Ať to sviští! Výhodné nákupy pro živnostníky

Recenze EVOLVEO StrongPhone G7

Zobrazit katalog
EVOLVEO StrongPhone G7 - Mobilní telefon

Recenze EVOLVEO StrongPhone G7

Zajímají Vás názory a recenze na EVOLVEO StrongPhone G7? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EVOLVEO StrongPhone G7. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EVOLVEO StrongPhone G7 i vy.
4 490,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Jan, Troskotovice 16.07.2020
Telefon šel po měsíci na reklamaci. Baterie v háji Aktuálně mám telefon 2 týdny po reklamaci a baterie začíná znovu slábnout. Nehraji na telefonu hry ani nesleduji YT.
Dobrý konstrukce Velká kapacita baterie ( která nic nevydrží) Naprosto tragická baterie Fotoaparát je při lehkém zoomu k ničemu.
Firma, Roztoky u Křivoklátu 13.05.2020
Nedoporučuji.
  echo - protistrana se slyší dvakrát
Jan, Troskotovice 21.05.2020
Telefon dobře sedí do ruky Nic se neseká Baterce po 2 měsících používání zpadla kapacita z výdrže 5 dnů na 1 a půl dne. Foťák špatně zaostřuje
Firma, Praha 13.09.2021
Po roce používání mohu napsat, že telefon je výborný. Je nezaměnitelný, dobře se drží, hezky vypadá. Je rychlý, spolehlivý, má velmi dlouhou výdrž baterie (2 dny plného zápřahu), rychle se nabíjí (20% za cca 10 minut) a je skutečně odolný. Ne nerozbitný, nakonec jeden pád displej nevydržel, ale vydrží hodně. Záporem je fotoaparát, který je spíš dokumentární.
dlouhá výdrž baterie rychlost nabíjení stabilita systému fotoaparát
Tomáš, Křekov 28.06.2021
Jsem s telefonem spokojený. S mým používáním vydrží baterka v pohodě 7 dní. Je to odolný telefon takže fotky nejsou výstavní ale od toho jsou jiné mobili.
velká baterka robustní provedení, které se dobře drží telefon pro outdoorové lidi u mě žádné
Josef, Lomnice nad Popelkou 25.11.2021
po rychlém vyřízení reklamace O.K. nejsou zobrazeny příchozí zprávy, musí se rozsvítit displej
Patrik, Nová Pec 30.09.2020
Odolná konstrukce- několikrát pád na beton a bez poškození Dlouhá výdrž baterie občas se mi stane že se telefon sám vypne v kapse a musím ho znovu zapnout
Patrik, Nová Pec 30.09.2021
Po roce používání se při nabíjení baterie zahřívala až se začal odlepovat zadní kryt ale i tak byl telefon odolný proti vodě , rozhodl jsem se ho reklamovat a v pořádku mi kryt vyměnili ale stalo se to že jsem hodně promokl na motorce a telefon měl v sobě vodu a byl konec
Dobrá výdrž baterie Opravdu odolný padal mi velice často na beton a žádné poškození Troufám si říct že po servisu už nebude těsnit byla by to moc velká náhoda
Vladimír, české budějovice 09.02.2021
Po skoro roce užívání mi blbne nabíjení. Dám do nabíječky a nic se neděje. J to softverová chyba a nejde s tim nic dělat. Telefon se musí vypnout a zapnout aby se začal nabíjet.
Opravdu těžký ho jakkoliv poškodit. Display je viditelnej i na slunci v létě. Občasný problem s nabíjením Noční fotografie jsou nekvalitní.
Jiří 02.06.2020
Naprostá spokojenost
Velmi rychlé nabíjení Displej viditelný na slunci Velká baterie 6500 mAh
12
 
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací