Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Pošli vedro k ledu

Recenze CONNECT IT ForHealth, bílý

Zobrazit katalog
CONNECT IT ForHealth, bílý

Podstavec pod monitor pod TV/LCD, skládatelný, skleněná deska, kovová základna, 56 x 21 x 8 cm, max. nosnost 20kg

Skladem > 10 ks
Cena s DPH 462,-
Původní cena 499,-
4,8
Hodnotilo 58 uživatelů
5 45x
4 12x
3 0x
2 1x
1 0x
1 000+ zákazníků již zakoupilo
98 % zákazníků doporučuje
99% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

David, Karlovy Vary 20.07.2017
Designově povedený doplněk na pracovní stůl, pod monitor či vedle monitoru Možnost umístění více kusí na sebe
David, Karlovy Vary 06.07.2017
Kvalitní značka Connect It Moderní design materiálu, lesklý povrch Přesně rozměr pro místo na mém stole Uvažuji ještě o jednom kousku ;-) Nenašel jsem nic
Stanislav, Kladno 14.04.2017
Svůj účel plní a za tu cenu ? Super
Firma, Praha 6 - Bubeneč 28.03.2019
akorát vysoký pro druhý monitor k notebooku velice pěkný design rozměrově akorát pro pracovní stůl (nezabírá zbytečné místo)
Zakaznik, Kladno - Kročehlavy 14.02.2019
Pěkné a bytelné zpracování
Petr, Praha 9 26.12.2018
Robusní konstrukce Dostatečně velký Elegantní
Štěpán, Praha 10 - Kolovraty 14.09.2018
design jednoduché složení nic
Lubomír, Pardubice 11.09.2018
stabilita, rozměry vyhovují potřebám žádné
Štěpán, Praha 10 - Kolovraty 28.08.2018
Jsem nadmíru spokojen.
Velmi jednoduché složení Krásný design pro milovníky černé Místo na klávesnici Jeden gumový váleček pro kovovou nosnu byl odlepený, ale stačilo ho tam jen přitlačit a drží. Spíše takový dodatek, nežli zápor.
Pavel, Hradec Kralove 07.08.2018
stabilní vzhledově super rychlá a snadná montáž uvítal bych i vyšší provedení
František, Hradec Králové 3 17.05.2018
elegantní bytelný skvělé řešení k monitoru
Jan, Sadská 17.04.2018
Vejde se pod něj PS3 Slim takže super 😊 Nic
Ludmila, Liberec 1 29.12.2017
stojan jsem si koupila na DVD a PVR, černá hezky zapadla mezi elektro pod televizí, super nemá
Tereza 27.12.2017
Skleněný podstavec je masivní a velmi pěkný, pod podstavcem je dost místa na zasunutí klávesnice. Mám na něm postavený velký 27" monitor a vedle něj je místo na odložení dalších věcí. Cena se mi vzhledem k designu, bytelnosti i kvalitě materiálu zdá adekvátní. Montáž je velmi snadná.
Masivní a bytelná konstrukce. Velmi pěkné provedení. Dostatek místa na zasunutí klávesnice. Cena. Zatím jsem nic nenašla.
Jan, Praha 3 - Žižkov 11.08.2017
Vypada hezky Bytelny Cena
Roman, Turnov 1 03.09.2018
Nosnost Design Kvalita zpracování Nevejde se pod něj širší klávesnice
Jan, Moravský Beroun 07.01.2018
praktický
Michal, Praha 6 17.07.2017
elegantní a stabilní ideální velikost pro většinu monitorů jednoduchá montáž cena, vzhledem k jednoduchosti dílů by mohla být nižší
Firma, Ústí nad Orlicí 01.06.2017
Perfektně zabalený.
děvčata jsou spokojená je konec podkládání monitorů balíkem papíru u šroubků by mohl být přiložený imbus na dotažení šroubků nedá se na něj čmárat v průběhu telefonování (poznámka mzdové účetní)
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB2
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi