Recenze Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)

Zobrazit katalog
Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko) - Konektor

Recenze Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)

Zajímají Vás názory a recenze na Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 35 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko) i vy.
199,-
Skladem > 10 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Zákazníkflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup
Velmi kvalitní, spokojenost.
0 ×Nahlásit
Václav, Černošiceflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup
dobře se nasazují
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 8flag
Hodnoceno 25.03.2023, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
stíněný konektor
funkční na 1Gbit
0 ×Nahlásit
Stanislav, Nýřanyflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Normální koncovka RJ45 na lanko, docela dobře je vidět pořadí barev zasunutých kabelů.
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 6flag
Hodnoceno 25.02.2022, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup
Vse ok
0 ×Nahlásit
David, Praha 5flag
Hodnoceno 07.10.2018, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup
Doporučuji i na dráty, rozhodně lepší než drátové cat6, které se mi často zkratují
Náročnější do nich nacpat drátový cat6 kabel, ale je to tím že na něj nejsou primárně určené
Nic
0 ×Nahlásit
Zákazník, Branislav_tomkoflag
Hodnoceno 04.08.2018, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup
Robí čo má
Nenasiel som
0 ×Nahlásit
Ladislav Konopásek, Žalhosticeflag
Hodnoceno 17.01.2017, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup
Funguje
Nejsou
0 ×Nahlásit
Antonín, Nová Včelniceflag
Hodnoceno 30.06.2016, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup
funkční
0 ×Nahlásit
Peter, Štefanovceflag
Hodnoceno 08.02.2016, varianta Datacom 10-pack, RJ45, CAT5E, STP, 8p8c, stíněný, neskládaný, na licnu (lanko)
Ověřený nákup
Tieneny
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 11
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací