Během svátku 28.9. mají všechny pobočky otevřeno, kromě prodejny Brno-Lískovec, Děčín, Frýdek-Místek, Příbram a Kladno.

AlzaCafé Alza pro firmy

Recenze Epson Premium Glossy Photo A4 15 list + druhé balení papíru zdarma

Zobrazit katalog
Epson Premium Glossy Photo A4 15 list + druhé balení papíru zdarma - Fotopapír

Recenze Epson Premium Glossy Photo A4 15 list + druhé balení papíru zdarma

Zajímají Vás názory a recenze na Epson Premium Glossy Photo A4 15 list + druhé balení papíru zdarma? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 106 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Epson Premium Glossy Photo A4 15 list + druhé balení papíru zdarma. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Epson Premium Glossy Photo A4 15 list + druhé balení papíru zdarma i vy.
359,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Martin, Vlašim 12.07.2017
Velmi dobrý papír. Dvojbalení je slepeno zády k sobě tavnou pistolí, a je dost problém se dovnitř dostat.
Petr, Praha 16.05.2015
Moje epsonka na ně umí super fotky
Zákazník 26.04.2014
Výborný výsledek při dobrém nastavení tiskárny Epson
Cena 2 za 1 v sadě
Vlastislav, Hlučín 02.05.2022
Super papir, používám hi Nic
Ondřej, Brno 2 27.04.2022
Kvalita tisku na Epson L805 na tento papír je srovnatelná s produktem z fotolabu. Zkusil jsem vytisknout stejnou fotku, kterou mám od CEWE a rozdíl vidím jen ve formátu (fotolab má 30x20) a drobných tečkách po podavači.
kvalita tisku aktuální cena (10 Kč za list) mohl by být 30x20
Oldřich, Světlá 22.01.2018
perfektní foto papír, excelentní výsledky
Martin, Vlašim 14.01.2018
Vynikající !
Vynikající !!
Zakaznik 10.11.2016
Lacný, dobrá kvalita vytlačených fotiek, nevybledajú farby. Používam aj na starej 12 ročnej tlačiarni CAN0N.
Tomáš, Hlízov 12.09.2016
výborná kvalita fotiek nic
Zakaznik, Ostrava 11.08.2016
výborná kvalita tisku na epson tiskárně, lesklý papír žádné
123 ...
 
P-DC1-WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací