Během svátku 28.9. jsou uzavřeny pobočky Děčín, Kladno, Brno-Lískovec a Frýdek-Místek. Všechny ostatní pobočky zůstávají otevřené pro výdej objednávek.
Nakupování budoucnosti Zelená, to je naše!

Recenze Case Logic DCB302GY šedé/žluté

Zobrazit katalog
Case Logic DCB302GY šedé/žluté - Pouzdro na fotoaparát

Recenze Case Logic DCB302GY šedé/žluté

Zajímají Vás názory a recenze na Case Logic DCB302GY šedé/žluté? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Case Logic DCB302GY šedé/žluté. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Case Logic DCB302GY šedé/žluté i vy.
269,- 249,-
Skladem 5 ks
4,8
Hodnotilo 24 zákazníků
Napsat recenzi
5 20 ×
4 3 ×
3 1 ×
2 0 ×
1 0 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Marie, Vráto 08.06.2020
Batoh mam uz nejaky cas a porad funkční mohu jen doporucit
Vítězslav, Praha 5 03.09.2019
Za ty peníze fakt dobrá brašnička na foťák. Sony RX100 se do ní vejde akorát a do přední kapsy se nějaký ten kabel, náhradní karta a náhradní baterie taky pěkně vejdou.
Stanislav, Opava 1 22.08.2018
skladný, příjemný materiál, na můj fotoaparát a příslušenství vynikající žádné
Hana, Klatovy 1 03.08.2018
Šikovné a malé pouzdro, doporučuji Zatím žádné, mám jej krátce
David, Čáslav 19.09.2017
bez výhrad, pěkné provedení
Zuzana 18.03.2015
Vhodne aj na tlstejsie kompakty ktore sa do inych obalov nezmestia Je hrubsie takze dobre chrani fotoaparat Do prednej kapsicky sa este zmesti daka malickost (usb kluc, kabel, karta, labello..) mam aj ciernu verziu tohto puzdra a je o nieco lepsie spravene nez tato seda verzia, alebo ako som pozerala aj ako cervena - na ciernom su tie zipsove "ovladace" o cosi pevnejsie ale hlavne mi vadi ze na sedej verzii ako sa uchytava snurka chybaju este plastove kruzky na ktore sa lahko ta koncova plastova pracka nasadi, je tam iba usko vyrobene z latky a tam sa to dost pracne pripevnuje kedze sa to usko uhyna a je to dost male - preto by som odporucila viac cierno/oraznovu veziu, je akosik prepracovanejsia aj ked jednym pohladom na foto rozdiely hned nevidno
Zákazník 05.11.2014
k běžnému použití bezchybný
cena
Zákazník 21.08.2014
dobré zpracování
dobře padne na fotoaparát jednostranný zip, ale není na závadu
Zákazník 05.07.2015
ok
 
Lucie, Červený Kostelec 29.11.2014
ideální velikost pro můj kompakt Canon Power Short malá kapsička pro náhradní baterie nebo SD kartu zatím žádné
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi