Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Naše pobočky jsou otevřeny pro výdej zboží. Při jejich návštěvě dbejte pokynů obsluhy.

Vyzkoušejte bezpečné doručení zboží do jednoho z našich 451 AlzaBoxů.

Služby reklamace a vrácení zboží fungují beze změny.

Velkolepý výprodej Efektivní práce z domova

Recenze COMPASS Klíč na kola 17-19/21-23 mm TÜV, GS skládací

Zobrazit katalog
COMPASS Klíč na kola 17-19/21-23 mm TÜV, GS skládací - Klíč na kola

Recenze COMPASS Klíč na kola 17-19/21-23 mm TÜV, GS skládací

Zajímají Vás názory a recenze na COMPASS Klíč na kola 17-19/21-23 mm TÜV, GS skládací? U nás má zatím hodnocení 3,0 z 5 hvězdiček od 12 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s COMPASS Klíč na kola 17-19/21-23 mm TÜV, GS skládací. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na COMPASS Klíč na kola 17-19/21-23 mm TÜV, GS skládací i vy.
350,- 229,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Michal, Most 18.05.2017
Žádné Klíč se brutálně ohýbá, po prvním použití jsem zahodil. Představa, že se mi někde něco stane a tohle bych měl používat je jen noční můrou.
Jakub, Praha 10 - Michle 24.05.2017
Při prvním použití se zlomil. Pokud ho budete převážet, tak OK, pokud ho chcete použít, tak je k ničemu.
skladnost nedá se použít
Zakaznik 29.07.2016
prvy som po rokoch zlomil, skakal som po nom, bola zakusnuta skrutka paci sa mi ze je skladaci, male auto tak setri priestor dobre sa davaju dole skrutky, staci spravna technika
Firma, Praha – Čakovice 09.11.2018
skladným, funkční nená zdaleka takovou páku, jako klíč výsuvný
Tomáš, Frýdlant nad Ostravicí 23.05.2017
Podle očekávání.
Petr, Řevnice 17.06.2019
  vydržel právě 15 šroubů než se zlomil v zůžení kvůli skládání velice špatné dílenské zpracování - aretační kroužek nedržel na místě, protože blokovací kulička nevystupovala nad povrch a jeden ze šroubů byl nedotažený a stržený
Michal, Praha 8 20.02.2019
  Pri prvnim pouziti (upozornuji: rucni dotahovani pateho sroubu) prasklo.
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB27
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi