Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód ZAPLATIMONLINE při objednávce nad 2 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás varovali před podvodnou SMS, která informuje o losování výhry. Tato SMS není zasílána společností Alza.cz. Prosíme, na tuto SMS nereagujte.

Doručení zdarma Křišťálová lupa

Recenze EURO - 38/2019

Zobrazit katalog
EURO - 38/2019

Ihned ke čtení
Cena s DPH 39,-
3,8
Hodnotilo 111 uživatelů
5 50x
4 18x
3 18x
2 11x
1 14x
61 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Firma, Chomutov 20.08.2015
informovanost
Matej 11.05.2015
Dostal som ho k tel na 3mesiace,prijemne citanie Nic
Jiřina, Bartovice 14.04.2015
zajímavý nejsou
Ondřej, Kostelec nad Černými lesy 10.04.2015
skvělý časopis nic
Miroslav, ludgeřovice 17.07.2015
čtení nic jsem nenašel
Pavel, České Budějovice 1 28.04.2015
dobré
Firma, Chrastava 03.04.2015
bezva čtení do terénu nevím
Vlasta, Krnsko 01.04.2015
  žádné
Karel, Uherský Brod 24.07.2015
Taktéž velmi zajímavý časopis - zatím jsem toho moc nepřečetl. Nevím
Zdeněk, Šťáhlavy 17.04.2015
Dobré
Firma, Pracejovice 15.07.2015
Nemá pro mně význam.
Peter 04.05.2015
  slovenske casopisy by potesili viac
Pavel, Plzeň 23 29.04.2015
ujde
Pavel, České Budějovice 28.04.2015
  na zkoušku jsem si zvolil zobrazení a už nejde stáhnutí časopisu
Jan, Bruntál 14.11.2015
Nic Zbytečné
Zakaznik 11.12.2018
  pomlouvat český chmel bez důkazů je zločin a velezrada proti České republice takže reportéři konají zde trestnou činnost a silně ekonomicky škodí České republice.
Jana Kalousova 16.03.2016
Aplikace Alza je krokem zpet oproti predchozimu Publeru - jinak si neumim vysvetlit, proc nelze elektronicky kupovat jednotliva cisla tydenniku Euro.
 
Zdeněk, Židlochovice 03.10.2015
  tahle "věc" je pro mne naprosto k ničemu, přivítal bych raději místo těchto nesmyslů obyčejný gumový zadní kryt bránící poškození telefonu
Ivan, Brno 12.08.2015
Nevyužil jsem
Lukáš, Praha 3 - Žižkov 15.07.2015
  Neželaná hlúposť
Martin, Praha 8 31.03.2015
Relativně kvalitní obsah Papír je papír
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB23
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi