Vyneseme. Zapojíme. Cenové hity

Recenze Fieldmann FVC 4001 EK

Zobrazit katalog
Fieldmann FVC 4001 EK  - Kalové čerpadlo

Recenze Fieldmann FVC 4001 EK

Zajímají Vás názory a recenze na Fieldmann FVC 4001 EK ? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 88 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Fieldmann FVC 4001 EK . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Fieldmann FVC 4001 EK i vy.
1 199,- 999,-
Skladem > 5 ks

Uživatelské recenze

Vladimír, Neratovice 22.05.2017
používám na vodu ze studni/3m + 20m po povrchu a výkon je dostatečný špatně se seřizuje plovák, v návodu je to špatně popsané
Jan, Pardubice 28.08.2020
Funguje jak má Nic
Pavel, Zeleneč 20.07.2020
Bere i z nizke hloubky diky moznosti fixovat "prasatko", dostatecny tah a opravdu vybere i kal
Jaroslav, Praha 10.06.2020
Velmi slušný výkon Zatím nic
Kamil, Kluky 07.05.2020
Průtok Vztlak Ponorná hloubka Tiché Nic
Petr, Lhotsko 04.06.2019
Výborný poměr cena-výkon
Václav 25.10.2018
Pokoupeno minulý týden u firmy Tipa vyzkoušeno na kalnou vodu s pískem cca 2000l a musím hodnotit velmi kladně.Čerpadlo tiché a ne jak jsem četl a velmi dobře saje.
Cena super nenajdete k tomuto výkonu jiné bez problémů zvládá práci kolem domu. Zatím žádné.
Petr, Mladá Boleslav 1 21.09.2018
silnější motor je znát, kubík kostku přečerpá za pár minut, doporučuju ale osadit coulovou tvrdou hadicí, při půlce ztrácí průtok nic
Firma, Praha 4 14.08.2018
čerpá při nízkém stavu vody musíte tahat plovák nahoru
Firma, Praha 28.07.2018
Saje a funguje jak má
123 ...
 
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací