XXL týdny Cestování s dětmi

Recenze Datacom licna (lanko), CAT5E, UTP, 50m, koncovky RJ45

Zobrazit katalog
Datacom licna (lanko), CAT5E, UTP, 50m, koncovky RJ45 - Síťový kabel

Recenze Datacom licna (lanko), CAT5E, UTP, 50m, koncovky RJ45

Zajímají Vás názory a recenze na Datacom licna (lanko), CAT5E, UTP, 50m, koncovky RJ45? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 167 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Datacom licna (lanko), CAT5E, UTP, 50m, koncovky RJ45. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Datacom licna (lanko), CAT5E, UTP, 50m, koncovky RJ45 i vy.
659,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,5
Hodnotilo 167 zákazníků
Napsat recenzi
5 111 ×
4 36 ×
3 12 ×
2 2 ×
1 6 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
88 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin, Doudleby nad Orlicí 06.06.2013
Plní, co má. Možná by nebylo od věci napsat, že se jedná o patch kabel.
Jiří, Kotvrdovice 09.08.2012
ne Dodán zmetek, licna obsahuje dva oranžové páry místo hnědého a oranžového, velké problémy při zapojování konektorů
Firma, Brno 30.03.2012
  Lanko to je, ale podle fotky by mělo asi být bez konektorů. Toto byl patch kabel i s konektory
Firma, SK 14.11.2013
50m kábla s dvomi nalisovanými konektormi grátis :-) ideálne pre stavbu malej firemnej siete v miestach kde, z dôvodu ohybnosti nemôže byť použitý drôt O žiadnych neviem
Vladimír, Psáry 12.11.2013
funguje dva konektory navíc, již nakrimpované dva konektory navíc, již nakrimpované - neshoduje se s popisem výrobku
Martin, Pelhřimov 23.06.2013
Funguje S koncovkami (ne jako na obr) natažený už rok venkem mezi baráky a bez problému
Viktor, Litvínov 8 - Hamr 12.11.2013
Na obrázku je pouze kabel, ve skutečnosti je to 50 m kabel s konektory. Na obrázku je pouze kabel, ve skutečnosti je to 50 m kabel s konektory.
Firma, Olomouc 21.08.2012
  Uvnitř kabelu je místo hnědého drátku další oranžový, takže při instalaci to je padesát na padesát. Jinak v pořádku.
Ondřej, Zdiby, Brnky 19.07.2018
Normalni UTP kabel
Lukáš, Praha 28.02.2018
kabel má i konektory jedná se tedy o 50m patch kabel
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi