Recenze DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml

Zobrazit katalog
DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml - Parfémovaná voda

Recenze DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml

Zajímají Vás názory a recenze na DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml i vy.
1 379,-
Skladem > 5 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Zákazník, Galantaflag
Hodnoceno 28.05.2024, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
úžasné. Som potešený. Originál.
0 ×Nahlásit
Full-EL s.r.o, Prahaflag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 75 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Voni
0 ×Nahlásit
Eligo a.s. odštěpný závod Kolín, Kolínflag
Hodnoceno 28.04.2023, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
PRO SVOU VŮNI, POUŽÍVÁM DELŠÍ DOBU
0 ×Nahlásit
LEKROS EU, s.r.o., Jemniceflag
Hodnoceno 31.12.2022, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml
Ověřený nákup
Dobra volba
0 ×Nahlásit
Petr, Šestajoviceflag
Hodnoceno 25.12.2017, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 75 ml
Ověřený nákup
Žena byla spokojená :)
0 ×Nahlásit
Branislavflag
Hodnoceno 03.11.2015, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 75 ml
Ověřený nákup
dobra vona, hned po streknuti je hodne intenzivna (chvilku az neprijemna) - nemyslim tym po alkohole ako kazdy parfem... Prava vona sa prejavi az kratko po odvetrani a je fajn, odporucal by som
"Dolce Gabana The One" je aj panska vona - lahko sa da pomylit pri kupe, ked clovek nedava pozor a nerozklikne si popis. To bol aj moj pripad - kupil som ju omylom, ked som chcel vybrat vonavku pre seba. Vybral som si DG The One, ktory som v minulosti uz pouzival, ale ten bol len toaletna voda, potom som videl DG The One aj parfemovu vodu. Objednal som teda parfemovu vodu v domneni, ze bude lepsia kvalita a az doma som zistil, ze je to damsky parfem.
V kazdom pripade vona sa dala vratit, Alza to prebrala bez slova a tak to mam rad. Nie kazdy ma rad, ked mu pripominaju jeho chyby a omyly. To je vlastne dovod, preco uprednostnim Alzu pred inymi dodavatelmi, aj ked je cena mozno troska vyssia. Este aj pre bezproblemove parkovanie na Prievozskej a rychlu dodaciu lehotu.
na obale neoznacene, ze ide o damsky parfem, nie kazdemu napadne, ze takyto tvar flakonu je skor pre zeny ako muzov
0 ×Nahlásit
Jindřich, České Budějoviceflag
Hodnoceno 16.10.2015, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 75 ml
Ověřený nákup
Voní
Nic
0 ×Nahlásit
Michal, Brno 13flag
Hodnoceno 03.03.2014, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 75 ml
Ověřený nákup
Super
Cena
0 ×Nahlásit
Jiří, Koniceflag
Hodnoceno 29.04.2013, varianta DOLCE & GABBANA The One EdP 50 ml
Ověřený nákup
vše ok
0 ×Nahlásit
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací