Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Recenze CLATRONIC PSM3004N

Zobrazit katalog
CLATRONIC PSM3004N - Mlýnek na koření

Recenze CLATRONIC PSM3004N

Zajímají Vás názory a recenze na CLATRONIC PSM3004N? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 94 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CLATRONIC PSM3004N. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CLATRONIC PSM3004N i vy.
329,-
Skladem > 5 ks u dodavatele
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Roman, Praha 9 - Černý Mostflag
Hodnoceno 23.09.2016, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
design
zatím nevím, mám ho 2 dny a funguje
0 ×Nahlásit
Martin, Zdibyflag
Hodnoceno 18.05.2016, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
Vypadám že funguje jak má. Regulace hrubosti mletí.
Oproti staršímu a dražšímu mlýnku od jiného výrobce mu chybí krytka vespod (kterou jsem dříve ocenil především u mimina, které když se k mlýnku dostalo nenadělalo po bytě paseku). U prvního otevření-doplněné mlýnku jsem se bál, že mi praskne v ruce (materiál plast, nikoliv nerez).Opravdu těžce se dá napoprvé otevřít. Starší mlýnek měl horní hranu u tlačítka více oblou, což bylo příjemnější pro držení, ale jde asi spíše o zvyk.
0 ×Nahlásit
David, Brnoflag
Hodnoceno 22.12.2015, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
Dobra cena.
Dlouha vydrz baterii.
Dost se ten nerez spini.
0 ×Nahlásit
Gating Services, a.s., Praha 8flag
Hodnoceno 29.05.2015, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
První se rozpadl, druhý nemele jen svítí. Za ty peníze je to pecka výrobek. :-)
0 ×Nahlásit
Monikaflag
Hodnoceno 29.05.2015, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
jednoducho super :)
0 ×Nahlásit
Jindřich, Praha 6-Břevnovflag
Hodnoceno 26.05.2015, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
toto je už druhý mlýnek stejného typu, kdybych nebyl spokojen, nekupoval bych další
zatím žádné
0 ×Nahlásit
Filip, Praha 7flag
Hodnoceno 21.04.2015, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
za ty penize je OK
0 ×Nahlásit
Václav, Velimflag
Hodnoceno 17.04.2015, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
spokojenost
při sestavování po montáži baterii a nasypání pepře se musí velice opatrně postupovat, aby nedošlo k poškození zajištovacích elementů
0 ×Nahlásit
Pavel, Česká Lípaflag
Hodnoceno 18.03.2015, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
vrchní část mlýnku se uvolňuje a to znesnadňuje výměnu baterií
převod z čtyř hrané hřídelky na mlecí kameny je přes plastovou redukci, která po pár použitích praskla (šikovné ruce nahradí kovovou, ovšem za cenu ztráty záruky)
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 2flag
Hodnoceno 14.01.2015, varianta CLATRONIC PSM3004N
Ověřený nákup
osvětlení, možnost nastavit hrubost
velikost
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 29
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací