Den dětí Ona Dnes

Recenze Černá labuť

Zobrazit katalog
Černá labuť - Nassim Nicholas Taleb

Recenze Černá labuť

Zajímají Vás názory a recenze na Černá labuť? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 29 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Černá labuť. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Černá labuť i vy.
199,-
Ihned ke čtení

Uživatelské recenze

Zdeněk 16.06.2015
Knihu jsem koupil na doporučení. Po přečtení prvních asi 15 stran jsem zjistil, že je na nich mnohem více užitečných informací, než mívají mnohasetstránkové knihy.
Firma, Liberec 23 01.03.2016
Zatím mám rozečtené, ale neudělal jsem chybu.
Petr, Plzeň 23 20.06.2020
  Knihu čte Michal Jagelka a je to strašné! Snaží se o dramatický přednes, ale zdůrazňuje prakticky každou větu a nijak si neláme hlavu, jestli to je obsahově na místě (což není). Ještě daleko horší je, že asi tak 20% slov SLA-BI-KU-JE, opět s jakýmsi bezdůvodným důrazem úplně mimo význam slov a vět. Špíše si tím vypomáhá, aby se nezadrhl, ale každému je jasné o co jde, stejně, jako když do prdnutí zakašlete. Je pochopitelné, dá se to tolerovat, ale nesmíte prdět neustále. Problém je, že to velmi ztěžuje vnímání o čem se mluví. Přetrpěl jsem předmluvu a obávám se, že 20h nevydržím a raději se poohlédnu po anglické verzi, kde budu mít šanci, že jí Michal Jagelka nezdecimoval.
Pavel, Jihlava 17.06.2020
Audiokniha - velký průšvih dabing, PDF soubor proti tomu zlatej! Může mi někdo vysvětlit, proč to ten pán čte jako Červenou karkulku pro pětileté děti z ciziny, které se teprve učí Český jazyk?
*obsah knihy je super, kdyby nebyl zničen dabingem *po deseti minutách poslechu jsem se rozhodl, že si raději knihu přečtu sám
Jan, Immendingen 02.10.2016
Doporucji!!!! Vynikajci kniha
 
Viktor, Praha 4 07.08.2016
Velmi zajímavá kniha, měla by patřit do základního vzdělání
Aleš, Brno 23.05.2015
vse v poradku nic
Martin, Praha 5 - Zbraslav 03.04.2014
Pěkně napsáno, doporučuji
Zákazník 31.10.2013
Není to beletrie a přesto je to poutavé čtení, někdy napínavé, někdy provokativní. Vzala jsem si to i na dovolenou.
zajímavé téma provokativní názory dobrá choreografie :)
Igor, Strančice 23.11.2012
spokojenost zadne
12
 
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací