Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Alza pro firmy

Recenze Eragon

Zobrazit katalog
Eragon

Audiokniha MP3 - Nechte se i vy pohltit napínavým příběhem o dracích, čarodějích a odvážných hrdinech. - Christopher Paolini, čte Martin Stránský

Ihned ke stažení a poslechu
Cena s DPH 299,-
4,7
Hodnotilo 31 uživatelů
5 26x
4 3x
3 1x
2 0x
1 1x
93 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Pavel, Brno 06.11.2013
Tuto knihu je lehké začít číst, ovšem je velice těžké ji odložit. Výborná kniha a překlad je přesný, což se jen tak nevidí. Doporučuji všem fandům tohoto žánru.
Oldřiška, Plzeň 15.08.2012
knížka je skvělá, dobře se čte žádné jsem nenašla
Daniel, Praha 9 10.01.2014
Super namluvené
Zákazník, Kosmonosy 28.10.2019
Začal jsem číst,velmi zajímava kniha.
Zakaznik 07.08.2019
Příjemně se poslouchá. Je velmi dobře namluvená. Poutavý příběh
Michal, Praha 05.02.2019
Doopravdy bezvadně spracovaná kniha. Napínavý děj, který vás ihned vtáhne a jentak nepustí. Vlastním všechny knihy, ale také audio knihy a oboje mohu jen doporučit.
Děj M.Stránský má vynikající hlas, který audio knize dodá úplně jiný rozměr. Škoda že nemáme víc dílů
Firma, Plzeň 23 01.12.2018
skvěle namluvené
Michal, Praha 03.09.2018
Velmi příjemně se poslouchá
Hynek, Úlibice 06.10.2016
Luxusní záležitost, která v mnohém předčí film. žádné
Josef, Roztoky 16.04.2016
Je to relax
Honza 15.11.2014
Největší pecka! Do příběhu Eragona, dračího jezdce, jsem se od první věty Martina Stránského totálně zažral! Ještě teď si pamatuji na celé noci jen takového sezení a hltání příběhu. Všechny díly jsem už doposlouchal a je to velká škoda, dokázal bych to poslouchat do nekonečna. Nejspíš si to poslechnu ještě elé od znova, protože ačkoliv si základní výsledek celého příběhu pamatuji, ve vyprávění je tolik obratů, které si můžete připomínat furt dokola. Někdy si třeba už v druhém díle řeknete, že už musí být konec, že už nevíte, očem další díly budou... A pak se z nějakého malého obratu, kterého jste si třeba ani během příběhu nevšimli, stane důvod k pokračování a další mega dobrodružství! Celý příběh budete vidět před sebou, s Eragonem budete soucítit a příběh vás potáhne k dalšímu a k dalšímu pokračování! To je takové to, když si řeknete: Ok, tak ještě poslední kapitolu. A pak když jí doposloucháte, pustíte si další a další a další! Je hrozná škoda, že série odkaz dračích jezdců nemá další pokračování... Všem, kdo o zakoupení této audio knihy biť uvažují, koupi plně doporučuji, protože nikdy nebudete litovat. Za ty peníze, máte zážitek na několik měsíců. Dávám plný počet bodů!
Neuvěřitelně charizmatický hlas Příběh plný velkých obratů Nejlepší audiokniha, kterou jsem kdy slyšel Za málo peněz, hodně muziky!!! Vůbec, ale VŮBEC nic!
Daniel, Praha 9 13.11.2014
Vtáhne do děje a nepustí
Diana, Liberec 07.08.2017
Dobré zpracování, ve čtečce hezky upravené, dobře se čte. Chyba, která někdy velmi mate při čtení - chybějící háčky nad písmenem "Š". Dá se to slovo domyslet, ale někdy je to opravdu dost matoucí.
12
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
P-DC1-WEB28
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi