Ujíždíme na zimních sportech Výhodné nákupy pro živnostníky

Recenze Braun MQ9195XLI

Zobrazit katalog
Braun MQ9195XLI - Tyčový mixér

Recenze Braun MQ9195XLI

Zajímají Vás názory a recenze na Braun MQ9195XLI? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Braun MQ9195XLI. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Braun MQ9195XLI i vy.
4 990,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Jindra Polák 17.01.2021
Až na to držení nemá chybu, ale mám ho krátce, tak si na to třeba zvyknu, jinak nemám žádné výhrady. Super výkon, vybavení, udělá fakt všechno a ani se nazapotí. Z dosavadních zkušeností můžu rozhodně doporučit do domácnosti, kde se všechny jeho funkce využijí.
Vysoký výkon pohyblivá nožka krouhač sekáčky drcení ledu Hůř se mi drží, přijde mi takový kostrbatý
Roman, Svatava 11.01.2022
maká skvěle
Lukáš, Praha 3 24.03.2021
má vše co člověk potřebuje dá se dokopit i další rozšíření jsme s ním naprosto spokojení a nahradil jak tyčový mixér tak i celý velký kuchynský robot. dětská pojistka, aktivuje se hned po uvolnění spouště a člověk ji musí pokaždé odblokovat
Vladimír, Moravská Ostrava 07.03.2021
Manželka je maxi, ale maximálně spokojená. Předchozí mixéry šly ihned do šrotu.
Helena 17.01.2021
V balení najdete spoustu nádobek a nožů a dílů. Chvilku mi trvalo, než jsem přišla na co všechno je. Všechny úkony provádí rychle a čistě. Těší mě, že nikde moc nezůstávají velké kusy ovoce a zeleniny. Dobře krouhá i mixuje. Výborné jsou směsi za syrová připravené zeleniny a koření. Dobře se drží i když by mohl být trochu užší.
Plastové díly se dají mýt v myčce a nerezové nože se dají snadno oddělit. Velká výbava v krabici Dobře se ovládá výkon Trochu mi vadí výstup kabelu v ovládání
Antonín Doubrava 17.01.2021
Už jsem kdysi měl jeden starší Braun a byl jsem s ním spokojený, odešel po 5 letech. Tak jsem si řekl, že si udělám radost a koupil jsem si tohle mega balení. Dokážu si představit, že s takovouto výbavou to nahradí i kuchyňský robot v některé domácnosti. Fakt pecka. Rozhodně doporučuju.
Mnoho a mnoho příslušenství Kvalitní zpracování Moderní design Jede jak drak Trochu vyšší cena
Monika 17.01.2021
Tento tyčový mixér jsem si pořídila jako náhradu za starý kuchyňský robot. Moc nepeču, potřebuji hlavně krouhače a také mixování oříšků a koření. Nádobky mi tak plně vystačují a líbí se mi, snadná výměna jednotlivých dílů. Mixér navíc vypadá hezky, takže mi manžel udělal uchycení na stěnu a tak ho mám vždy po ruce. Doporučuji maminkám, které chtějí ušetřit čas.
Dobrý knoflík na ovládání rychlosti. Snadné přesazování nástavců Zřejmé kvalitní zpracování a tichý chod. Možná až zbytečně moc tlačítek na horní straně.
Viktorie 03.01.2021
Výborný výrobek s neuvěřitelně silným motorem. Trochu jsem si musela hrát s ovládáním než jsem ho pochopila, ale dá se s ním pracovat lépe než se starým tyčovým mixérem, který jsem měla. Je zde funkce pro malý a velký výkon, který se hodí třeba pro míchání a pak rychlé mixování a taky dobrá funkce na puls, kdy můžete snadno sekat, ať zeleninu, nebo led. Rychlost mixování je neuvěřitelná a obecně můžu říct, že mám z přístroje dobrý pocit.
Rychlé mixování Dobře krouhá Metličce na šlehačku jsem moc nevěřila, ale je kvalitnější než jsem myslela. Měla jsem starší model Braun, který se mi podařilo rozbít a bohužel nesedí příslušenství :( Kabel mi někdy překáží při ovládání tlačítek nahoře
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací