Během svátků 5.7. a 6.7. mají všechny naše pobočky otevřeno.

Získejte doručení ZDARMA na rok pouze za 25 Kč měsíčně! Více informací

Naše ceny? Posečeny! Rozdíl? Cena! Sklo

Recenze Cubot King Kong Dual SIM Waterproof Black

Zobrazit katalog
Cubot King Kong Dual SIM Waterproof Black - Mobilní telefon

Recenze Cubot King Kong Dual SIM Waterproof Black

Zajímají Vás názory a recenze na Cubot King Kong Dual SIM Waterproof Black? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 60 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Cubot King Kong Dual SIM Waterproof Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Cubot King Kong Dual SIM Waterproof Black i vy.

Uživatelské recenze

Richard Pavlík 20.03.2018
Naprostá spokojenost. Marně jsem hledal pětipalec do 3000 s alespoň 16GB pamětí. Navíc nevypadá vůbec nějak "lacině". Doporučuji.
5" displej 16GB uživatelská paměť velká výdrž baterie vzhled cena nic
Petr Dostálek 23.03.2018
Výborný outdoor telefon za super cenu. Používám jako druhý telefon "do lesa" a zatím jsem nadmíru spokojen. 16Gb paměť se v této ceně moc u odolných telefonů nevidí. Mohu jen doporučit.
Paměť 16GB Design Velká kapacita baterie, přitom je docela úzký 5 palcový LCD Dostačující fotoaparát Cena nic
ŠTEFANIK s.r.o. 25.06.2018
celkové provedení android 7.0 výkonný fotoaparát odolnost cena velký displej praktičnost postraní tlačítka se špatně mačkají -nezapadají tak lehce (plastový pocit)
Jan, Havlíčkův Brod 17.12.2018
Mám ho jako druhý telefon do práce a úplně skvělý. Hlavne se vejde do kapsy. Za tu cenu fakt super.
Displej,hezký vzhled baterie cena velikost odolný
Jan, Litoměřice 1 15.05.2018
Byl to mobil pro kluka. Nerozbitný a voděodolný s takovýmto výkonem... výborná volba Nenašel jsem nic
Firma, Větrný Jeníkov 10.05.2018
čistý Android dobře čitelný display i na sluníčku poměrně rychlý náběh přesné GPS používám pouze jako navigaci na moto zatím nic
Andrea, Cesky Tesin 26.04.2021
Super
Petr 10.04.2020
Všechno funguje jak má Zatím jsem nenašel
Roman Prokeš 02.02.2020
Super - díky s alzou vždy spokojen!
Všechny Větší váha
Lucie, Březina 25.02.2019
Telefon vypadá odolně, to ale ukáže čas. Zatím nic
123
 
P-DC1-WEB30
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací