XXL týdny Letní slevové týdny Samsung

Recenze De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B

Zobrazit katalog
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B - Automatický kávovar

Recenze De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B

Zajímají Vás názory a recenze na De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 488 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110 B i vy.
7 999,- 7 490,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,8
Hodnotilo 488 zákazníků
Napsat recenzi
5 427 ×
4 45 ×
3 10 ×
2 0 ×
1 6 ×
20 000+ zákazníků již zakoupilo
96 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Martin 13.12.2017
V kanclu se denně připraví cca 20 a více káv. Za 3 roky co ho máme, se občas odvápní (sám se připomene). Celkově byl dvakrát na údržbě v servise, ale nic velkého, nebo nákladného. Až budu bohatej, koupím si i domů :)) Nic, jdu si udělat kávu :)
rychlý relativně tichý skvělá káva jednoduchý v podstatě nulová údržba
Irena 27.11.2016
kávu kupujeme delongi 100% arabiku,podle nás nejlepší ze všech co jsme zkusili,jsme z kávovaru nadšeni,máme ho 3 měsíce,udělá cca 10 -15 káv denně,měla jsem obavu jak se povede našlehat mléko,ale když se dodrží pár nutných pravidel(pár videí s baristkou),tak to jde samo,presíčko výborný,dětským návštěvám našlehám mléko a naliju na rozpustné kakao,prostě jsme všichni spokojeni
rychlá příprava kávy nádherně krémová a hustá pěna jednoduchá obsluha příznivá cena zatím žádné
Honza 29.01.2019
Po návratu ze zahraničí, kde jsem pil kávu 3-5 denně v super kvalitě, jsem nečekal, ze budu mít doma stroj který uspokojí každého profesionálního baristu. Samozřejmostí je koupit kvalitní kávu. Výhody oproti standardnímu kavovaru a mlýnky je zasadni. Cerstvost ,čistota a elegance. Každé ráno vstávat s čerstvé namletou kávou která provoní cely byt je proste super. Nikde bordel okolo, měření kávy atd.... Jestli vám nestačí 40 ml nebo 120 ml espresa kavovar má funkci přidružení tlačítka, které přidá vody kolik vy chcete. Šlenáni mléka je parádní. Pro začátečníky je připraveny nastavec který vy měl zaručit naslenahi. Já ho nepoužívám, protože vím jak naslehat skvělou pěnu stejně kvality jak z profesionálního kavovaru. Závěrem kdo nekoupí, prohloupi. Vřele doporučuji.
Jednoduchost rychlost kvalita chuť kávy triska na mléko samocisteni (oplach před a po ) super cena Lepší káva než ve většině restauraci Lepší káva než ve většině restauraci :)
Petr, Kladno Kročehlavy 20.05.2018
Vyzkoušely jsme různé značky.Všechny vydržely maximálně 2roky.De Longhi(a jedno jaký typ)Už máme ctvrtý rok a jede bez závad
Jednoduchá obsluha I když si tu někdo stežuje na hlučný mlýnek, tak proti ostatním je tichý. Proplachovaní při výpinani a zapínání .Zase někdo si ztěžuje,ale jeto dobré,že tak zbytky kávy nezasychají. Nic
Petra, Kryštofovo Údolí 04.06.2017
Jednoduchá obsluha i údržba, hezký moderní design. Někomu by mohlo vadit stálé čištění (proplachování) při zapnutí a vypnutí.
Petr, Praha 4 29.12.2016
Výborná a rychle připravená káva Rychle roste spotřeba kávy :)
Martin, Pardubice 19.08.2020
nebe v hubě neumí si samo doplnit vodu s přinést mi kafe na gauč.
Zdeněk, Praha 3 30.12.2014
Po půl roce používání, naprostá spokojenost !!!
Firma, Praha 26.04.2013
Výborný, snadná obsluha, dobrá káva.
Milan, Kounice 03.05.2020
Naprostá spokojenost. Snadná obsluha
123 ...
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi