Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Recenze DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml

Zobrazit katalog
DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml - Toaletní voda

Recenze DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml

Zajímají Vás názory a recenze na DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml i vy.
969,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Monika, Prahaflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup
Dorazila varianta bez obalu s imitací kůže.
0 ×Nahlásit
Peter, Žilinaflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup
Intenzita vône je o moc slabšia,ako bola v minulosti . Môj pocit je,akoby túto vôňu,nie len tu na Alze,ale v každom eshope a kamennej predajni predávali zriedenú.
Je to stále pekná vôňa.
Slabá výdrž
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
rychlé vyřízení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup
Znacka Diesel
Nema latkovy obal jako na obrazku
Vloni jsem kupoval uplne stejny, ale tento proste voni mene
0 ×Nahlásit
Jan, Zlínflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup
vůně super
nemá kožený obleček
0 ×Nahlásit
Dávid, Holíčflag
Hodnoceno 15.07.2023, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 50 ml
Ověřený nákup
Super vôňa, uz som ju mal viackrat
Cena
Rychle dodanie
Nie su
0 ×Nahlásit
Karel, Zdiceflag
Hodnoceno 24.11.2022, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup
Nechápu proč když kupuju voňavku a je na obrázku v koženém obalu, tak že mi přijde pouze skleněná nádoba s nápisem Diesel :) "Poznámka Alza redakce - děkujeme za upozornění a omlouváme se. Ohledně výše uvedeného Vás bude kontaktovat naše oddělení péče o zákazníky a vše potřebné s Vámi vyřeší. Hezký den"
Voní velice hezky :)
Není v kůži jako obrázku.
0 ×Nahlásit
Petr, Ústí nad Labem 11flag
Hodnoceno 01.09.2022, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup
Hezká vůně..vydrží celkem dlouho
Parfém nebyl v kůži jak je uvedeno... škoda
0 ×Nahlásit
Michal, Poprad 1flag
Hodnoceno 26.07.2022, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup
Dodanie rýchle
Veľmi slabá intenzita oproti tomu istému dieslu ktorý som mal pred 10 rokmi je to bieda. Žena ani nezistila, že mám na sebe jej obľúbenú vôňu. Takže sklamanie
0 ×Nahlásit
Miroslav, Troskotoviceflag
Hodnoceno 23.03.2022, varianta DIESEL Fuel for Life Homme EdT 125 ml
Ověřený nákup
krásně voní
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 15
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací