Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Prodloužili jsme otevírací dobu našich prodejen, ale pokud nemáte cestu kolem, objednávky nad 4 000 Kč stále doručujeme zdarma!

Splátky bez navýšení Konec DVB-T2

Recenze Garmin Nuvi 30 ČR Lifetime

Zobrazit katalog
Garmin Nuvi 30 ČR Lifetime

GPS navigace do auta, USB, SiRF III, mapy ČR - doživotní aktualizace

4,0
Hodnotilo 114 uživatelů
5 41x
4 45x
3 20x
2 5x
1 3x
75 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Pavel, Velké Opatovice 19.08.2012
nez tohle,tak se je lepsi podivat po telefonu, ty maji lepsi displeje,rychlejsi procesory a clovek ho ma porad po ruce a muze na nem vyuzit radu dalsich funkci a usetri za podobne kramy. Napr zte blade s se da koupit za 2700 (jsou i levnejsi modely) a pokud si nekdo neumi do androiddu opatrit dobrou navigaci, muze zkusit napr. nokii, ktera neni o tolik drazsi
cenadrzak do auta displejgraficke zpracovaniaktualizace softwarufunkce
Zákazník 17.11.2013
Hlavně cena a velmi jednoduché a rychlé objednání a doručení
Cena
Zákazník 10.11.2013
Pěkná a spolehliva
Mala, ale dobra Nic
Zákazník 04.01.2013
cena, body zájmu a upozornění na železniční přejezdy, namluveno Otakarem Brouskem ml., velice přehledná, rychlá a příjemná navigace. Vše funguje jak má, splňuje přesně mé očekávání. zatím nic
Richard, olomouc 07.11.2012
za tu cenu vynikající navigace kvalitní mapa navíc zdarma ke stažení i turistická mapa velká vnitřní paměť+slot na mikro sd pro dohrání dalších map žádné nejsou
Jiří, Třebovice 29.08.2012
Musím být jen maximálně spokojen. Obchod proběhl bez problémů.
Zboží jsem obdržel za dva dny. Žádné.
Miroslav, Chomutov 12.08.2012
Rychlé doručení. V balíku bylo všechno, co bylo uvedeno v nabídce. Celá rodina jsme s navigací velice spokojeni. Žádné nejsou
Ivan, Ostrava-Hrabová 06.08.2012
Po zaplacení druhý den zboží doma
Tomáš, Bohumín 05.08.2012
Hlasová navigace, barevná, pro ježdění po ČR vynikající, cena odpovídá výrobku, Zatím žádné
Richard, Vimperk 26.07.2012
Jsem maxsimalne spokojena.Dekuji
František, Příbor 08.07.2012
perfektní navigace
Firma, Praha 20.03.2013
Plně dostačující GPS do auta Občas pomalá, na GARMIN jsem nenalezl aktualizaci mapy (možná moje chyba) Trochu složitější hledání
Petr, Rudoltice 02.12.2012
vyborně spracované uložení interní paměti s mapami v gps. vyhodou slot na microSD karty
Zákazník 28.11.2012
za málo peněz hodně muziky
Jiří, Litovel 24.09.2012
doživotní aktualizacenízká cena
Petr, Praha 4 - Libuš 16.09.2012
ZATÍM ŠLAPE BEZ PROBLÉMŮ JSEM SPOKOJEN ZA TU CENU NEMÁM NÁMITEK
Miloslava, Zeleneč 21.08.2012
perfektně dovede do cíle za super cenu a ještě pobaví svými hláškami těžko jsme hledali nastavení trasy mimo dálnici, asi to chce číst návod (hledejte v objížďkách)
Eva, Praha 4 14.08.2012
jednoduchá obsluhadobrá navigacepříjemný hlas p. Brouska nabíjení pouze v autě
Rudolf, Česká Bříza-chaty 07.08.2012
  není vyznačen nákladní automobil
Libuše, Javorník 28.07.2012
Skvělá navigace za super cenu,jednoduchá obsluha a skvěle namluvená panem Brouskem.
Zákazník 23.07.2012
Konečně někdo pochopil, že né každý zákazník je zvědavý na vztekání se s nahráváním map u počítače a mapy jsou již nainstalovány. Některá přednastavená varování jsou dost otravná, ale naštěstí se to dá vypnout.
Zákazník, Nosislav 30.05.2013
celkem dobra cena prijemny vzhled jiz jednou se stalo, ze nas smerovala do kruhu nebo na chodnik (cesta tam evidentne nikdy ani nebyla)
Zákazník 26.12.2012
rychlé uchycení neumí najít některá města
Kateřina, Rousínov 29.11.2012
Velká spokojenost, zboží odpovídá ceně,spíše pro méně náročné uživatele. Za dva dny byla navigace doma.Balení obsahovalo vše,co bylo v inzerci.
Petr, české Budějovice 13.10.2012
Za ty prachy zadarmo, se zárukou a jistotou, že to není čínské. Jen se s tím naučit. Někomu, zdá se, to moc nejde a zbytečně haní.
jednoduchéspolehlivés Europe NT no problem někteří i toho musí myslet
Zákazník 02.09.2012
  problémy s obslužným programem pro připojení k počítači
Lukáš, Praha 5 - Stodůlky 12.07.2012
V této cenové kategorii s doživotní aktualizací map ČR je vlastně navigace zadarmo.
Cena Nevím
Dagmar, Budišov u Třebíče 26.04.2013
  Nelze přidat bod přes (kudy jet).
Pavel 02.01.2013
cena,pro základní navigaci stačí naprosto otřesná česká lokalizace produktu
Jiří, Třešť 16.10.2012
Jednoduchost ovládání I při nastavení nejrychleší trasy, neupřednostňuje silnice vyšších tříd a při průjezdem městem rovněž neupřednostňuje silnice a naviguje po ulicích, na kterých se musí i několikrát dávat přednost v jízdě, což pochybuji, že by to tedy byla trasa nejrychlejší.
Petr, Brno 15.10.2012
Základní funkce - vedení do vybraného cíle - má jednu zásadní chybu. Neumí zvolit vhodnou trasu - neustále vede po místních (špatných) cestách , i když je v dané trase k dispozici např. dálnice, nebo silnice I. třídy.Nastavení trasy " kratší čas / krátká vzdálenost" je naprosto nedostatečné navigace se hodí jen pro "místní popojíždění" kdy velmi dobře naviguje podle detailní mapy např. po městě. Mám l e v n o u navigaci MyGuide 3100 se starými mapami (2007) a ta umí rychlou - ekonomickou nebo krátkou trasu.Umí i TIR-auto-chodec.Bohužel pro ni nejsou k dispozici aktuální mapy.
aktualizace map nevhodně vyvedený napájecí/datový kabel ( dole - překáží při umístění na čelním skle auta a navigace pak zasahuje do zorného pole řidiče.MyGuide jej má na boku, do strany)
Martin, Nezamyslice 30.06.2012
Dobrý den,navigace je špatná,nemá 10 mil adres....
Grafika supr ,ale jinak nic víc.. Navigace jak za Jana Žižky..Jsou lepší..
František, Otrokovice 29.07.2012
Doposud jsem spokojen, zařízení má také výhodu aktualizace map pro ČR zdarma.
Zakaznik 26.07.2012
rychlost vyřízení objednávky návod pro ne odboníka je velice povrchní
Lumír, Bohumín 5 10.07.2012
Nízká cenaCeloživotní aktualizace mapjednoduchá obsluha
Vítězslav, Horažďovice 10.07.2012
Mapa Atlas Czech již obsahuje i adresy. Pro navigaci zcela dostačuje.
Lifetime + možnost bezplatně ztáhnout Topo Czech. Cena! Pro navigaci v Evropě je třeba potřebnou mapu dokoupit.
Josef, Stará Ves nad Ondřejnicí 06.07.2012
Doručení perfektní. Praktické zkušenosti ještě nemám. Manuál je sice obsáhlý ale na příklad nechápu jak zadat neplacené silnice. Rady marně hledám na netu. Bohužel nic.
Zbyněk, Praha 10 30.06.2013
Levná, přehledná a v Česku funguje perfektně 1.spolupráce s PC a registrace pro mapy, je pro málo zkušené poměrně složité.
Radomír, Hrušovany u Brna 15.08.2012
krásně se to čte bezplatná aktualizace ale jen si vzpomenu na bezplatný příjem českých a slovenských televizních programů u satelitního přijímání a sliby vlády a už ve všen vidím podvod
nezkoušel jsem tedy neznám ale aktualizaci nevěřím
Xenie, Pustá Polom 22.08.2012
Navigace je dobra pro neznale ja se raději orientuji v mapě to je jistota Nik
 
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
Tipy na vánoční dárky Zobrazit
WEB9
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi