Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká
Black Friday leden Začněte myslet na sebe!

Recenze Gogen Sada Car KIT 3v1

Zobrazit katalog
Gogen Sada Car KIT 3v1

Set Auto set 3v1, autonabíječka, micro USB kabel, kroucený, 1.2m, černá

Skladem > 10 ks
a na prodejně Plzeň
Cena s DPH 449,-
4,6
Hodnotilo 54 uživatelů
5 40x
4 9x
3 2x
2 2x
1 1x
2 000+ zákazníků již zakoupilo
90 % zákazníků doporučuje
98% spolehlivost - model s velmi nízkou mírou reklamovanosti
Více informací

Uživatelské recenze

Zdeněk, Ropice 19.02.2016
na čelním skle drží kvalitně cena za celý KIT držák nedrží na palubní desce tvarovanějšího povrchu ze 3 USB portů mi mobil (S3 mini) s dodávaným USB kabelem napájel pouze jeden z portů sice je uvedeno 1,2m kabel, ale vzhledem k tomu, že je kroucený, tak pokud je držák umístněn dále od auto zapalování, dodávaný kabel je nevyhovující, jelikož při propojení s mobilem je mobil tahán dolů, takže při otočení mobilu do horizontální polohy jej tahá dolů - ne moc kvalitní řešení upevňovací konstrukce natáčení držáku je trochu hůř řešená - aby se konstrukce nepřetáčela, je nutné utáhnout dotahovací kolečko zezadu držáku, pokud se pořádně dotáhne, je pak docela obtížné jej uvolnit pro případnou změnu polohy držáku mínusy mě přesvědčily k vrácení zboží
Zakaznik 01.09.2016
lahko sa obsluhuje kratky kabel
Tomas Parizek 30.06.2019
Drzak jsem mel upevnen na palubni desce, kdyz nechate zaparkovane na slunku, drzak z palubni desky spadne. Po par ''padech'' prisavka prestava drzet. Pote jsem zkusil pridelat na sklo, ale vzhledem opotrebeni prisavky nedrzi ani tam. Predpokladam, ze kdyz ho jako novy nalepite hned na sklo, tak by snad mel drzet spolehlive, ale na palubni desku NE!
Zajimava sada za vyhodnou cenu Vlivem tepla pada z palubni desky a dochazi k degradaci prisavky, po par padech ho uz neuchytite
Miroslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1 11.12.2019
dobrý material silná prisavka.Mám ju na palubovke, ktorá ani nemá rovný porvch a drži. nízka cena
Martin, Plzen 02.11.2019
nabiječka, kabel ve spirale, docela kvalitní držak... za necelych 500,- jsem velice prekvapen.
Martin, Rychvald 04.08.2019
nabíječka a držák v sadě je možnost dobíjet i v držáku dobře drží
Zakaznik, Mlada Boleslav 31.07.2019
Drží perfektně doporučuji.
Kateřina, Kozárovice 14.07.2019
Nejlepší držák
Jan, Kolín 26.12.2018
super dostačující
Tomáš, Přerov 15.08.2018
Nabíjí do 100% můj starý telefón, kterého už originální nabíječka někdy váhá nabýt přes 80% Zatím žádné
Jan, Kolín 17.07.2018
super dostačující
Lucie, Jihlava 1 11.04.2018
Sada 3 v 1. Kvalitní zpracování.
Jakub, Přerov 28.12.2017
K tomu to není co vytknout, na skle drží jak přibitý, to se ovšem o palubní desce nedá říct, ovšem k tomu bych řekl že ten držák ani není určený. Telefon drží velice pěkně i ve větším rozměru a schopnost otáčení kloubu o 360° je super. Sice je malinko neprakticky realizovaná matka k upevnění která je umístě zezadu (logicky) takže se musí povolit, nastavit do potřebné polohy a potom znovu utáhnout. Takže taková ta drobná úprava za jízdy je malinko nereálná. Co se týče samotné nabíječky, je spíš na 2 telefony než na 3 protože CELKOVÝ nabíjecí proud je 2,1 A a při dnešních telefonech viz. samsung s nabíjecím proudem 2A si nabijete už jen jeden telefon (v tomto případě) iPhony to zvládne 2. Ještě mi přišlo že chce vyskočit ze zásuvky, což je jen možná moje chyba a domněnka ovšem po chvilkách jsem jí musel zasouvat zpět. Reálně to nepoznáte, nabíjet nepřestala, jen mi připadalo že chce vyskočit. Kabel je kabel, k tomu není co říct, jen možná upozornit na jeho reálnou délku, je kroucený proto je poměrně krátký, když jej natáhnete tak 1,2m mít bude, ale "zničíte" jej. Celkově bych to shrnul tak na 92%. Cena 100% odpovídá za to co dostanete.
Cena Drží na skle jak přilepený Dobře drží telefon i větších rozměrů (5,5") Realizace ramena působí pevně a celková konstrukce též
Petr 31.10.2016
Dobře drží na skle Jednoduchá nastavitelnost Cena
Petr, Vlašim 24.05.2016
Perfektně drží na skle, dobře drží jakýkoliv telefon ( muj LG, nebo přítelkyně Samsung ) Kabel na nabíjení mohl být trochu delší, ale nic podstatného
Jakub 27.03.2016
Přijatelná cena
Zdeněk 05.02.2016
ideální pomocník na dlouhé cesty autem
Lukáš, Pardubice 16.01.2019
Snadná instalace opravdu drží na dnes standartní mobily přes 5" by mohl být trochu větší
Jan, Růžďka 09.12.2018
  Jediné co mi vadí, že přidaný micro USB kabel je stočený do spirály - musíte si jej roztáhnout, když potřebuje delší vzdálenost.
Alexandr, Hrádek nad Nisou - Dolní Sedlo 26.08.2018
Cena kabel neni dostatecne dlouhy
Filip, Praha 4 07.09.2017
Na skle drží tak minutu, opravdu nevím, kde je chyba.
Dobře se přizpůsobí velikosti telefonu Nedrží, možná mám vadný kus
123
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB4
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi