Dvouletá záruka pro firmy AP+ plus nový vizuál

Recenze CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black 10 ml

Zobrazit katalog
CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black 10 ml - Řasenka

Recenze CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black 10 ml

Zajímají Vás názory a recenze na CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black 10 ml? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 30 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black 10 ml. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black 10 ml i vy.

Uživatelské recenze

Zdeněk, Kostelec na Hanéflag
Hodnoceno 22.08.2021, varianta CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black 10 ml
Ověřený nákup
Nerozmazává se
Nezahušťuje řasy tak jak bych čekala a jak by název a cena napovídala
0 ×Nahlásit
Karolína, Košice - Západflag
Hodnoceno 27.01.2021, varianta CLINIQUE High Impact Waterproof Mascara 01 Black 8 ml
Ověřený nákup
mám rada klasické štetinky
ľahko sa nanáša
nedráždi oči ani pri spánku, ak sa neodlíči odličovadlom na vodeodolnú špirálu
trošku sa rozdrobuje na druhý deň, ak sa nepoužije večer odličovadlo na vodeodolnú špirálu
0 ×Nahlásit
Pavel, Prahaflag
Hodnoceno 22.11.2020, varianta CLINIQUE High Impact Mascara 01 Black 8 g
Ověřený nákup
Absolutní spokojenost.
0 ×Nahlásit
Zuzana, Prešov 5flag
Hodnoceno 23.07.2017, varianta CLINIQUE High Impact Curling Mascara 01 Black 8 g
Ověřený nákup
Kvalita
Lahke odlicovanie teplou vodou
Predlzuje
Vytaca
Aj na citlive oci
Vydrz
Nič
0 ×Nahlásit
Jana, Praha 4flag
Hodnoceno 01.05.2016, varianta CLINIQUE High Impact Extreme Volume Mascara 01 Extreme Black 10 ml
Ověřený nákup
nelepí řasy, takže to nevypadá, jako byste měla jen 4 řasy dole a 4 nahoře
žádné
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 16.04.2015, varianta CLINIQUE Lash Power Mascara Long-Wearing Formula 01 Black 6 ml
Ověřený nákup
Opravdu se nerozmazává slzami ani potem a vydrží na řasách celý den. Kartáček je šikovný svou velikostí, dostane se i k těm nejmenším řasám, jen by mohl mít trochu delší štětinky.
Řasenka mi přišla docela vyschlá (nebo má tak hustou konzistenci, což je ale na škodu), při nanášení se dost drolí, řasy neprodlužuje, sdělení, že se dá umýt vodou je jen zbožné přání, ani když jsem použila dost teplou vodu, smýt nešla. Rozetře se po obličeji spoustou malých žmolek, které nejdou smýt, stejně musím použít odličovač a i s ním jde řasenka těžko dolů.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 19.03.2015, varianta CLINIQUE High Impact Curling Mascara 01 Black 8 g
Ověřený nákup
Vhodná pre citlivé oči, neolupuje sa z rias,umývateľná obyčajnou vodou, dlho vydrží (2 mesiace, možno aj viac)...
0 ×Nahlásit
Lucie, Dubanyflag
Hodnoceno 01.12.2013, varianta CLINIQUE High Impact Curling Mascara 01 Black 8 g
Ověřený nákup
vhodná pro citlivé oči
dlouho vydrží
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 27.11.2013, varianta CLINIQUE High Impact Curling Mascara 01 Black 8 g
Ověřený nákup
super řasenka pro náročné:-)
0 ×Nahlásit
Veronika, Bílovice nad Svitavouflag
Hodnoceno 13.10.2013, varianta CLINIQUE High Impact Mascara 01 Black 8 g
Ověřený nákup
Krásně odděluje a zvýrazní řasy. Vůbec se nedrolí a vydrží celý den.
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací