Léto s Alzou Cestování s dětmi

Recenze CONNECT IT CI-77 černá

Zobrazit katalog
CONNECT IT CI-77 černá - Myš

Recenze CONNECT IT CI-77 černá

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT CI-77 černá? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 129 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT CI-77 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT CI-77 černá i vy.
249,- 229,-
Skladem > 10 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,4
Hodnotilo 129 zákazníků
Napsat recenzi
5 66 ×
4 46 ×
3 16 ×
2 1 ×
1 0 ×
500+ zákazníků již zakoupilo
86 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Praha 6 - Veleslavín 26.12.2014
Myš je dostačující. Podložka příšerná, jestli jste si někdy mysleli že tyto podložky Vaší ruce uleví, jste na omylu, nebo alespoň u této Vás bude ruka bolet. Pro hráče nedoporučuji deset krát více.
René, HAVÍŘOV 29.03.2013
je to výborné zatím nic
Lukáš, Chýnov 12.03.2013
cena padne dobře do ruky po půl roce používání došlo k únavě materiálu a přestalo rollovat kolečko.
Markéta, Kladno 11.01.2013
tichá dobře uchopitelná žádný
Zakaznik 20.10.2015
podložka celkom dobrá myška pôsoobý dosť nekvalitne kupoval som to kvôli podložke a myška ako náhradná sa vždy zíde
Pavel, Bystřice u Benešova 03.03.2014
Dobře padne do ruky, podložka velice dobrá. Velice přívětivá cena za komplet. nic
Zákazník 31.10.2013
Když budete potřebovat podložku pod myš s výstelkou, tak si kupte tuto - je používána asi rok a furt není prošoupaná a navíc k té podložce dostanete zdarma myš :-) Nemá nic, ale vypadá v pohodě a funguje
Za cenu podložky pod myš dostanete i myš :-) Za tu cenu nic proti
Jana, Příbram 1 21.03.2014
Příjemná do ruky, podložka fajn, zvykla jsem si během pár dní a zápěstí už nebolí :-)
Zákazník 30.11.2013
dobrá cena.dobře padne do ruky.
 
Adam Krůžela, Clean Factory s.r.o. 16.03.2016
poměr cena/ výkon myš je příjemně menší pro ženskou ruku, asymetrická a svítí zeleně :-) snad chvíli vydrží, toto po týdnu neposoudím menší polštářek pod zápěstí než u jiných podložek, ale za tu cenu, kdo by si stěžoval :-)
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi