Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

Cenové bomby Bazarové zboží

Recenze Cattara Double hnědý

Zobrazit katalog
Cattara Double  hnědý - Kempingový stůl

Recenze Cattara Double hnědý

Zajímají Vás názory a recenze na Cattara Double hnědý? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 13 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Cattara Double hnědý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Cattara Double hnědý i vy.
1 189,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Lukáš, Ústí nad Labem 23.12.2020
Do malého bytu fajn a obzvláště pokud potřebujete stůl víceméně pouze na sváteční večeři.
Poměrně stabilní Lehký Vypadá pěkně Jednoduchý Po složení lehce skladovatelný Místy hrubé zpracování Bylo nutné zbrousit ostrou hranu
Anna, Rádlo 14.03.2020
Rychle slozeny lehky snadna manipulace dobre vypadajici nejen na pohled Uvidime po dovolene (pokud neka vubec bude) :-)))
Ondřej, Pardubice 07.08.2019
Skladnost, lehoučký Prostorný po rozložení Složený vytvoří kufřík s uchem.. super nastavitelná výška kdo má stůl na občasné použití v kempu, bude spokojen. Kvalita odpovídá ceně. Stůl se úplně nerozkládá, vytváří mírné áčko, je to spíše optická vada, ničemu to nevadí. Trochu se kymácí, není na žádné velké drkání, což je dáno nízkou váhou a ne moc subtilní konstrukcí.
Zakaznik, Zlín 5 30.06.2020
Za ty prachy asik dobré,zatím využité dvakrát
Martin, Praha 31.01.2020
Vypada hezky Skladaci Pomerne mala vyska Neni moc stabilni
Zuzana, Bašť 11.07.2021
Lehky skladatelny Dost nestabilni Pri postaveni se v tom ohybu uplne nenarovna, takze stoji jako takova striska. jako da se u toho najist, ale vypada to dost blbe Je to fakt forovy
Jan, Praha 9 03.05.2020
Fajn stolek z levného materiálu Skladný Stabilita
Lukáš, Kralupy nad Vltavou 02.08.2021
  velmi vachrlaté a laciné zpracování
 
P-DC1-WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací