AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze Electrolux Pure A9 PA91-404GY

Zobrazit katalog
Electrolux Pure A9 PA91-404GY - Čistička vzduchu

Recenze Electrolux Pure A9 PA91-404GY

Zajímají Vás názory a recenze na Electrolux Pure A9 PA91-404GY? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Electrolux Pure A9 PA91-404GY. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Electrolux Pure A9 PA91-404GY i vy.
10 590,- 8 999,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

David 10.06.2020
Skvělá designová čistička vzduchu s krásným vzhledem, která zapadne do domácnosti. Tichá s velkým výkonem. Snadno se ovládá pomocí aplikace.
Design – skvěle zapadne do interiéru Rychle reaguje na změnu ovzduší v místnosti Nízká hlučnost Snímač okolního světla – večer se zhasne led proužek a neruší Dobře rozpozná stav ovzduší – pokud např. vařím nebo něco připálím, tak čistička okamžitě zvýší výkon. V aplikaci jde i poznat, zda jsme nebo nejsem doma (pokud jsme doma, tak se zvýší parametry PPM.
Zákazník, Praha 5 - Košíře 20.05.2022
Tuto čističku lze snad opravdu považovat za designový prvek, a vzduch v místnosti je krásně svěží.
Velmi pěkný design Tiché Pěkná aplikace s přehledem znečištění vzduchu Kompatibilita s Homekit přes Homebridge Snad jen velikost, ale s tím se u čističky vzduchu musí počítat
Martin, Praha 10.02.2022
Hezký design Kvalitní display Jednoduchá výměna filtru a údržba Přehledná aplikace a jednoduché spárování přes čárový kód Tichá Smart chod řízený senzorem kvality ovzduší Aplikace inzerovaná v přiloženém letáku (Pure A9 App) již není podporována, byla nahrazena aplikací Electrolux Wellbeing, člověk se po této informaci musí dopídit.
Zákazník, Silůvky 18.12.2021
Tichá Ovládání mobilní aplikací přes wifi Hezký design Ionizátor jde spustit jen přes mobilní aplikaci
Tomáš, Praha 9 - Libeň 06.12.2021
Rozhodl jsem se zatočit s prachem ve vzduchu v pražském bytě. Po dlouhém zvážení jsem zvolil tento model čističky s ohledem na velikost bytu, rozhodla nízká deklarovaná spotřeba, minimální hluk a design. Po třech dnech lze hodnotit velmi kladně - čistička je téměř neslyšitelná, čistota vzduchu je patrně lepší - jako alergikovi se mi lépe dýchá, zejména po ránu. Jediná bolest přístroje je aplikace v telefonu. Již se nejmenuje jako v návodu, aplikace je nová, dle uživatelů nelichotivě hodnocená. Měl jsem problém s propojením telefonu s přístrojem, problém bude v telefonu. Na Xiaomi se mi to nepovedlo, se Samsungem napoprvé a bez problému. Pokud tedy nejde přístroj propojit, je patrně problém na straně špatně podporovaného telefonu. Po propojení s aplikací je zařízení bez výhrad a naplno splňuje mé požadavky. V aplikaci lze kontrolovat stav filtru, čas ukáže jeho životnost. Nikde jsem se nedočetl, jak dlouho drahý filtr vydrží, ze zahraničních recenzí jsem dohledal údaj dva roky, jeden kuřák v recenzi uvedl, že při pravidelném kouření ještě nezaplnil filtr ani po sedmi měsících. Dávám tak filtru rok, maximálně dva :-)
Velmi tichá Velmi úsporná Zdá se, že velmi kvalitně čistí vzduch Design velmi příjemnýAmbientní indikátor kvality vzduchu SMART aplikace ionizátor se zapíná přes aplikaci v telefonu
Martin, Chomutov 1 28.12.2020
Skvělé funguje,vzduch vyčistila během pár hodin,velmi tichá, skvělé funguje s telefonem, výborné informace o ovzduší v bytě,rychle reaguje na změny kvality vzduchu Zatím žádné
Miluše, Dolní Bukovsko 08.11.2020
snadné ovládání velmi tichá Wifi snadno přemístitelná moderní vzhled jsme moc spokojeni, doporučuji. zatím nic
Adam, Praha 6 17.07.2020
Pěkný vzhled a barevná kombinace spotřebiče Propojitelnost a vzdálené ovládání s aplikací, i z více zařízení najednou Tichá Jednoduchá výměna filtrů + různé druhy Jednoduché ovládání, pěkný displej + automatické ztlumení světelného upozornění Údržba – krásně a rychle se dá rozebrat a vyluxovat
Václav 28.06.2020
Má široké možnosti využití díky více druhům filtrů. Pracuje zcela automaticky. Rozhodně bych doporučil ostatním.
Zajímavý design Ovládání přes aplikaci Vysoký výkon
Vláďa 17.06.2020
S čističkou vzduchu jsem naprosto spokojený, navíc díky minimalistickému vzhledu skvěle pasuje do mého interiéru.
moderní design díky rukojeti se čistička pohodlně přemisťuje pohodlného ovládání odkudkoliv přes aplikaci v mobilním telefonu tichý noční režim historie kvality ovzduší v aplikaci (pouze 24 hodin zpětně).
123
 
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací