Rychlé dárky do obálky Dny Marianne

Recenze Fieldmann FVC 4001 EK

Zobrazit katalog
Fieldmann FVC 4001 EK  - Kalové čerpadlo

Recenze Fieldmann FVC 4001 EK

Zajímají Vás názory a recenze na Fieldmann FVC 4001 EK ? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 74 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Fieldmann FVC 4001 EK . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Fieldmann FVC 4001 EK i vy.
999,-
Skladem > 5 ks
Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.
Nenašli jste odpověď na svůj dotaz?
Položit otázku

Uživatelské recenze

Vladimír, Neratovice 22.05.2017
používám na vodu ze studni/3m + 20m po povrchu a výkon je dostatečný špatně se seřizuje plovák, v návodu je to špatně popsané
Firma, Praha 7 - Holešovice 21.05.2017
výkon velmi dobrý výtoková trubice se zlomila po prvním spuštění čerpadla pod hladinu, plastový výlisek má velmi tenkou stěnu, jen velmi obtížně se řeší náhrada kvůli příliš velkému závitu (1 1/2 ") na výstupním koleni
Jan, Pardubice 28.08.2020
Funguje jak má Nic
Firma, Zeleneč 20.07.2020
Bere i z nizke hloubky diky moznosti fixovat "prasatko", dostatecny tah a opravdu vybere i kal
Jaroslav, Praha 10.06.2020
Velmi slušný výkon Zatím nic
Kamil, Kluky 07.05.2020
Průtok Vztlak Ponorná hloubka Tiché Nic
Petr, Lhotsko 04.06.2019
Výborný poměr cena-výkon
Václav 25.10.2018
Pokoupeno minulý týden u firmy Tipa vyzkoušeno na kalnou vodu s pískem cca 2000l a musím hodnotit velmi kladně.Čerpadlo tiché a ne jak jsem četl a velmi dobře saje.
Cena super nenajdete k tomuto výkonu jiné bez problémů zvládá práci kolem domu. Zatím žádné.
Petr, Mladá Boleslav 1 21.09.2018
silnější motor je znát, kubík kostku přečerpá za pár minut, doporučuju ale osadit coulovou tvrdou hadicí, při půlce ztrácí průtok nic
Ondřej, Praha 4 14.08.2018
čerpá při nízkém stavu vody musíte tahat plovák nahoru
123
 
Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Pro organizace Jak nakoupit
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi