Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Masakr cen Pošli vedro k ledu

Recenze Haló noviny - 25_05_2019

Zobrazit katalog
Haló noviny - 25_05_2019

Ihned ke čtení
Cena s DPH 7,01
4,7
Hodnotilo 80 uživatelů
5 60x
4 15x
3 4x
2 0x
1 1x
93 % zákazníků doporučuje

Uživatelské recenze

Zakaznik 14.09.2017
Klasické papírové noviny jsou lepší, ale drahé. S elektronickou verzí jsme maximálně spokojeni. Noviny se i takto výborně čtou, ale špatně se mi pořizují výřezy a tisknou ty články, které velmi zaujaly
Zakaznik 10.04.2019
digitální, nehmotná forma šetřící prostor i životní prostředí
František 18.10.2018
po dlouhé době s opakovanými potížemi - nedoručení elektronického výtisku /i 2x v týdnu/ více jak 40 dní, kdy nedošlo k žádnému výpadku. Takhle si představuji plnění předplacených služeb. Pokud bude tento stav trvalý, doporučuji tuto formu předplatného.
František 14.09.2017
noviny v pohodlí domova; již brzy ráno k dispozici; úspora papíru; ukládám si výtisky v PC a kdykoliv se mohu vrátit ke konkrétnímu číslu; možnost zvětšení textu a číst bez brýlí, jinak mohu číst pouze s brýlemi rozhodl jsem se poprvé v životě a nelituji; doporučuji. z 50 výtisků mě jeden přišel až na urgenci, jinak naprosto spolehlivé;
Zakaznik 10.08.2017
Samé klady, bezproblémové dodávání. Vřele doporučuji V poslední době mi jdou noviny jen výborně číst, nejdou mi z toho dělat ořezy a odesílat jednotlivé články přátelům. To je ale asi chyba v mém počítači
Zakaznik 25.07.2017
Velkým kladem je bezproblémové dodávání v elektronické podobě. Vřele doporučujeme, pokud čtenář neupřednostní klasické papírové noviny Mínusem je, že čtenář nemůže využít Sipa k dlouhodobému odběru, ale to je jediná nevýhoda
Zakaznik 17.06.2017
Ano, vřele doporučuji. Papírové vydání každých novin je sice lepší, ale i elektronické poskytuje čtenářům mnoho informací Jedinou nevýhodou je, že prý nelze noviny objednat na více měsíců dopředu či platit přes sipo dlouhodobě, abychom kvůli tomu nemuseli chodit na poštu, když nemáme domácí bankovnictví
Firma, Praha 5 15.06.2017
Skvělé, přehledné, na rovinu
Ladislav, Jihlava 31.05.2017
objektivní informace zajímavé analýzy a komentáře jiný než mainstreamový pohled neformální levicové názory vyjádření neprivilegovaných osobností pro neprivilegované občany neznám
Petr, Praha 9 - Čakovice 27.04.2018
je fajn, když si můžete koupit noviny prakticky kdykoli i zpětně, když hledáte nějaký článek čtení na mobilu není moc praktické, chce to tablet s větší obrazovkou
Karel, Zlín 11.02.2018
Zatím bez problémů s distribucí - na rozdíl od tištěné formy, kde začaly problémy od začátku r. 2018. Mám možnost si otevřít noviny ráno dřív, než u tištěné formy. Obsah si můžu zvětšit dle libosti. Prakticky ihned po zaplacení jsem si mohl noviny přečíst. Schází páteční příloha. Křížovku lze řešit jen z hlavy nebo si ji, stejně jako další hádanky a pod., okopírovat a vytisknout. Je škoda, že si nelze zaplatit i starší čísla novin (např. z ledna t.r.), kdy jsem tištěnou formu novin obdržel jen v omezené míře.
Jiří 28.07.2018
Noviny, které nelezou do zadku USA
Pravda
Zakaznik 20.07.2018
Bezproblémové doručování nemohu si jednotlivý článek vytisknout, mohu jen celou stranu
Zakaznik 18.07.2018
bezproblémové každodenní doručování v počítači mi nejdou jednotlivé články vytisknout
Zakaznik 07.06.2018
noviny získávám bez jakýchkoliv problémů jen neumím dělat výřezy významných článků, abych je přeposlal přátelům
Zakaznik 05.05.2018
slouží výborně nejde mi dělat výřez zajímavého článku k vytištění a zaslání přátelům
Zakaznik 12.04.2018
tištěné noviny jsou nejlepší, ale elektronické jsou podstatně levnější mám jen problém s tisknutím jednotlivých článků
Zakaznik 07.03.2018
vřele doporučuji, doručení a čtení je bez problémů nejde mi dělat výřezy jednotlivých článků a posílat je přátelům, což by je též mohlo motivovat k odběru novin
Zakaznik 18.01.2018
doporučujeme, žádné problémy a počtete si skoro jako v klasických novinách
Zakaznik 13.12.2017
bezproblémové doručování a elektronické čtení novin neumím udělat ořez vybraných článků k vytištění či zaslání přátelům, mohu tak vždy zaslat jen celou stranu, což je špatně čitelné
Zakaznik 17.10.2017
Ano, i s elektronickými novinami jsme maximálně spokojeni, funguje to bez problémů. Bezvadně se to čte, písmo lze zvětšovat apod. Jen mi nejdou či neumím dělat výřezy, abych zajímavý článek někomu poslal.
Lubomír, Praha 2 01.03.2016
nízká cena deník je poskytován i ve formě PDF souboru občas se stane, že prohlížeč novin nezobrazuje ikonu pro stažení PDF verze a je nutno restartovat buď internetový prohlížeč (IE11) nebo celý počítač (Win7)
Miloš, aaaa 09.01.2017
Super casak Super novinky Super fotky nice
Jiří, Praha 8 - Libeň 02.12.2016
K dispozici podle potřeby, snadno možno zakoupit. Flexibilní přístup z různých PC a mobilu. Nelze výtisk stáhnout do PC/notebooku k použití off line a k uložení vybraných článků např. pro pozdější využití (archiv a pod.). Bylo by možno např. řešit uvolněním ke stažení až po určité době (z důvodu zajištění obchodních zájmů) např. 14 dnech a pod.
Jaroslav, Malé Svatoňovice 01.10.2016
objektivní přehledné vnitropolitická témata postihují skutečnost neuráží nic mě nanapadá
Ladislav, Jihlava 01.08.2016
objektivnost, pravdivost, ověřené informace, nepodbízivost jiný než manipulativní mainstreemový pohled, který jinde jen těžce objevíte, dobrá cena nejsou mi známy
Ladislav, Jihlava 01.08.2016
objektivita jiný než manipulativní mainstreemový pohled doplnění informací, které jinde nejsou nepopulární věci nepopisují bulvárně příznivá cena nejsou mi známy
Jaroslav, Stráž pod Ralskem 30.06.2016
Vyjde to levněji, nehromadím papír Nedá se tisknout ani kopírovat jednotlivý článek.
Ladislav, Praha 3 11.05.2016
Spolehlivé informace
Jaroslav, Stráž pod Ralskem 29.08.2016
solidní informační zdroj, jeden z mála žádné
Jaroslav, Stráž pod Ralskem 28.07.2016
informace a zprávy které vám jiná média neposkytnou
Artur, Praha 4 14.05.2019
K novinám nemám výtku Elektrický zakoupené noviny přes Alzu.cz nešly otevřít, s odkazem, že si mám stáhnout Alzu.cz , kterou mám ale nainstalovanou
Zakaznik 27.04.2017
Bezvadná je klasická papírová podoba novin i elektronické noviny, vřele doporučuji Jen bychom uvítali, kdyby bylo možné i elektronickou podobu objednat dlouhodobě přes sipo jako klasické noviny, abychom se o to nemuseli každoměsíčně starat
123 ...
 

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB22
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi