenáročné na údržbu a dobré skladování
Nenáročné na údržbu a dobré skladování
Honza 05.06.2020
Mám ji teprve chvíli, ale jsem zní nadšený. Výkon a rychlost je úžasná. Vyjedu každý kopec a s dojezdem je to taky super. Ještě se mi nepodařili ji za den vyjezdit. Radši přes noc dobíjím, aby byla druhý den připravená na jízdu do práce.Dle mého je na koloběžce vše jak má být. Prostě vše co si za ty peníze představujete.
Ovladatelnost Skladnost Rychlost Dojez Zatím žádné
Yvona 08.04.2020
Koloběžka je naprosto perfektní. Skvělé zpracování. Super vzhled a krásně se na ní jezdí. Doporučuji!!
 
Tadeáš 29.03.2020
Skvělý výrobek, jsem s koloběžkou velmi spokojen.Doporučuji!!!
 
Petr Vybíral 27.07.2020
Fantastická kapacita baterie (24000 kWh)! Nabíjí se asi 2 měsíce, ale pak s ní objedete zeměkouli!
 
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
WEB8
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi