Aktuální rychlost doručení Alza prodejny Alzaboxy AlzaExpres Expresní doručení Partnerská odběrná místa Doručení na adresu
0-1 den 0-1 den 1-3 dny 0-1 den 2-3 dny 2-3 dny

Upozorňujeme na podvodné SMS, které lákají na nevyzvednuté výhry ze slosování. Více zde. 

Všechny dárky jako na dlani Dárky na poslední chvíli

Recenze EPSON Value Glossy Photo Paper 10x15cm 100 listů

Zobrazit katalog
EPSON Value Glossy Photo Paper 10x15cm 100 listů - Fotopapír

Recenze EPSON Value Glossy Photo Paper 10x15cm 100 listů

Zajímají Vás názory a recenze na EPSON Value Glossy Photo Paper 10x15cm 100 listů? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 38 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EPSON Value Glossy Photo Paper 10x15cm 100 listů. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EPSON Value Glossy Photo Paper 10x15cm 100 listů i vy.
259,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Matěj, Horní Tošanovice 23.07.2019
nedoporučuji tento papír vůbec kupovat, vyhozené peníze, oproti starým šaržím, které byly 200g má tento gramáž nižší, celkové zpracování a kvalita papíru je strašná, v porovnání s balením koupeným před třemi lety je to opravdu hrůza. Fotky jsou matné, vybledlé a papír je měkký.
nic cena gramáž kvalita zpracování povrch
Tomáš, Rychnov nad Kněžnou 23.02.2021
skvělá kvalita fotek
Dominik, Most 1 19.12.2018
Používám k tiskárně epson xp 6000 vyjede hotova fotka. Občas je pod barvou rýha
Naděžda, Praha 7 - Holešovice 14.05.2018
skvělé barvy, přesnost, kvalita
Zdeňka, Čejč 25.01.2021
Dobrá cena
Jarmila, Plzeň 23 31.03.2021
Balíček se 100 kusy tohoto papíru jsem dostala zdarma při koupi tiskárny EkoTank 3160. Chvíli mi trvalo ( jsem totální začátečník) než jsem zjistila, že při nastavení typu papíru na Epson Photo Quality Ink Jet jsou fotografie "koukatelné". ( Při nastavení Photo Paper Glossy nebo Premium Glossy bylo všechno do modra). Byla jsem spokojená, že mám konečně pěkně barevné fotky. A pak jsem vyzkoušela pětihvězdičkový Premium Glossy. A fotografie jsou super. Takže já si radši trochu připlatím na pět hvězdiček :-)
Když si člověk nevyzkouší lepší, může s ním být spokojený. Ale možná neumím využít jeho potenciál :-) Mohl by být levnější
Petr, Rynholec 18.02.2021
Fotopapiry jsou nekvalitni. Cerne barve davaji modro kovovy odstin. Zkousel jsem ruzna nastaveni tiskarny, efekty, bez efektu. Proste vse. Barvy dolite,tiskarna stara mesic. Na jinych fotopapirech fotky ok. Tou samou tiskarnou (epson L3110). Ale pokud do ni dam tento Epson levny fotopapir,tak na zadne fotce neni cerna, ale sedo modra. Vyhazuji 200 ks. K nicemu a jsem velice zklamany.
 
Jan, Boskovice 15.02.2021
Tento fotopapír byl ve 20 kusech zdarma k tiskárně Ecotank L3150. Těšil jsem se jak na něj vytisknu pár fotek, ale výsledek byl naprosto strašný. Černá byla spíše šedá a tmavé barvy taky, detaily v tmavých částech neviditelné, obličeje naprosto nepřirozené. Nastaveno jsem měl samozřejmě na "glossy photo paper". Myslel jsem, že je to spíše tiskárnou, ale na obyčejném papíru vypadaly barvy lépe. Našel jsem doma starý "demo" fotopapír, co jsem kdysi dostal k inkoustovce Canon. A výsledek? Tisíckrát hezčí fotky. Takže za mě rozhodně nekupovat, ten co jsem dostal zdarma k tiskárně vyhazuji.
Vůbec žádné Velmi ošklivé fotky
Pavel, Svratka 15.09.2019
Nedoporučuji, jsem velice zklamán kvalitou papíru. Výtisk je bledý, nelesklý. Už jen pocitově, jak sem sáhl na papír mi přišel, že je to skoro obyčejný papír a ne fotopapír.
  cena kvalita tisku povrch za tu cenu to nestojí
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Alza pro Firmy Jak nakoupit
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi