Recenze BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour

Zobrazit katalog
BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour - Fén na vlasy

Recenze BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour

Zajímají Vás názory a recenze na BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour i vy.

Uživatelské recenze

Jarmila, Brnoflag
Hodnoceno 20.06.2017, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
rychle vysuší
neničí vlasy, jsou po vyfoukání hezky lesklé a zdravé
váha - docela těžký
0 ×Nahlásit
Renata, Lhotaflag
Hodnoceno 25.01.2016, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
Moc nevěřím na reklamy, ale moje vlasy neelektrizují ani nyní v mrazech. Celkový pocit je jiný a i druhý den účes vypadá skvěle. Vypadají zdravěji. Dcera se hádala,že to není možné..že za vším bude jiné tužidlo. zkusila ho a k tomu svému se již nevrátí. Ten rozdíl tam je a už nechci jiný.
trošku hůře do ruky a váha..to nepohodlí se ale vyplatí :-)
0 ×Nahlásit
Jana, Prahaflag
Hodnoceno 11.11.2014, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
Rychlé vysoušení bez poškození vlasů. Vlasy jsou leskle, jak vyžehlené.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Česká Lípaflag
Hodnoceno 21.03.2014, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
zatím spokojenost, není zbytečně horký
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 4 - Podolíflag
Hodnoceno 06.01.2014, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
výkonný, spolehlivý, dárek pro přítelkyni jak dělaný
0 ×Nahlásit
Jana, Praha 10flag
Hodnoceno 21.04.2013, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
super vlasy po vyfoukani, nekrepati
pri fenovani nepali pokozku
0 ×Nahlásit
Michaela, Košiceflag
Hodnoceno 01.04.2013, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
Vyhodou je moznost nastavenia teploty, vlasy su po vyfukani uplne ine, ako ked som pouzivala stary fen. Odporucam.
Je trochu velky, ale vzhladom na to, ze som ho nekupovala ako cestovny fen, mi to neprekaza.
0 ×Nahlásit
Alice, Praha 6 - Sedlecflag
Hodnoceno 19.03.2013, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
velký výkon, tzn. že fouká silným proudem vzduchu při nižší teplotě, vlasy nepálí, ale i přesto rychle usuší
kvalitní zpracování
je krásný
0 ×Nahlásit
Petr, Táborflag
Hodnoceno 13.03.2013, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
Zpracování, funkce, příslušenství.
za 3 měsíce zatím nic.
0 ×Nahlásit
Pavla, Litomyšlflag
Hodnoceno 04.02.2013, varianta BRAUN Satin Hair 7 - Vysoušeč Ionic HD 770 Colour
Ověřený nákup
Výrobek splnil, co jsem od něj očekávala.
Snad jen trochu těžší do ruky.
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací