Během svátků 5.7. a 6.7. mají všechny naše pobočky otevřeno.

Získejte doručení ZDARMA na rok pouze za 25 Kč měsíčně! Více informací

AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze Corsair SO-DIMM 4GB DDR3 1066MHz CL7 Mac Memory

Zobrazit katalog
Corsair SO-DIMM 4GB DDR3 1066MHz CL7 Mac Memory - Operační paměť

Recenze Corsair SO-DIMM 4GB DDR3 1066MHz CL7 Mac Memory

Zajímají Vás názory a recenze na Corsair SO-DIMM 4GB DDR3 1066MHz CL7 Mac Memory? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 106 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Corsair SO-DIMM 4GB DDR3 1066MHz CL7 Mac Memory. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Corsair SO-DIMM 4GB DDR3 1066MHz CL7 Mac Memory i vy.
639,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Honza 22.05.2014
jedinný modul, který funguje v mém starém thinkpadu T400. Zpětná kompatibilita rychlejších pamětí s moduly 1066Mhz v tomto ntb selhala a po vyzkoušení snad deseti různých možností až tato paměť pro MAC funguje bez problémů
funguje nic
Ondřej, Praha 6 04.06.2019
Funguje na Dell latitude e6410
Michal, Otrokovice 29.07.2017
Funguje - použito v DELL Latitude E6410
Zákazník 10.11.2013
Nevidím žádné důvody proč nekoupit :)
Exkluzivní kvalita Funguje skvěle s MacBookem Unibody Aluminium 2008
Zákazník 07.01.2015
Kvalitní pamět, ideální do starších notebooků, které mají problémy s rychlejšími paměťmi.
Funguje v mém starším hotebooku, který jakékoli jiné paměti odmítal Značeno "pouze pro Apple", ač lze samozřejmě použít i ve strojích jiných výrobců, které nekompromisně vyžadují paměti DDR3 1066 (můj případ).
Jindřich, České Budějovice 19.11.2020
ok
Jindřich, České Budějovice 11.11.2020
Acer Aspire 5738z funguje parádně.
Ladislav, Milovice 29.09.2020
Použil jsem na upgrade paměti starších notebooků, a skvěle tam funguje.
funguje jako upgrade 4GB -> 8GB v Dell Lattitude E6410 (procesor Intel i5 M560 @ 2.67GHz) funguje jako upgrade 4GB -> 8GB v Samsung Q330 (procesor Intel Core i3-370M @ 2.4 GHz)
Václav, Dobřany 20.04.2020
Musím doporučit. Skvěle funguje i na můj notebook Acer Aspire 5738Z.
Funguje i na starsi notebooky
Lubomír, Praha 4 - Chodov 01.03.2020
Splnilo účel. Doplnok k 4GB v starom notebooku Acer Aspire 5742zg
Splnilo účel
123 ...
 
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací