Léto s Alzou Prodloužená záruka

Recenze De'Longhi Magnifica S ECAM 22.360 S

Zobrazit katalog
De'Longhi Magnifica S ECAM 22.360 S - Automatický kávovar

Recenze De'Longhi Magnifica S ECAM 22.360 S

Zajímají Vás názory a recenze na De'Longhi Magnifica S ECAM 22.360 S? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 52 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s De'Longhi Magnifica S ECAM 22.360 S. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na De'Longhi Magnifica S ECAM 22.360 S i vy.
12 990,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku
4,6
Hodnotilo 52 zákazníků
Napsat recenzi
5 40 ×
4 7 ×
3 2 ×
2 1 ×
1 2 ×
2 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Ivan, Praha 8 22.12.2019
Výborný, jednoduchá obsluha a jednoduchá údržba a myti
Petr, PRAHA 4 19.10.2015
Zatím maximální spokojenost Opravdu tichý mlýnek Jednoduchá příprava kávy i mléčných variant
Lucie, Praha 5 - Zličín 04.11.2014
perfektní nic
Firma, Praha 9 - Kbely 02.02.2016
Kvalita kavy vyborna Jiz ma za sebou jednu zarucni opravu, tedy 3 tydny bez kavy..
Milan, plzeň 19.11.2020
Vybíral jsem dlouho, až jsem podle uvážení vybral tento a maximální spokojenost.
Luxusní káva Hodně dobrý kávovar
Milan, Praha 5 02.12.2019
pěkný design vaří výbornou kávu i cappuccino zatím úplná spokojenost (máme ho cca 1 měsíc) moc šikovný přístroj
Simča 28.08.2019
Kavovar máme chvilku, ale káva vynikajici. A kapučíno dělá uplně skvělé. Kdo váha nemusí. Fakt super kávičky.
Tichý, rychlý, velmi jednoduchý, vše v češtině, ovládat zvládne každý i dítě. Sám se procistuje, super společník. Žádné
Firma, Praha 5 - Smíchov 11.10.2018
tiše mele i presuje super cena má úsporný režim, tedy může běžet a netopí nahoře plochu pro hrníčky, jako asi snad všechny kávovary, co znám velký rozsah pro výšku hrníčku nic
Jakub, Praha 11 08.09.2018
vyladění nastavení nám trvalo asi týden, ale teď už (s kvalitní kávou) dělá krásnou pěnu 3 stupně napěnění mléka, na nejvyšší je pěna cappuccina jako v restauraci 5 stupňů chutě (síly) kávy uspokojí snad každého možnost připravit dva šálky kávy najednou (ne cappuccina) nevadila by minibrožurka (nebo sekce v návodu) s detailnějším vysvětlením jednotlivých druhů kávy a mléčných nápojů, které zvládá připravit (ristretto, lungo, americano, cappuccino, caffé latté apod. horní kryt na zásobník kávy by mohl po stranách lépe přiléhat spodní plocha na šálky je po odstranění ochranné fólie náchylná na poškrábání (např. od zásobníku na vodu), ale přístroj je koneckonců k používání, ne na ozdobu
Petr, Březno,Mladá Boleslav 14.06.2017
Výborná káva,krásně našlehané mléko,skvělá mašinka Žádné
12
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi