Cenové bomby jsou tady! Vyber si z produktů za extrémně nízké ceny a přesvědč se sám!

AlzaCafé 6 tipů, jak ušetřit

Recenze Corsair Flash Voyager 128GB

Zobrazit katalog
Corsair Flash Voyager 128GB - Flash disk

Recenze Corsair Flash Voyager 128GB

Zajímají Vás názory a recenze na Corsair Flash Voyager 128GB? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 127 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Corsair Flash Voyager 128GB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Corsair Flash Voyager 128GB i vy.
929,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Miroslav, Praha 4 - Záběhlice 26.11.2017
Rychlý přenos tam i ven Stále nedořešená krytka, která se lehce ztratí
Jiří, Praha 9 11.03.2015
Flashka fungovala 3 roky a 3 měsíce bez problémů, pak náhle konec vysílání. Kamarádovi se to stalo taky - jak je v gumovém těle ohebná, někde se něco přerušilo. Doporučuji zálohovat. Mám těchto typů několik různého stáří a další už si nekoupím.
Odolnost, rychlost spolehlivost. Výrobní vada - ohebnost jí jednou pravděpodobně nenapravitelně poškodí.
Zákazník 13.06.2014
doporučuji
stále funguje příjemná do ruky dobrý název a design riziko ztráty víčka
Josef, Praha 5 26.05.2020
Rychlost Rozměry Snadno ztratíte krytku usb
Jitka, Praha 10 - Strašnice 21.02.2019
S tímto typem USB mám ty nejlepší zkušenosti, pracuje rychle a gumový povrch je skvělý při práci v kanceláři i při přenášení v tašce.
Marcel, Praha 1 - Nové Město 18.02.2019
rychlost
Michal, Kostelec nad Labem 25.10.2017
rychlost kapacita odolnost
Michal, Kostelec nad Labem 04.10.2017
odolný rychlost neskutečný rozdíl oproti vrácenému SanDisk flashdisku, kt. byl pomalý
Filip, Praha 4 - Chodov 10.04.2017
bezproblemovy chod
Martin, Brno 25 10.10.2016
rychlost zatim nic
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací