Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Konec podpory Windows 7

Recenze Dell Inspiron 15 (7000) černý

Zobrazit katalog
Dell Inspiron 15 (7000) černý

Notebook - Intel Core i7 6700HQ Skylake, 15.6" LED 1920x1080 antireflexní, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 960M 4GB, SSHD 1TB + 8GB Cache pro zrychlení běhu OS, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, webkamera, čtečka karet, podsvícená klávesnice, Windows 10 Home (NBD On-Site)

4,7
Hodnotilo 64 uživatelů
5 50x
4 11x
3 2x
2 1x
1 0x
500+ zákazníků již zakoupilo
95 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Michal, Praha 12.02.2016
Minumum otravného softwaru Rychlost Vzhled Zvládá i náročnější hry Snadný přístup k HW Poměr výkon / cena Relativně hlučný při velké zátěži, ale vzhledem k velké dávce chlazení pochopitelné. Slabší zvuk.
David Polák 26.05.2016
Vybíral jsem notas na graficky náročné programy (3D modeláře s prací na externim monitoru) a tento notas splňuje s rezervami. Design je fajn, jen by mohli nabízet třeba černo stříbrnou variantu, nevím proč na vše cpou červenou ale i tak vypada dost dobře. Pouzivam s chladici podložkou a jen tak něco ho nezaskočí.
při kancelářské práci (internet, word, atd.) není vpodstate slyšet doživotní licence na McAfee elegantní vcelku slušně hraje možnosti upgradu dve urovne podsviceni klavesnice (nebo off) 3x usb 3.0 World of Tanks HD (9.15) na maximální nastavení přes 75fps pruměrí touchpad, lze jej cca pulku promačknout při velke zatezi se rozhučí naplno vetraky, ale stejne mam při hrani sluchatka, takze ok
Pavel 24.09.2016
League of legends na nejvyšší 150 - 170 FPS Payday 2 - na max 60 - 80 fps TF2 - na max 120 - 150 FPS CS:GO - na max - 120 - 200 FPS Borderlands 2 - na max - 60 - 70 fps Far cry 4 - Medium - high - 60 - 65 fps
Splňuje všechno co jsem očekával Používám ho pouze na hry Zakladní nastavení reprouktorů
Karel, Machov 17.06.2016
Výkon Design Kvalita Cena Dell Pouze DDR3 paměti Na povrchu jsou ihned znatelné otisky
Radek 31.10.2016
Luxusní herní notebook za "pár kaček". Zkoušel jsem zatím jen FIFU 17 a Total War Rome 2 ale vše na ultra detaily a Full HD, krásně plynulé a bez jediného zaškubnutí.
Poměr cena\výkon Výkonná grafická karta Intel core i7 O větráčku jsem zatím neslyšel Špičkově provedení designu Zvládá náročnější hry na plné detaily Zvuk je parádní Touchpad se musí vypínat přes nastavení Žádná kontrolka že máte zapnutý Num lock
Michaela, Havlíčkův Brod 06.10.2016
rychlost vysoká výdrž baterie i při větší zátěži podsvícení klávesnice grafika, která rozjede i lepší hry windows 10 (ačkoli jsem byla skeptická) skvělý design celkově jsem opravdu spokojená, jiný notebook bych nekoupila :) možná bude matný povrch časem náchylný na škrábance apod.
Antonín, Praha 4 30.05.2016
Jednoduchý přístup pro upgrade / přidání druhého disku nebo pamětí. Výborný poměr Cena/Výkon. Čitelnost displaye. Hlasitost repráků (při sledování filmu velmi velmi příjemné) Při velké zátěži je slyšet větrání
Jan, Jablonec nad Nisou 27.05.2016
Splňuje vše co jsem od ntb očekával zatím nic
Tomáš, Svitavy 23.05.2016
Neuvěřitelně rychlý Sexy vzhled Tichý chod Disk je pomalý, proto doporučuji dokoupit SSD. (Spíše pro fajnšmekry) 6 hodin na baterce z toho jen tak nevytáhnete, ale to hráče stejně nezajímá.
Milan, Hostinné 03.03.2016
Zvládá vše co potřebuji, včetně náročnějších her. Asi cena. Ve volném slotu mohl být přidaný alespoň 180 GB SSD.
Zakaznik, Chotoviny 16.08.2016
Po prvních 14 dnech velká spokojenost. Šlape dobře a design je dle mého soudu brilantní. V zátěži jsou větráky velmi hlučné. Na delší psaní bych pořídil externí klávesnici.
Tomáš, Bohuslavice 04.11.2019
Skvělý poměr cena/výkon Není tak odolný, jak bych potřeboval
Zakaznik 16.10.2016
Pekny dizajn Pohodlna a podsvietená klavesnica Lachky upgrade Dobre reproduktory I7 + nvidia geforce gtx960 Matný displej Tichý pri bežnej práci Dobré chladenie Chýba mechanika Len 3 usb Váha
Alex 14.10.2016
Sice mám notebook první den, ale... Nemohu si stěžovat. Naprosto naplnil má očekávání. Za tuto cenu jsem s ním maximálně spokojen! Pokud se rozhodujete o koupi, tak vřele doporučuji.
Rychlost Zvuk Design Pohodlná a relativně tichá klávesnice Podsvícení klávesnice Rozlišení Občas je větrák hlučnější, ale né tak aby to vadilo Doopravdy je každý otisk vidět Touchpad není zrovna ideální, ale pro běžnou práci stačí Poměrně krátný napájecí kabel
Firma, Praha 6 22.09.2016
dotykový a kvalitní displej kvalitní zpracování, myslim že by notebook mohl vydržet i nějaký menší pád atd:) opravdu občas trochu je hlasitější větrák, mně osobně to ale nevadí
Jan, Praha 15.09.2016
poměr cena/výkon zůstávají na něm viditelně otisky po doteku
David,Praha 4 28.08.2016
GTA V zvládá 50-60 FPS na default detaily a večer 55-60 fps a něvejší hry bude také zvladat Grafická karta nvidia ge force gtx 960M 4gb podsvícená klavesnice je dobrá ve tmě tichá klavesnice Zatím žadný problem
Zakaznik 04.08.2016
Vykonny Spolahlivy Dobry displej antireflex Kvalitny zvuk Trochu velka nabijacka
Long Le Thanh, Praha 4 - Nusle 02.08.2016
Chci se podělit o můj osobní názor na tenhle notebook :) Sice ho mám jen den, takže ještě jsem vše neprozkoumal. Musím říci že jsem zatím spokojený s tímto nabušeným a kancelářským laptopem!
vypadá elegantně podsvícená klávesnice výkonný procesor a grafika (zvládá náročnější hry) CS:GO Full detaily- 140fps Výborné chlazení při větší zátěži hlučný chlazení, což se dalo očekávat zatím nic :)
Kristýna, Brno 12.07.2016
dostačující pro většinu her baterie vydrží poměrně dlouho Windows 10 občas dělá problémy cena hlučné chlazení, ale to se dalo očekávat
Jaroslav, Chuchelná 08.07.2016
Notebook naprosto splňuje moje očekávání. V dané cenové katogorii naprostý luxus. Měl jsem obavy ohledně předinstalovaných Windows 10, ale ukázalo se, že obavy byly zbytečné. Výdrž baterie pokud nehrajete a neběží vám desítky aplikací, není zas tak špatná. GTA V (full HD + max. nastavení) = 45 FPS, Zaklínač 3 (full HD + high nastavení) 30 FPS, League of Legends (full HD + max. nastavení) = 140 FPS
výkon výdrž provedení záruka Next Bussiness Day a kvalitní podpora ze strany Dell volné místo pro SSD disk a RAM podsvícení klávesnice hlasitost reproduktorů při hraní na baterku se náročné hry sekají a je tak téměř nemožné je hrát po zakoupení byl problém s občasným totálním zaseknutím notebooku, kdy ho nešlo ani natvrdo vypnout -> záruka Dell NBD -> výměna základní desky a vše je v pořádku každý otisk prstu jde vidět jeden vstup pro sluchátka a mikrofon (v dnešní době již bohužel standard, lze vyřešit redukcí za pár korun)
Pavel, Větřní 01.06.2016
Rychlý , Kvalitní povrch , chlazení , zkrátka výborný notebook.
Vojtěch 10.04.2016
Tento počítač jsem si pořídil se záměrem k hraní her.
Je velmi silný a rychlý. Utáhne GTA V na high detaily na 90FPS. Žádné??????
Firma, Praha 10 21.03.2016
Funguje. Je rychlý. Pouze pokud by někdo potřeboval vstup na DVD, tak nemá. To je zatím jediný zápor. Ale to je informace, kterou zákazník ví, když si tento počítač kupuje.
Tomáš, Olomouc 03.03.2016
Hardwarově zatím super, parádní výkon, výborné chlazení subjektivně se mi moc líbí design produktu Ve spojitosti s předinstalovanými Windows 10 už to taková paráda není. Mám vše aktualizované, ale přesto poměrně často zamrzá, padá a obnovuje se driver ke grafice intel (to je zrovna to poslední co bych čekal, že nebude odladěné). Samozřejmě je problém spíše Windows 10, že mi spousta softwaru nefunguje, padá, zamrzá atd. ... skoro bych řekl, že ta 2/3, což je někdy k zbláznění :-(. Jinak se mi Windows 10 samy o sobě docela líbí a myslím, že za pár let to bude dobrý systém :-P
Firma, Brno 29.10.2016
perfektní rychlý povedený design podsvícená klávesnice méně citlivý touchpad mimo jeho střed hodně masivní zdroj a tlustý kabel zdroje
František, Harrachov v Krkonoších 12.08.2016
Výkon Výdrž na baterku Klávesnice Subwoofer Reproduktory Váha Chlazení (na úkor mechaniky ) Combo jack (musíte mít adaptér pro zapojení sluchátek s mikrofonem)
David 06.08.2016
Hledal jsem pro syna nějaký počítač a tento se mi zalíbil
Super výkon rozjede náročné hry jako assasin creed lehký touchpad je uplně mimo není mechanika
Adéla, Mladá Boleslav 15.07.2016
super systém rychlý chod snaha o moderní design způsobila, že zkosená přední hrana tlačí na zápěstí, což je velmi nepříjemné (obzvlášť po dlouhém používání) při zvýšeném výkonu se stává počítač velmi hlučným
Martin, Praha 01.07.2016
Nabušený laptop za dobrou cenu + office 2016 zdarma = fakt dobrá nabídka.
Parametry/cena Vzhled Jednoduchý upgrade (RAM, SSD, HDD, Wifi) Nabíječka kompatibilní s HP Hackintosh compatible Touchpad!!! (je fakt strašně nepřesný) Nemá USB-c Na povrchu jsou hodně vidět otisky prstů a špatně se myje (nešpiní se ale tak rychle, jak bych čekal) Pouze HDMI 1.4 (1080p/60Hz) Pouze DDR3L M.2 slot je pouze SATA3 (ale to je v této ceně OK)
Petr, Plzeň 12 09.03.2016
poměr cena/výkon rychlý náběh systému rychlost operací bez zátěže není slyšet vzhled display driver ke grafice Intel HD 530 neustále padá v prohlížečích internetu a taky v grafických programech, nejdřív to vypadalo na vadnou grafiku, ale u třetího kusu se pořád opakovalo, je to zřejmě vadný ovladač, ale od Intelu zatím neexistuje řešení, takže jsem počítač vrátil
mff 01.05.2016
prostě dokonalý herní notebook s GTX 960 4 gb
vše zvuk rychlost přístupnost HW (stačí odšrobovat jedn sroubek) volný slot na ssd podporuje ram ddr4 displey pouze chybí mechanika
Zdeněk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 02.08.2016
Nejnovější rychlý procesor i7 Skylake a kombinovaný harddisk s SSD dělají počítač rychlým. Velkou výhodou je bíle podsvícená klávesnice (dá se velmi jednoduše, stisknutím jedné klávesy zapnout, či vypnout). USB porty 3.0. Kvalitní full HD monitor. Dostatek RAM. Předinstalovaný Win10. Příjemný na dotyk je i povrch tohoto notebooku. Důležitá je i možnost upgradu a diagnostiky na webu Dell online. Zajímavá je i značka DELL, která má dobrý servis do druhého dne v záruční lhůtě (POUZE v záručhí lhůtě!). Procesor se dost hřeje, takže v letních dnech je dost slyšet ventilátor. S ohledem na rozlišení displaye je velmi malé zobrazení písma v textech mailů v Outlooku (nejde nijak zvětšit, pouze zvětšením písma samotného, což poté dělá u příjemce maxipísmena, nebo celkovým snížením rozlišení displaye, ale to dělá zase pro změnu ohromné písmo při zobrazení v jiných programech). Zcela schází mechanika, která je občas potřeba. Nezvykle malá je i klávesa "enter" na klávesnici. Nezvyklá je absence zvláštní kontrolky na činnost HDD (dá se přepnout jediná LED kontrolka, která slouží hlavně jako indikátor nabití baterie). Příliš konzervativní vzhled, který ničím příliš nezaujme. Za takto vysokou cenu NTB by měl mít jeho design nějaký "bonus". Samostatnou kapitolou je ovšem u značky DELL její pozáruční servis... :-( I ten sice firma provádí, v případě zájmu, do 2. pracovního dne a NTB si k opravě sama odveze, ale pouze diagnostka závady u ní stojí 3800,- Kč, většinou se dignostikuje vadná základní deska (zatavená, jeden monolitní celek, tudíž ji vyměňuje za novou - nespravuje se) a její cena je po záruce často vyšší, než byla původní cena celého NTB! Sečteno. Diagnostka + cena základní desky + cena práce znamená, že po záruční lhůtě nemá smysl nechat tyto NTB u Dellu spravovat. A to i v případě, že Vám přístroj vypoví službu po 2,5 roce! Přístup tohoto servisu byl pro mě velkým zklamáním.
Jan Pecka 23.08.2016
Počítal jsem že tento notebook bude tak dobrý jak zde všichni psali, ale jak jsem stáhnul programy ( Bittorrent, ...) tak rozlišení opravdu bídné. Google Chrome jsem instalovat na 10 pokus a to z oficiálních stránek Googlu. Napsalo mi to: Aplikaci nelze nainstalovat, došlo k nespecifikovatelné chybě. A když jsem ho pak stáhnul z 11 zdroje, tak bylo zobrazení tak malé, že jsme si musel stáhnout Mozillu Firefox. Myslím, že za tuto cenu se dá sehnat i lepší notebook.
SSHD Nvidia GTX 960M Intel Core i7 baterie Rozlišení je dobré ale pouze v programech od Microsoftu. Jinak je písmo hrozně malé. Musíte v Nastavení monitoru přiblížit na 125% a pak je rozmazané. Podsvícená klávesnice mi nejde vypnout Chlazení je velmi hlučné i při nenáročné práci Windows 10
Bohuslav 26.02.2016
Zatím ho používám týden ale je silný, rychlí, spolehlivý poradí se vším co mu zadám.
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB2
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi