Během svátků 5.7. a 6.7. mají všechny naše pobočky otevřeno.

Získejte doručení ZDARMA na rok pouze za 25 Kč měsíčně! Více informací

AlzaPlus+ Rozdíl? Cena! Sklo

Recenze Braun HC 5090

Zobrazit katalog
Braun HC 5090 - Strojek na vlasy

Recenze Braun HC 5090

Zajímají Vás názory a recenze na Braun HC 5090? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Braun HC 5090. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Braun HC 5090 i vy.
1 389,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Kateřina, Horní Dvořiště 02.05.2021
Výkonný, sedí krásne do ruky
Petr, Praha 10 - Kolovraty 03.03.2021
Stříhá velice dobře po první použití naprostá spokojenost a není třeba stříhat jenom na 3 mm.
Přesný střih, kontrolka nabíjení, napájení na aku i síť, relativně tichý zatím žádné
Houmr Šternberk 01.02.2021
Koupil jsem synovi jako rychlé řešení na jeden den (je kadeřník a odešel mu zrovna profi zastřihovač), ale už ho má teď cca rok a nedá ho z ruky! Nikdy bych nevěřil, že výrobek určený pro normální spotřebitele si může oblíbit i profesionál.
Kvalita stříhacích břitů Snadné nastavení délek Snadno se čistí Luxusní a praktický dobíjecí stojánek V kadeřnickém provozu je třeba jej častěji promazávat, ale to pochopitelné.
Jan, Bechyně 26.11.2018
Zatím super, nejlepší co jsem kdy měl, netahá a dobře stříhá i vousy Zatím žádné
František, Praha 9 - Prosek 27.04.2018
lze použít i na pohodlné zastřižení vousů
Firma, Praha 8 19.12.2016
naprosto výborně holí... zatím nic
Tomáš, Praha 31.07.2016
provedeni a material vypada bytelne zne to jako kombajn prakticky obal/taska prakticky stojanek supr kabel (nevypada, ze by se za nejaky cas zlomil) dobre se drzi je velice prakticke, ze si pamatuje nastaveni nastavce, kdyz ho sejmete
Miroslav, Teplice 3 22.07.2016
Super,mohu jen doporučit. Vlastním krátce,ale spokojenost. Bez mínusu.
Libor 29.05.2016
výdrž baterie, nastavení výšky střihu, kvalitní nože používám na zastřihávání vlasů - už nemusím k holiči :) nenašel jsem
Petra 29.05.2016
stylová záležitost spokojenost asi cena
12
 
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací