Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Alza pro firmy

Recenze Brother HL-3140CW

Zobrazit katalog
Brother HL-3140CW

Laserová tiskárna barevná, A4 LED, 18 stran za minutu černobíle, 18 stran za minutu barevně, 2400x 600dpi, 64MB, USB 2.0, WiFi

4,2
Hodnotilo 11 uživatelů
5 5x
4 5x
3 0x
2 0x
1 1x
100+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin, Hrádek nad Nisou 23.08.2018
Tak jsem měnil po 20 letech tiskárnu HP. Na domácí používání. Věděl jsem, že to bude Brother, mám s nimi ty nejlepší zkušenosti. Nakonec jsem vybral tuto a nelituji, je vynikající, i co se týče software. Snad ani 5 minut instalace na každý pc netrvala. Dal jsem ji do rohu kde nepřekáží a jedeme na wifi, je to pecka, tisk přímo z mobilu, z pc, vše přes jeden router. Ideál ;-)
Snad ta nejsnadnější instalace co znám. Jedou na ní všechny pc, mobily, tablety co máme, bez jediného problému. Neoriginální náplně, okem to stejně nepoznáte již od 130,- kč za jednu barvu. Jediný zápor, jako u všech laserovek, větší velikost, a 5 min ventilátor, než přejde do spánku, jinak nic. Ale to je u všech stejné.
Dušan, Frýdlant nad Ostravicí 10.10.2017
Kvalitní tisk Rychlý tisk První výtisk během několika sekund Krásný poměr cena/výkon Vytiskne i jemné detaily Velká kapacita zásobníku na papír Víceúčelový vstup na papír nebo obálky Zadní výstup při tisku na hrubý papír Wi-fi připojení Vyšší hlučnost Rozměry Podrobný manuál jen v digitální verzi na CD Kdo nemá v notebooku CD mechaniku musí hledat ovladače online. Nikde v stručném manuálu, který je obsahem balení, není zmínka odkud ovladače stáhnout. Lze je najít na stránkách výrobce i s podrobným manuálem k obsluze.
Radek, České Budějovice 5 10.12.2016
Zpočátku se občas zaseknul papír ale po aktualizaci firmware je vše v pořádku.
Tiskne dobře i barevné mapy. Připojení Wifi. Na fotky to není, ale to je technologií tisku ne vada tiskárny.
Jiří, Brno 14.06.2018
Tiskne hezky, bohužel jen vzácně. Zpočátku vyšel vždy alespoň jeden z několika pokusů o tisk ať už přes AirPrint nebo přes USB, v poslední době ale netiskne vůbec nic, a to ze dvou různých počítačů, tabletu ani několika telefonů, po několikanásobné reinstalaci ovladačů a restartování tiskových subsystémů, dokonce po výměně routeru. Firmware updatovat nelze, neboť updatovací software (je napsaný v javě a zobrazuje zhruba polovinu ovládacích prvků, které patrně obsahuje) hlásí, že "tiskárna není v idle režimu, takže nelze updatovat, i když v idle režimu - alespoň podle hlášky na displeji je, a to i po několika desítkách pokusů a restartů všeho). Fyzicky tisk funguje - vlastní testovací stránku a výpisy různých nastavení z menu vytiskne krásně, ale víc už dnes nedokáže. Teoreticky by to byl úžasný stroj - tisk je na levnou laserovou tiskárnu kvalitní, menu je česky, stejně jako podrobný manuál, podporuje všechny možné operační systémy, prý je přátelská k neoriginálním tonerům. Bohužel v praxi nic z toho nemohla ani prokázat, protože prostě po několika záchvěvech naděje nefunguje. Brother už v životě nekoupím. Jen co se mi ten přístroj podaří přepravit do Alzy (přece jen něco váží) budu jej reklamovat.
  odporný a nefunkční updatovací software vyžadující javu neschopnost tisknout přes USB neschopnosti tisknout přes AirPrint
Firma, Teplice 18.03.2016
cena/výkon zatim nic
Tomáš 19.09.2015
poměrně kvalitní tisk připojeni WiFi dobrý poměr cena/výkon zatím nic
Miloš, Praha 4 30.11.2014
Tiskne báječně. Používám k tisku přes wifi ze smartphonu. je robustní a dost těžká.
Firma, Praha 5 17.05.2016
Levný , rychlý a barevný tisk. Váha a velikost.
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi