Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenze CONNECT IT KW-3100 - CZ

Zobrazit katalog
CONNECT IT KW-3100 - CZ - Klávesnice

Recenze CONNECT IT KW-3100 - CZ

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT KW-3100 - CZ? U nás má zatím hodnocení 3,8 z 5 hvězdiček od 64 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT KW-3100 - CZ. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT KW-3100 - CZ i vy.
699,-
Skladem 4 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Jakub, Praha 8 - Karlínflag
Hodnoceno 30.12.2023, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
Silně varuji před touto klávesnicí vzhledem k jejímu naprosto mizernému dosahu. Měl jsem se nechat odradit, když mi první dorazila nefunkční. Místo toho jsem reklamoval a koupil znova a nakonec musel ještě koupit USB prodlužku. Dosah je MAX 3 metry, ale spíše v praxi méně než jeden metr. I když jste těsně vedle vysílače, touchpad náhodně vypadává, takže je skoro k ničemu. Toto se neděje, protože by se mi omylem přepínal na numpad, je to prostě jen nekvalitní výrobek.
Hezký design
Numpad
Dosah je k smíchu, nebo spíš k pláči
Touchpad skoro nefunguje
Šuplík na baterie se velmi špatně otevírá a zavírá
0 ×Nahlásit
Matěj, Ostravaflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
Klávesnice po třech dnech občasného používání začala zlobit, ztrácet signál.. až ho ztratila úplně. V PC se mi hlásí jako ve správci jako nerozpoznané zařízení. Zkoušel jsem přehodit do jiného USB, zkoušel jsem odebrat a přidat to taky nepomohlo. Reklamace
Vyhovuje mi její velikost "malá"
Klávesnice po třech dnech občasného používání začala zlobit, ztrácet signál.. až ho ztratila úplně
0 ×Nahlásit
Štefan, Zlate Moravceflag
Hodnoceno 15.10.2023, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Treba doplnit pravy Shift, Del treba dat do praveho horneho rohu, dotykovu klavesnicu treba nahradit tlacitkovou. Treba ju spravit tichsou, treba predavat aj cisto anglicku verziu, ceske znaky mali dat vpravo v tlacitku. Dotykova klavesnica nakoniec nie je dobry napad. Vratil som ju, lebo chybal pravy shift a dotykova klavesnica chytala dalsie prsty.
mala, prenosna
ma numericku cast
Chyba pravy Shift
dotykova klavesnica chyta dalsie prsty pri stlacani backspace aj ked sa jej nedotknem
hlucna
Del dole
ceske znaky vlavo namiesto vpravo
0 ×Nahlásit
Roman, Bratislavaflag
Hodnoceno 04.01.2022, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
nie je zlá, ale nakoniec som mu vrátil, pretože ten touchpad nie je moc dobrý a trochu mi chýbala tá numerická časť, pričom viac mi vyhovujú hardvérové klávesy
malá
touchpad
0 ×Nahlásit
Volodymyr Lazurko, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 21.09.2021, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
compactna
Pohodlná klávesnica, veľmi malé klávesy.
Neexistujú klávesy Vložiť
0 ×Nahlásit
Marek, Brno 38 - Sever - Lesnáflag
Hodnoceno 21.12.2020, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
Dobrá kombinace touchpadu pro kurzor a numerické klávesnice
Kompaktní
0 ×Nahlásit
Marián, Karlovy Vary 20flag
Hodnoceno 14.04.2020, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
Zpracování
Váha
Funguje vše jak má
0 ×Nahlásit
David, Praha 2flag
Hodnoceno 05.01.2020, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
Malá a lehká.
Ideální např. pro PC připojené k TV.
Dobře reagující touchpad a číselná klávesnice.
Dotykové přepínání mezi touchpadem a numerickou klávesnicí funguje bezvadně.
Používám na počítači, který využívám jako multimediální centrum připojené k televizi a pro tento účel je klávesnice naprosto perfektní !
NEMÁ podsvícení, což je veliká škoda - k TV PC by se podsvícení sakra hodilo.
Psaní všemi deseti prsty je nemožné - klávesy NEMAJÍ standardní rozměry.
Slabší dosah - klávesnice je velmi citlivá na dosah signálu z USB dongle, pracujete-li blízko vysílače, vše funguje perfektně. Jakmile se od vysílače vzdálíte, dochází k občasným "zásekům" klávesnice - to je však obecný problém bezdrátových klávesnic. Klávesnice za 1.000 Kč od Microsoft se chovala úplně stejně.
0 ×Nahlásit
Filip, Kostelec nad Labemflag
Hodnoceno 29.06.2019, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
Skladnost
Touch/numericka chyba
Chybi misto pro prichyceni donglu. To je asi ta naprosto nejhloupejsi skolacka chyba
Slabsi signal jiz pri 5m vzdalenosti
0 ×Nahlásit
Daniel, Třebíčflag
Hodnoceno 02.05.2018, varianta CONNECT IT KW-3100 - CZ
Ověřený nákup
mala
snad vydrzi na baterku dost dlouho
levna
nedokazu stisknout prave tlacitko mysi
v tichu jde slyset jak zapnuta piska
tezko se hmatem v noci poznaj klavesy
kratky dosah, pokud mam v ceste notebook (za pc TV Plasmu) nedosahne ani 3m
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 34
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací