Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-1 den 0-1 den 1-3 dny 0-1 den 2-3 dny 2-3 dny
Výměna nevhodného dárku Galaxy Watch4

Recenze Cattara Gril TRAPANI

Zobrazit katalog
Cattara Gril TRAPANI - Gril

Recenze Cattara Gril TRAPANI

Zajímají Vás názory a recenze na Cattara Gril TRAPANI? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Cattara Gril TRAPANI. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Cattara Gril TRAPANI i vy.

Uživatelské recenze

Petr, Veltruby 17.04.2021
Jednoduchá montáž a maká perfektně, přídavný rošt na zeleninu je příjemný detail, je sklopny tak převoz v autě na dovcu idealni No ten návod není úplně ideální, ale dá se složit
Antonín, Rokycany 25.05.2020
na občasné použití dobrý
Přemysl, Letohrad 05.03.2019
Cena. Kvalita zpracování.
František, Praha 4 - Chodov 27.07.2017
Za ty peníze dobrý gril.
Martin, Úvaly 20.04.2019
Velmi tenké smaltované plechy, úplně nevěřím tomu, že vydrží žár. Ale pokud ne, je na to záruka vč. náhrady nákladů. Takže pohoda. Horní dohřev (mřížka ) je chybně vyrobena. I když se gril uzavře, jídlo na jí uložené se posune (i vypadne) ven, neboť místo rovného či téměř rovného sklonu, zůstává cca 15" sklon. Tady soudruzi udělali chybu.
Zapojení mozku z dob stavebnice Merkur (mladší generace to pravděpodobně nesloží) Bez českého návodu (opět) Návod s obrázky v černobílé kvalitě (moc toho nevidíte)
Jan, Mělník 08.09.2017
cena při úvodní montáži jsem si vzpoměl na svá dětská léta s merkurem vč. miniaturních šroubků a matiček :-) tenké plechy celá konstrukce je taková lehce fórová nízký - podle fotek to nevypadá, ale obsluhuje se v předklonu nebo v sedě
Jana 08.08.2017
Horní mřížka v grilu je nefunkční, neboť při zavřeném grilu nezůstane ve vodorovné podobě a obsah z ní vždy spadne, případně i vypadne ven z grilu, když jej zavíráte.
velká grilovací plocha dobré rozměry přijatelná cena horní mřížka je nefunkční
Terézia Moravčíková, Popůvky 20.06.2019
Cena odkladaci mrizka je pouzitelna pouze pri otevrenem viku, jinak se vsechno sesune dopredu po roce zacali rezivet vsechny nohy, spodni mrizka pod grilem i srouby a podlozky (a to stoji na krytem stani)...takze mozna je to gril tak na 2 - 3 sezony a konec.
Firma, Brno 11.09.2017
překvapivě velká grilovací plocha ne uplně detailně propracovaný návod - místy jsem musel i přemýšlet
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi