Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Během svátku 28.10. jsou uzavřeny pobočky v Děčíně, Kladně, Liberci, Příbrami a Frýdku-Místku. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.

Naše pobočky jsou od 22. 10. otevřené pouze
pro výdej objednávek.

Využijte bezpečného nakupování z pohodlí domova nebo zkuste jeden z našich 346 AlzaBoxů.

Reklamace a vrácení zboží fungují beze změny.

Vánoce HP, Media Ochranné pomůcky

Recenze BOSCH MUM 4880

Zobrazit katalog
BOSCH MUM 4880 - Kuchyňský robot

Recenze BOSCH MUM 4880

Zajímají Vás názory a recenze na BOSCH MUM 4880? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 140 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BOSCH MUM 4880. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BOSCH MUM 4880 i vy.
3 999,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Anna, Řevnice 17.05.2012
bohaté příslušenství silný motor relativně snadné čištění součástek nezabere mnoho místa na lince hnětače a metly opravdu zabírají celou mísu - nikde nezůstávají ložiska nerozmíchaných surovin příslušenství je rozměrné a nepříliš skladné v krouhači občas zůstávají relativně velké kusy nenakrouhané zeleniny - dá se tomu do určitém míry předcházet a u většího množství to nevadí
Petra, Vyškov 1 27.08.2018
kvalitní zpracování příslušenství ovladtelnost manipulace chyběl mi nádstavec na strouhání brambor. ale dá se velmi lehce objednat. Tudíž to vlastně ani není mínus. Jen malý dodatek
Ivona, Brno 35 04.12.2017
* malá, skladný * tichý * výkonný * jsem velmi spokojená * má spoustu příslušenství * výkon je sice 600 W, měla jsem předtím robot s výkonem 800 W, tak jsem měla trošku strach, ale zbytečně, robot zvládne vše * doporučuji * jeden jediný, chybí mi tam sekáček v základní výbavě, dá se sice dokoupit, ale cena za set je 2 tis. Kč, což je opravdu hodně
Zakaznik 19.04.2017
Skladný, výkonný, výborný pomocník
Přemysl, Most 1 02.11.2016
Za solidní cenu mnoho příslušenství a kvalitní zpracování. Po krátké době používání zatím žádné.
Jiřina, Praha - Troja 18.09.2016
Je to můj nejskvělejší a nejpoužívanější pomocník, jednoduché ovládání, manipulace s nástavci, výkon, prostě super, zvládá těsta, sekanou a jiné.
je tichý, můžu s ním dělat i večer.
Petr, Uničov 1 01.12.2015
Všechny požadavky splněny, super cena za super výrobek. Byl to dárek pro přítelkyni, ale já využívám mlýnek na maso na burgry super, pro domácí použití dostačující. Musím vyzdvihnout male rozměry robota jako takového bez příslušenství našel si místo na lince a už ho neuklízíme. Struhadlo- strouhal sem: sýr, ořechy, česnek, rohlíky na strouhanku, veškerou kořenovou zeleninu super. Hněta i hodně tuhé těsto, promíchá všechny místa. Mixer promixoval vše co bylo třeba. Lis na citrusy mohl být menší, ale to je otázka názoru vše je funkční. Nebyl návod v češtině, na DVD bylo pouze foto robota a nic víc čekal sem recepty, návod nebo tak něco. Šňůra byla namotána v robotu po vytažení nejde zpátky zatáhnou. počítejte že příslušenství zabere dost místa(dalo se s tím počítat, když je ho tolik)
Pavlína 10.09.2015
Kompaktní přístroj s bohatým příslušenstvím. Jednoduchá a rychlá obsluha. Určitě doporučuji.
Roman 22.08.2015
Kompaktny, vela funkcii Nema
Aleš, Praha 5 26.10.2016
všeuměl tichý chod neskladné příslušenství
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB29
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi